Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πληρώνουμε τις απάτες τους

Τα μεγάλα γλέντια του Σημίτη που μας άφησε παρακαταθήκη τα Ίμια, τη Μαδρίτη, τις γκρίζες ζώνες, τους S-300 και την ξεδιάντροπη συνάφεια μεγαλοϋπουργών με μεγαλο-επιχειρηματίες.
Οι λεγόμενοι «νταβατζήδες» κερνούσαν τους βουλευτές, μετά τις καθ’ υπόδειξη παρεμβάσεις τους στη Βουλή...
Τότε ο όρος «εκσυγχρονισμός» απέκτησε δυσοίωνη έννοια. Μαγαρίστηκε…
Τον ακούς και ενστικτωδώς πιάνεις την τσέπη σου να δεις αν το πορτοφόλι σου είναι εκεί και αντανακλαστικά κοιτάς στην Ακρόπολη να δεις αν η Ελληνική σημαία κυματίζει ακόμα…

Τον θρασύτατο ΓΑΠ, που τώρα τα ρίχνει στον Καραμανλή, του οποίου τις μεταρρυθμίσεις πολέμησε με λύσσα, ακόμη και στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων, εισπνέοντας δακρυγόνα… Μεταρρυθμίσεις πολύ πιο ήπιες από αυτές που ζούμε, που, αν είχαν αφεθεί να ολοκληρωθούν, ίσως η χώρα δεν είχε τόσο οδυνηρή πορεία.
Να θυμηθούμε τη λυσσαλέα αντίστασή του στην Cosco, την μεγάλη απάτη του «λεφτά υπάρχουν», τον προβιβασμό από Γιωργάκη σε Γιώργο από γνωστά ΜΜΕ, την πρωθυπουργία με «κηπουρούς».
Οκτώ μήνες στριφογύριζε με ποδήλατο γύρω από τον εαυτό του, ώσπου βρεθήκαμε για τα καλά εκτός αγορών, μας έσυρε στο Μνημόνιο, αφήνοντας μαγαρισμένο το Καστελλόριζο ύστερα από το περιβόητο διάγγελμά του…

Πηγή εφημ. «24 ώρες»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Ο θρασυτατος ΓΑΠ ανακατευεται ακομη στα πολιτικα δρωμενα της Ελλαδας, αφου του επιτρεπουμε ακομη την εισοδο στην χωρα μετα την εσχατη εθνικη προδοσια που ανενδοιαστα επιτελεσε. Ας τον ανακηρυξουμε ανεπιθυμητο μαζικα ως λαος και ας απαιτησουμε απαγορευση εισοδου του στην Ελλαδα εσαει. Ας παει να ζησει στις ΗΠΑ τις οποιες τυφλα & συστηματικα υπηρετει. Οσο κινειται επι Ελληνικου εδαφους συνεχιζουμε να εκτρεφουμε αλλο ενα θανατηφορο δηλητηριωδες φιδι στον κορφο μας και εχουμε ευθυνη για αυτην την ανοχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΤΟ 2009 ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟΥ 2014.
      Πίστευε ποτέ κανείς, ότι η Ελλάδα μας η πατρίδα μας που το 2004 μιλούσε όλος ο κόσμος για αυτήν, ότι λίγα χρόνια αργότερα θα χρεοκοπούσε? (χρέος 100%, έλλειμμα 2,3%). Τι ακριβώς μεσολάβησε και χάθηκε μαζί με το όνειρο και όλη η οικονομική μας υποδομή, και γεμίσαμε φτώχεια και ανεργία? Η κυβέρνηση Καραμανλή με πρωτόγνωρη και ΥΠΟΠΤΗ αδράνεια, οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία και τους Έλληνες στη κόλαση . Που ήταν Καραμανλής και Σαμαράς που έκλειναν τα μάτια και όχι μόνο δεν έκαναν τίποτε , αλλά επί πλέον έκαναν και εκατοντάδες χιλιάδες άχρηστες και περιττές πλην όμως καθαρά κομματικές προσλήψεις .΄ Ηθελαν να χρεοκοπήσουμε ΄η ήθελαν να ‘’χρεοκοπήσουν’’ τον Παπανδρέου που θα γινόταν πρωθυπουργός? Και αφού ο Παπανδρέου ΔΕΝ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ, ΤΟΝ ΑΝΕΝΤΡΕΨΑΝ όταν συνεργάστηκαν ΞΕΝΟΙ και ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ.
      Αυτή η προδοτική ενέργεια δεν θα τύχει της αντίστοιχης πολιτικής και δικαστικής έρευνας και τιμωρίας?

      Διαγραφή
    2. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
      Παρέλαβε μια χώρα ΗΔΗ χρεοκοπημένη με ένα δημόσιο χρέος 300 δις ευρώ, με ένα έλλειμμα 36 δις .ευρώ ή 16 % του ΑΕΠ , με ένα χρέος –διαφορά εμπορικού ισοζυγίου, που υπερέβαινε τα 24 Δις ευρώ. Με 865.000 χιλιάδες ΑΧΡΗΣΤΕΣ κομματικές προσλήψεις, και ΜΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ μοναδική στην ιστορία της πατρίδας μας.ΜΕ ένα παγκόσμιο σύστημα που ΑΡΝΙΟΤΑΝ μονολεκτικά να μας δανείσει, κι όταν το ‘’έκανε’’ τα επιτόκια δανεισμού ήταν σκέτος θάνατος !!!Κι όμως ο πρωθυπουργός του 44%, δεν λιποτάχτησε. Δεν προσέφυγε σε εκλογές που θα ΕΣΩΖΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, αλλά θα οδηγούσαν τη χώρα σε ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ! Αυτό το γεγονός γιατί δεν το σέβονται ,τουλάχιστον?

      Διαγραφή
    3. Η είδηση της ημέρας ή ακριβέστερα της μεταπολίτευσης:
      Ο νόμιμα εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου ανατράπηκε το 2011 από ξένο παράγοντα σε συνεργασία με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Στα ελληνικά, οι συνεργάτες αυτού του είδους ονομάζονται χαφιέδες. Ως αντάλλαγμα παραχωρήθηκε αντίστοιχα η πρωθυπουργία της χώρας και η προεδρία του ΠΑΣΟΚ...Η χούντα των ελληνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης: Οι τίτλοι στα ελληνικά ΜΜΕ θα μπορούσαν να είναι πολλοί, με κυριότερο τον «διορισμό» Παπαδήμου ως πρωθυπουργού από τον Μπαρόζο ή τη συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου για να ανατραπεί ο Παπανδρέου.
      Είναι γνωστά σε όλους , τα όσα συνέβησαν. Είναι γνωστό σε όλους το αποτέλεσμα αυτής της οργανωμένης πολιτικής Μαφίας, να αρπάξει την ‘’ευκαιρία’’ κι ας καιγόταν κυριολεκτικά η Ελλάδα και οι Έλληνες. Κι όλα αυτά ΓΙΑΤΙ ????? Όπως αποδεικνύεται κάθε μέρα, προσπάθησαν να ρίξουν την κυβέρνηση, για να μπορέσουν να ξεπουλήσουν εκείνη τη ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ δημόσια περιουσία ,αντί πινακίου φακής, που με ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ δεν δεχόταν να ξεπουλήσει ο Γιώργος Παπανδρέου. ΈΤΣΙ υπονόμευσαν, τον πρόδωσαν και τελικά τον ανέτρεψαν σαν ΝΕΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.
      Οι εκλογές είναι ευκαιρία, αφ΄ ενός μεν να τιμωρήσουμε τους προδότες, αφ΄ετέρου να σκεφτούμε λογικά και ήρεμα ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ μας έσωσε.
      Νίκος Βράχος

      Διαγραφή
  2. Ελληνορωμαϊκές φάτσες έχουν και οι τρεις...
    Μεγαλύτεροι εγκληματίες από αυτούς δεν υπάρχουν.Μόνο που στην φωτο λείπει και το ερωτευμένο λυκόπουλο ο Ανδρέας, ο αρχηγός της μαφ εεεε του κλεφτοπασόκ ήθελα να πω...Μπροστά τους οι Ιταλοί μαφιόζοι μοιάζουν με παιδάκια του κατηχητικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει Έλληνας σκεπτόμενος ψηφοφόρος που θα ξαναψήφιζε Αντώνη και Βαγγέλη, ή θα ψήφιζε Αλέξη, Πάνο και …Λαγό σήμερα ??? Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί και τι έκαναν όταν βρισκόμαστε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας? Έσκαβαν το λάκκο μας. Εμπρός λοιπόν να τους ρίξουμε στο λάκκο που έσκαψαν για μας.
      Εμπρός λοιπόν να σκεφτούμε ποιος αγωνίστηκε και δεν χρεοκοπήσαμε !!!
      Ποιος μας έσωσε από το εθνικό κακούργημα του Καραμανλή ?
      Που είναι αυτός που μας έσωσε?
      Ν.Βράχος

      Διαγραφή
    2. Κάτι παίρνεις εσύ, δεν εξηγείται! Δεν μπορεί να βλέπεις τον "λεφτά υπάρχουν" και "χρειαζόμαστε το ΔΝΤ" σαν σωτήρα, όταν ο πρόεδρος του ΔΝΤ παραδέχεται ότι διαπραγματευόταν την προσφυγή της Ελλάδας αμέσως μόλις ορκίστηκε πρωθυπουργός.
      Δε λέω, κακούργημα ήταν και του Καραμανλή, αλλά η οικογένεια Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ έδρασε σαν εγκληματική οργάνωση.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]