Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απ' την εξουσία στην ανυπαρξία: Μισή πλατεία δρόμος!

Όση ακριβώς και η χθεσινή συγκέντρωσή σας κύριε "πρωθυπουργέ"!

Ούτε καν μισό τσιγάρο δρόμος!
Μισή πλατεία!
Τρία λεπτά! Το πολύ!
Από τα σκαλάκια μέχρι την εξέδρα σας!
Περισσότερο πρόβλημα στην κυκλοφορία προκάλεσαν τα πούλμαν απ' την Καλαμάτα, παρά η λαοθάλασσα(!) των πιστών οπαδών σας!

Και τί δεν θα δίναμε να είμασταν εκείνη την ώρα μέσα στην σκέψη σας.
Να βλέπαμε και να μυρίζαμε τον πανικό σας!
Η τέλεια απόλαυση!
Η τέλεια εκδίκηση!
Έτσι είναι! Έγκλημα και Τιμωρία!

Και τα δικά σας εγκλήματα είναι πολλά.
Και διαχρονικά.  
Σε βάθος χρόνου!
Κύριε "πρωθυπουργέ"!

Διασώσατε δύο και τρείς φορές το ΠαΣοΚ. Τότε! Σ' εκείνες τις εποχές που αν δεν το κάνατε δεν θα υπήρχε η οκταετία του κιτρινιάρικου Γκόλουμ, και τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Αν δεν υπήρχαν τα βρώμικα χέρια εξωθεσμικών και εξωχώριων παραγόντων που κινούσαν το δικό σας χέρι, δεν θα είχαμε φτάσει στην πτώχευση, και ούτε βέβαια κατά διάνοια θα είχατε γίνει "πρωθυπουργός"!

Ξαναδιασώσατε τους υπεύθυνους αρχηγούς, υπαρχηγούς και το κακό συναπάντημα του ΠαΣοΚ και τον Νοέμβριο του 2011 και τον Ιούνιο του 2012.
Τώρα, επιχειρείτε να τους επανα-ξανα-διασώσετε και πάλι!

Και εν τω μεταξύ, σε πλήρη σύμπνοια και αλληλεξάρτηση μαζί τους κουρελιάσατε το Σύνταγμα και τους νόμους (ακόμη και μέχρι σήμερα ο υπουργός Οικονομικών σας αρνείται να υπακούσει την Δικαιοσύνη και τον νόμο στο θέμα των απολυμένων καθαριστριών!)...

Προδώσατε την Δημοκρατία (κυβερνάτε δυό χρόνια τώρα με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, και την συγκατάθεση του άλλου επίορκου εσχατόγερου!)...

Ξεπουλήσατε τον δημόσιο πλούτο της χώρας (οικονομικά εγκλήματα που δεν θα μείνουν ποινικά ατιμώρητα)...

Γίνατε επίορκος όσων όρκων έχετε δώσει περί προστασίας των πολιτών και της χώρας από ξένη επιβουλή (ακόμη και το αγγλικό Δίκαιο μας φέρατε ως "μπαμπούλα" και "φύλακα άγγελο" των τοκογλύφων στους οποίους είσαστε υποχείριο!)

Έγκλημα και Τιμωρία κύριε "πρωθυπουργέ"!
Στην ουσία δεν υπήρξατε ποτέ πρωθυπουργός της Ελλάδας!
Πρωθυπουργός των τραπεζών, ναί!
Της τρόϊκας, ναι!  
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΤΕ!

Ούτε καν αρχηγός κόμματος υπήρξατε! 
Η δική σας ιδεολογία του "έρποντος φασισμού" και του προσωπικού σας ατομικισμού και αμοραλισμού δεν χωράει σε κανένα κόμμα.

Μόνον "αναγκαίο κακό" υπήρξατε.
Με ημερομηνία λήξης..

Και η ημερομηνία αυτή έφτασε!
Καληνύχτα, κύριε "πρωθυπουργέ"!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ενας θεσμος ειναι η πρωθυπουργια.Ενας χ αγνωστος που δεν ξερουμε τι κρυβει στο πισω μερος του μυαλου του,καθεται στις συνειδησεις μας.Ο θρονος του πρωθυπουργου δεν ειναι μια οποιαδηποτε θεση για να την δωριζουμε ..εστω και για μια ωρα στον χ τυχαρπαστο.Ειναι ενα αξιωμα που πρεπει να καταχτιεται οχι με οπλα και δυναμη...αλλα με κυρος και πνευμα...με σοφρωσυνη και συνεση.Αυτο δεν θα επρεπε να ισχυει μονο για την Ελλαδα αλλα για ολο τον κοσμο...εδω που εχουμε κατρακυλισει ολη η ανθρωποτητα ειναι γιατι δεν καναμε την σωστη επιλογη,ο καθε λαος στον τοπο του...γιατι ξεχασαμε πως το κακο και ο πονηρος παραμονευει να μας δει να ειμαστε αφηρημενοι.Πως βρεθηκαν ολοι μαζι να κυβερνουν τον πλανητη οι ελεγχομενοι,βαλτοι,εξαρτωμενοι εντολοδοχοι;;;Πως μας την εχουν φερει ετσι;;;Εχουν κανει κεφαλοκλειδωμα σολους τους λαους.Με την μπανανα(δουρειο ιππο)...Δημοκρατια...και τα παρελκομενα αυτης κομματα.Αλλη η εννοια ..Δημοκρατια που εδωσαν οι αρχαιοι μας διδασκαλοι..και αλλη αυτη που εχουν δωσει οι σημερινοι κανιβαλοι.Δια της τηλεορασης και της ασυστολης προπαγανδας εχουν εισβαλει στις συνειδησεις μας και τις ελεγχουν.Τι θα ηταν ολοι αυτοι...και ποση δυναμη θα ειχαν ΕΑΝ αποφασιζαμε να μην ξαναβλεπαμε τηλεοραση;;;Ολο το κολπο ειναι στην παγιδα που λεγεται ενημερωση...μας ενημερωνουν με ηλιθιοτητα..για να ειμαστε πειθηνια στρατιωτακια τους...μεσο της τηλεορασεως.Τα παντα ολα γυρω απο αυτη,Ειναι το επικεντρο των παντων...ας αποφασισουμε...οχι να την κλεισουμε...αλλα να εξεταζουμε σχολαστικα το τι μας πλασαρουν...ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ...ισχυρο ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ....ΚΡΙΤΙΚΗ..ανελεητη ΚΡΙΤΙΚΗ για το καθε τι που μας υποδεικνιουν...μην καταπινουμε αμασητα οτι μας λενε...πρεπει να το διασταυρωνουμε το καθε τι..και να στεκει.Ετσι και με τους πρωθυπουργους...προιοντα της τηλεορασεως ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει ΝΔ, υπάρχει πολαν.
    Πιο πασόκος και από τους πασόκους έχει καταντήσει ο Μπεν Χιράμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]