Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η αντιπολίτευση να αναλάβει τις ευθύνες της...

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Μπροστά στον Γόρδιο Δεσμό ο Μ. Αλέξανδρος δεν έχασε το χρόνο του. Τον έκοψε και με θάρρος προχώρησε. Αποδείχτηκε ότι είχε απόλυτο δίκιο, αφού η ιστορία επιβραβεύει τους τολμηρούς.

Αν το ανδρείκελο που υποδύεται τον πρωθυπουργό έχει ελάχιστα ψήγματα δημοκρατίας και ηθικής εντιμότητας, τότε την Δευτέρα θα πρέπει να ανακηρύξει είτε βουλευτικές εκλογές είτε δημοψήφισμα για το εάν οι Έλληνες πολίτες δίνουν τη συγκατάθεσή τους στην ισχύ των δανειακών συμβάσεων και στην εφαρμογή των μνημονιακών υποχρεώσεων που ανέλαβε το πολιτικό (αποδεδειγμένα ανέντιμο και ακατάλληλο) προσωπικό.

Εάν υπάρχει κάποιο ίχνος σοβαρότητας και ευθύνης από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, θα πρέπει να γίνει άμεσα παραμερισμός των ιδεολογικών διαφορών και μία ένωση με βασικό κορμό, γνώμονα και τρόπο λειτουργίας το εθνικό συμφέρον. Αυτή η εθνική ένωση θα πρέπει να απαιτήσει την άμεση απομάκρυνση της κυβέρνησης Σαμαρά και μέσα από μία άμεση σύγκλιση της Βουλής να οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση με προσωπικότητες μη πολιτικές (και μη επιχειρηματικές), με έμφαση στους τομείς άμυνας και ασφάλειας όπου θα πρέπει να οριστούν πρόσωπα με εμπειρία.

Αυτή η προσωρινή κυβέρνηση, με εντολή του πολιτικού κόσμου και –φυσικά- των πολιτών, θα καταγγείλει την υφιστάμενη γενοκτονία της Ελλάδας από την Ευρώπη, θα καταγγείλει την παρέκκλιση της Ευρώπης από τις καταστατικές αρχές της δημιουργίας της και θα απαιτήσει την άμεση καταβολή όλων των χρεών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τους τοποθετημένους επιτηρητές Φούχτελ, Ράινχεμπαχ και τους ξένους υπαλλήλους που τοποθετήθηκαν σε όλα τα υπουργεία της χώρας, ενώ θα σταματήσει άμεσα η λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ, θα εθνικοποιηθούν όλες οι τράπεζες και θα καταργηθούν όλοι οι νόμοι από την ημέρα παράδοσης της χώρας σε ξένες δυνάμεις (ανακοίνωση παράδοσης από τον Γ. Παπανδρέου στο Καστελλόριζο).

Εάν ο σημερινός φερόμενος ως πρωθυπουργός, τολμήσει να τοποθετήσει ως συμφέρον της χώρας την συνέχιση της παραμονής του στην εξουσία, χρησιμοποιώντας μεθόδους τρομοκράτησης των πολιτών, θα πρέπει να υπάρξει συντονισμένη παράλληλη σύσσωμη και ενωτική απάντηση του χώρου της αντιπολίτευσης, μέσω της οποίας θα καταγγέλλεται η κατάλυση του Πολιτεύματος προς ικανοποίηση συμφερόντων τρίτων, με συναίνεση του υπάρχοντος πρωθυπουργού και να κληθεί η Δικαιοσύνη να εκτελέσει εντολή άμεσης απομάκρυνσης από το Μέγαρο Μαξίμου του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά, καθώς και του Βαγγέλη Βενιζέλου και όλων των υπουργών και λοιπών με πολιτικές αποφάσεις τοποθετημένων ανδρείκελων του σημερινού καθεστώτος.

Είναι μονόδρομος η άμεση απομάκρυνση όλων εκείνων που εκτελούν συμβόλαιο θανάτου και διαμελισμού της χώρας και της κοινωνίας, καθώς και την ισοπέδωση όλων των θεσμών που μέχρι χθες προστατευόταν από το Σύνταγμα.

Είναι μονόδρομος η καταψήφιση των οικονομικών και εθνικών δολοφόνων, των σύγχρονων εφιαλτών και νενέκων που παραδίδουν γη και ύδωρ προς τέρψιν των εντολέων τους.

Είναι μονόδρομος η προστασία της χώρας η οποία έχει μετατραπεί σε χώρο, ελέω της εθελοδουλείας εκείνων που έδωσαν όρκο να προασπίζουν τα συμφέροντά της, να υπηρετούν, να σέβονται το Σύνταγμα και τους νόμους και έπραξαν τα αντίθετα…

Εάν το υπόλειμμα πολιτικού ανδρός (και των αυλικών του) που σήμερα προσπαθεί να πείσει ότι κυβερνά την χώρα, δεν κινήσει τις διαδικασίες για επαναφορά της δημοκρατίας (έστω και κακής) στην χώρα μετά την εκλογική ήττα του, θα πρέπει να καταγγελθεί ως πολιτικός δικτάτορας, έχοντας –φυσικά- την ανάλογη αντιμετώπιση και μεταχείριση από τους Έλληνες πολίτες, αλλά και από την Δικαιοσύνη...

Όταν υπάρχουν πολιτικοί που ισχυρίζονται ότι οι εκλογές είναι μέσο εκτόνωσης των πολιτών ή που διαλαλούν πως οι εκλογές φέρνουν ανωμαλία και καταστροφή, τότε θα πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό από όλους ότι η ανωμαλία και η καταστροφή βρίσκονται ήδη εντός των πυλών και στην χειρότερη δυνατή μορφή τους.

Αύριο, Κυριακή, ας τελειώσουμε με τους νενέκους, τους πρόθυμους υποτακτικούς της κάθε Μέρκελ, του κάθε τραπεζίτη και μεγαλο-εργολάβου και ας δώσουμε την λαϊκή εντολή σε εκείνους που πιστεύουμε πως έντιμα και με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον θα υπηρετήσουν την πατρίδα μας και δεν θα εξυπηρετήσουν εκείνους που επιθυμούν την καταστροφή και τον διαμελισμό της…

Ήρθε η στιγμή, να δοθεί τέλος στην ανοησία περί πολιτικών ευθυνών.
Οι ποινικές ευθύνες είναι εδώ για όσους δεν σεβάστηκαν το νόμο, το λαό και την πατρίδα...
Και οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες στις πλάτες εκείνων που καταδικάζουν μεν την ψευδοκυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου, αλλά δεν κάνουν το σημαντικό βήμα της ένωσής τους για ουσιαστική αντιμετώπιση εκείνων που (σύμφωνα με αρκετούς επιφανείς συνταγματολόγους) έχουν προ πολλού καταλύσει το Σύνταγμα… Η σημερινή αντιπολίτευση, καθώς και τα μικρά κόμματα που δεν εκπροσωπούνται στη Βουλή, απαιτείται να υπακούσουν την κραυγή του λαού, να ομονοήσουν και να συνεργαστούν για την απομάκρυνση εκείνων που είναι επαγγελματίες πωλητικοί...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]