Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Θράκη, το θράσος της Τουρκίας και η μουσουλμανική μειονότητα

Το θράσος και η αρπακτικότητα της Τουρκίας δεν έχουν όρια! Αφού εξολόθρευσε με τους πιο φρικτούς τρόπους όλους τους χριστιανικούς πληθυσμούς που υπήρχαν στο έδαφός της, επιδιώκει τώρα, χρησιμοποιώντας τη μουσουλμανική μειονότητα, να «μπει» και στη Θράκη!
Με τη Συνθήκη της Λοζάνης είχαν μείνει στην Πόλη 150.000 Έλληνες και στη Θράκη 80.000 μουσουλμάνοι. Σύμφωνα με τη συνθήκη αυτή, η μία μειονότητα ήταν το αντίβαρο της άλλης. Η ύπαρξη της μίας μειονότητας προϋπόθετε την ύπαρξη της άλλης.

Η Τουρκία, όμως, εξεδίωξε τους Έλληνες από την Πόλη (καθώς και από την Ίμβρο και την Τένεδο) με τους φρικτούς τρόπους που συνηθίζει. Κατόπιν, αυτή η παρουσία των μουσουλμάνων στη Θράκη είναι παράνομη, διότι αντίκειται στη Συνθήκη της Λοζάνης…

Όπως είχε δηλώσει και ο αείμνηστος καθηγητής Νεοκλής Σαρρής στον τηλεοπτικό σταθμό High, η μουσουλμανική μειονότητα βρίσκεται παράνομα στη Θράκη, διότι υπάρχει πλήρης αναντιστοιχία πλέον μεταξύ των δύο μειονοτήτων, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λοζάνης.
Η μουσουλμανική μειονότητα, λοιπόν, δεν έχει λόγο ύπαρξης στη Θράκη, διότι έχει προηγηθεί η εκδίωξη της ελληνικής μειονότητας και, μάλιστα, με φοβερό τρόπο!

Η Ελλάδα, λοιπόν, σύμφωνα με τον αείμνηστο καθηγητή, έχει όχι μόνο το δικαίωμα να εκδιώξει τη μουσουλμανική μειονότητα από τη Θράκη, αλλά και την υποχρέωση, διότι η παρουσία των μουσουλμάνων στη Θράκη συνιστά αναθεώρηση της Συνθήκης της Λοζάνης!

Αν είχαμε άξιους πολιτικούς, θα είχαν φροντίσει για την απομάκρυνση των μουσουλμάνων από τη Θράκη προ πολλών ετών, τουλάχιστον όσων αυτοαποκαλούνται ως «τούρκοι», όχι βέβαια με τις μεθόδους των τούρκων, αλλά ειρηνικά. Όμως, όχι μόνον αυτό δεν έκαναν, αλλά διέπραξαν και πλήθος τρομερών σφαλμάτων, αφήνοντας το τουρκικό προξενείο να γίνει κράτος εν κράτει, εισάγοντας την τουρκική γλώσσα στην εκπαίδευση κ.α. Και τώρα η Τουρκία χρησιμοποιεί τη μουσουλμανική μειονότητα για να μετατρέψει τη Θράκη σε νέο Κύπρο και σε νέο Κόσοβο!
Και όχι μόνο τη Θράκη, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα!
Μας στέλνει συνεχώς τεράστιους αριθμούς μουσουλμάνων λαθρομεταναστών με πράκτορές της, δήθεν δουλεμπόρους, για να ισλαμοποιήσει την πατρίδα μας. Με το απίστευτο θράσος που την διακρίνει έχει αρχίσει ήδη να ασκεί πολύ μεγάλες πιέσεις για την κατασκευή τζαμιών κ.α.

Οι πολιτικοί μας θα έπρεπε να έχουν φροντίσει για την επαναπροώθηση ενός μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους, πριν να είναι πολύ αργά. Δυστυχώς, όμως, δεν το πράττουν…!

Έτσι, η Τουρκία συνεχίζει να αποικίζει την Ελλάδα με ταχύτατους ρυθμούς. Και η μεγάλη πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας μας προχωρεί ραγδαία, λόγω και της πολύ υψηλής γεννητικότητας των μουσουλμάνων, αλλά και της καθημερινής εισβολής και πολλών άλλων που προστίθενται στα 2 έως 3 εκατομμύρια των ήδη υπαρχόντων!
Η Τουρκία, μάλιστα, ελπίζει πάρα πολύ να ανέλθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δώσει αφειδώς την ελληνική ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες και στα παιδιά τους, όπως έχει προαναγγείλει. Έτσι τα φοβερά σχέδιά της θα διευκολυνθούν κατά πολύ…!

Ας αφήσουν κάποιοι τα περί «ρατσισμού» και «ξενοφοβίας», τα σλόγκαν που χρησιμοποιούν τα ξένα ανθελληνικά κέντρα, για να επιτύχουν τους σκοπούς τους εις βάρος της χώρας μας. Πολλοί από αυτούς που κραυγάζουν διαρκώς για δήθεν ρατσισμό και ξενοφοβία, θα πρέπει να είναι ή ηλίθιοι ή εντολοδόχοι των ξένων κέντρων.

Εμείς οι Έλληνες (με μόνο λίγες εξαιρέσεις) όχι μόνο δεν είμαστε ρατσιστές και ξενόφοβοι, αλλά αντίθετα, έχουμε μεγάλη συμπάθεια για όλους τους λαούς του κόσμου, ανεξάρτητα από τη φυλή, το χρώμα και την θρησκεία τους. Θέλουμε όμως την ασφάλεια και την ακεραιότητα της πατρίδας μας, όπως θέλουν κι ατοί για τις δικές τους πατρίδες.

Σε ό,τι αφορά τη Θράκη, θα έπρεπε οι κυβερνώντες να καταγγείλουν στη διεθνή κοινότητα όλες τις γενοκτονίες, τις εθνοκαθάρσεις και τις φρικαλεότητες της Τουρκίας και να ενημερώσουν ότι τώρα πια η παρουσία των μουσουλμάνων στη Θράκη είναι αντίθετη στη Συνθήκη της Λοζάνης. Όσοι από αυτούς αισθάνονται ότι είναι Τούρκοι να πάνε στην Τουρκία…

Οι πολιτικοί μας υπήρξαν πάντα, δυστυχώς, τρομερά υποχωρητικοί απέναντι στην Τουρκία. Κι αυτό την έχει αποθρασύνει σε απίστευτο βαθμό.
Οι Τούρκοι θα πρέπει να μας θεωρούν πολύ μεγάλα κορόιδα!

Με εκτίμηση
Ένας αναγνώστης

ΥΓ: Η Τουρκία γράφει πάντα τις συνθήκες και τις υποχρεώσεις της στα παλαιότερα των υποδημάτων της. Τη Σχολή της Χάλκης δεν πρόκειται να την ανοίξει, όσες καταδικαστικές διεθνείς αποφάσεις και αν εκδοθούν. Την έχει κλείσει επίτηδες, ώστε σε λίγο καιρό να μην μπορεί πλέον να εκλεγεί Έλληνας Πατριάρχης. Για να την ανοίξει, θέλει τόσα ανταλλάγματα που θα ισοδυναμούσαν με την άλωση της Θράκης!

Πηγή «Κυριακάτικη Δημοκρατία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]