Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αφού ο Σαμαράς πούλησε τη Μακεδονία και το Αιγαίο, τι πήγε να μας πει στη Αμφίπολη;

Για επιχειρηματική συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Ελλάδα έχουν βάλει πλώρη οι Τούρκοι μέσω του θαλάσσιου τουρισμού και των σκαφών αναψυχής υλοποιώντας το βρώμικο σχέδιό τους την ώρα που ο Βενιζέλος και το Μαξίμου κοιμούνται.
Η οικονομική ευχέρεια που διαθέτουν αλλά και η στόχευση τους να ελέγξουν όλη την Ανατολική Μεσόγειο στον τομέα του yachting τούς αναδεικνύει χρόνο με τον χρόνο σε βασικούς πρωταγωνιστές.
Είναι οι μόνοι που επενδύουν σε αυτόν τον τομέα, αγοράζοντας Eλληνικές μαρίνες, μιας και οι Έλληνες δεν δείχνουν ενδιαφέρον, ούτε και οι επενδυτές από ισχυρές οικονομικά χώρες όπως οι αραβικές, οι ΗΠΑ και η Κίνα.
«Έχουν γεμίσει οι δικές τους μαρίνες και επεκτείνονται και στην Ελλάδα», επισημαίνουν στελέχη της Eλληνικής αγοράς τονίζοντας ότι «στο θέμα του yachting, που είναι το μέλλον της Ελλάδας, κρατάμε παθητική στάση.
Το θέμα δεν είναι ότι εταιρείες τουρκικών συμφερόντων αγοράζουν Eλληνικές μαρίνες, αλλά ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από Έλληνες επιχειρηματίες.
Το Ελληνικό κράτος αφού βγάζει προς πώληση τις μαρίνες, θα τις δώσει σε αυτόν που δίνει τα περισσότερα.
Και αυτοί είναι οι Τούρκοι.
Το τίμημα, πάντως, λόγω έλλειψης ανταγωνισμού είναι μικρότερο από εκείνο που θα έπρεπε να εισπράξει το κράτος».
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πήγε να δει αν μπορεί να ανεβάσει την τιμή πώλησης λόγω των νέων δεδομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]