Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζήτω η τρέλα!

Ποιος κυβερνούσε τόσα χρόνια την Ελλάδα και έφτιαξε έναν τεράστιο, αδηφάγο κρατικό μηχανισμό;

Ποιος δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γραφειοκρατία, ποιος την καθιέρωσε, την τάισε, την γιγάντωσε;


Ποιος δημιούργησε πολίτες πολλών ταχυτήτων, που για να κάνουν την ελάχιστη συναλλαγή, εάν δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη, έπρεπε να έχουν τεράστιες τσέπες;


Ποιος έβαλε τα θεμέλια της πελατειακής σχέσης κράτους -βπολίτη;

Ποιος διορίζει διοικητές, διευθυντές, ανώτερους δικαστικούς, ποιος μοιράζει δημόσιο χρήμα;

Ποιος πήρε μίζες από 'Αγγλους, Γάλλους, Γερμανούς, ποιος παρέλαβε  υποβρύχια που γέρνουν, ποιος άνοιξε τα σύνορα στους παράνομους;

Ποιος φοροδιαφεύγει σε αυτή τη χώρα, ποιός ψηφίζει νομοσχέδια, ποιός εκδίδει υπουργικές αποφάσεις σε μια νύχτα;

Ποιος αύξησε φόρους και ΦΠΑ, ποιος τσάκισε τους μικρομεσαίους, ποιος άφησε άνεργους δυο εκατομμύρια Έλληνες, ποιός έκλεισε νοσοκομεία και σχολεία.
Ποιος ακόμα και σήμερα, που έρχεται καλπάζοντας η ανάπτυξη, ξεπουλάει τα καλύτερα κομμάτια της Ελληνικής γης;
 
Ποιος;;;

Ομολογώ! Εγώ, εγώ τα έκανα όλα τούτα τα κατάπτυστα, εγώ και φτού μου και ντροπή!

Αλλά υπάρχει θεός, ο Σαμαράς, (αυτός ο ένας, ο μεγάλος!) έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, έβαλε τα θεμέλια ενός υγιούς κράτους, που νοιάζεται για τους πολίτες του, και τώρα αργά και σταθερά σε έξι- εφτά χρόνια ΘΑ υπάρξουν δουλειές για όλους, ιδιωτικά πανεπιστήμια για λίγους, ιδιωτική υγεία για εκλεκτούς, αργά και σταθερά -τονίζω το σταθερά και τη σταθερότητα-θα γίνουμε Δανοί, Σουηδοί και Ολλανδοί μαζί.

Και ενώ με ξεφώνιζε, για όλα όσα έκανα τόσα χρόνια κυβερνώντας την Ελλάδα, με θλίψη, οδύνη και βαθειά συντριβή, μου εξομολογήθηκε ο σωτήρας μας, πως οι αρχηγοί κάποιων κρατών- δεν είπε ποιών δεν είναι μαρτυριάρης- του είπαν σε ιδιωτική συνομιλία, πως αν οι χώρες τους είχαν το κλίμα και έδαφος της Ελλάδας, θα έκαναν θαύματα.

Και επειδή- όπως έχω ξαναγράψει- είναι κυμπάρης και γαλαντόμος ο αρχηγός είπε "δε γ@μι@τ@!! πάρτε και σεις νάχετε!!! Κοτζάμ εταίροι-επενδυτές να μείνετε με το παράπονο"!!
Τούτα τα πρόβατα (χαιβάνια είπε, εμας εννοούσε, αλλά τέλος πάντων) βγήκαν να συναντήσουν την ανάπτυξη, δεν θα το πάρουν είδηση!!!Πάρτε επενδυτές μου, πάρτε!!!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]