Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέλουμε Ελλάδα ή… Γιουνανιστάν;

Στις 3 Ιουλίου 2013, πριν από ακριβώς έναν χρόνο, στην ίδια στήλη σημειώναμε: 
«Οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή δεν πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους. Η αναταραχή στη Βόρεια Αφρική, η αποσταθεροποίηση της Τουρκίας και η αποστροφή των Αιγυπτίων για το ισλαμικό μοντέλο που θέλει να επιβάλλει ο πρόεδρος Μόρσι, μπορεί να επηρεάσουν δυσμενώς την καθημερινότητα των Ελλήνων!
Τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει τη δημιουργία ενός κύματος λαθρομεταναστών που θα θελήσουν να διαφύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητα των χωρών τους και να καταφύγουν στην υφεσιακή αλλά συνάμα ασφαλή, ειρηνική και ευρωπαϊκή Ελλάδα».
Οι μήνες πέρασαν, αλλά οι ταραχές και οι κίνδυνοι που συνοδεύουν την έξαρση του ισλαμικού φονταμενταλισμού είναι ακόμα εδώ! Το Ιράκ δεν απέχει πολύ από το να γίνει «χαλιφάτο» και να πέσει στα χέρια ανθρώπων που ονειρεύονται την ίδρυση μίας απέραντης ισλαμικής αυτοκρατορίας, που θα περιλαμβάνει τη χώρα μας, τα Βαλκάνια και την… Ισπανία!

Στη Συρία οι δολοφόνοι τζιχαντιστές μακελεύουν χιλιάδες άτομα διαφορετικών μουσουλμανικών δογμάτων καθώς και χριστιανικούς πληθυσμούς. Στην Ελλάδα το Συμβούλιο της Επικράτειας με την υπ’ αριθμ. 2399/2014 απόφασή του ενέκρινε ως νόμιμη την κρατική χρηματοδότηση ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού.

Σε μία περίοδο που ο λαός δεν έχει στον ήλιο μοίρα, πεινάει, δεν μπορούν οι οικογενειάρχες να ταΐσουν τα παιδιά τους, οι φορολογούμενοι θα υποχρεωθούν να πληρώσουν 1.100.000 ευρώ για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους. Συν τοις άλλοις, το αντιμίσθιο της ακούσιας «προσφοράς» του λαού μας στους μουσουλμάνους θα είναι η ίδρυση μουφτείας και ισλαμικής ιεραρχίας στην Αθήνα!!!

Ταυτόχρονα με όλα αυτά, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποφάσισε υπέρ της γαλλικής κυβέρνησης και της απόφασής της να απαγορεύει στις μουσουλμάνες να φορούν μαντίλα.
Έκρινε ότι η απαγόρευση χρήσης μπούρκας και νικάμπ δεν παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα κα δεν συνιστά διάκριση.

Το σύνολο του σκηνικού είναι ενδιαφέρον και οι συγκρίσεις αναπόφευκτες…

Πηγή εφημ. «Δημοκρατία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]