Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μεγάλη ρωσική αεροπορική άσκηση στα σύνορα με την Ουκρανία


Η Ρωσία διεξάγει αιφνιδιαστικά στρατιωτικές ασκήσεις με την συμμετοχή 100 πολεμικών αεροσκαφών κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία – Interfax

Μετάφραση – Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών
Πηγή Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!


Η Ρωσία διεξάγει νέες στρατιωτικές ασκήσεις με την συμμετοχή περισσότερων από 100 πολεμικών αεροσκαφών, στην κεντρική και δυτική στρατιωτικές περιφέρειες της χώρας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας την Δευτέρα. Οι ασκήσεις αυτές αποτελούν σαφώς μια επίδειξη δύναμης της Ρωσίας, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Ο αντισμήναρχος Igor Klimov, δήλωσε βέβαια στο πρακτορείο Interfax ότι, οι ασκήσεις αυτές ήταν προγραμματισμένες από το γενικό επιτελείο, και δεν αφορούν άμεσα τις εχθροπραξίες στην Ουκρανία, όπου οι φιλο-ρώσοι επαναστάτες πολεμούν εναντίον των δυνάμεων της ουκρανικής κυβέρνησης.

Στην άσκηση συμμετέχουν μοίρες μαχητικών αεροσκαφών, Su-27 και MiG-31, υποστρατηγικά βομβαρδιστικά Su-34, καθώς και μαχητικά ελικόπτερα Mi-8, Mi-24 και Mi-28N. Οι ασκήσεις άρχισαν σήμερα 04 Αυγούστου, και θα περατωθούν στις 08 του μήνα.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι επικινδύνως πυκνώνουν τα σύννεφα πολέμου στον ουκρανικό ουρανό, με τη Μόσχα να εντατικοποιεί στρατιωτικές ασκήσεις στα σύνορά της με την Ουκρανία και το ΝΑΤΟ να πραγματοποιεί αναγνωριστικές πτήσεις σε Πολωνία και Ρουμανία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]