Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές παρουσίασε η Χρυσή Αυγή

Το ψηφοδέλτιό της για τις επερχόμενες ευρωεκλογές παρουσίασε την Παρασκευή, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η Χρυσή Αυγή.

Μεταξύ των υποψήφιων ευρωβουλευτών με τη Χρυσή Αυγή, βρίσκονται δύο ανώτατοι αξιωματικοί εν αποστρατεία.


Αυτοί είναι ο αντιστράτηγος ε.α. Γεώργιος Επιτήδειος, τέως διευθυντής του Τμήματος Τρεχουσών Επιχειρήσεων και Χειρισμού Κρίσεων του Στρατιωτικού Επιτελείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMS) και ο αντιστράτηγος ε.α. Ελευθέριος Συναδινός, ο οποίος είχε διατελέσει διευθυντής των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού.

Παρουσιάζοντας τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, ο βουλευτής της ΧΑ, Ηλίας Κασιδιάρης, ανέφερε ότι «σε σχέση με την πολιτική σαβούρα που έχουν μαζέψει όλα τα κόμματα του κατεστημένου, του διεφθαρμένου αντί-συνταγματικού τόξου, εμείς διαθέτουμε τις καλύτερες μονάδες, τους καλύτερους Έλληνες, που αποφάσισαν να δώσουν έναν αγώνα για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αλέξανδρος ο Μακεδών11 Μαΐου 2014 στις 6:26 μ.μ.

    Μια ηλιαχτίδα στην πυκνή ομίχλη και την καταχνιά που πνίγει την ταλαιπωρη Ελλάδα μας τα τελευταία χρόνια από τις πολιτικές συμμορίες που την λυμαίνονται ανελέητα & ασταμάτητα βάσει οργανωμένου σχεδίου!!! Μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού λαού αναρωτιεται για μεγάλο διάστημα που είναι ο στρατός και τα άξια στελέχη του από όλα τα σώματα εν μέσω της τραγικής πορείας της Ελλάδος.


    Επιτέλους!!! Με δύο τέτοιες λαμπρές Ελληνικές παρουσίες, που με ήθος, υπευθυνότητα, σεμνότητα, αγάπη για την Πατρίδα και το Έθνος, ''ΦΥΛΑΞΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ'' εμπράκτως ''με όλο τους το είναι'' στην μακρά πορεία τους, έχουμε ως χώρα και λαός ελπίδα ότι με την παρουσία τους και την πατριωτική φωνή τους στο Ευρωκοινοβούλιο, θα αποκατασταθεί το κύρος της Ελλάδος, θα ακουσθούν και υπερασπισθούν τα ευαίσθητα και προδομένα Εθνικά μας θέματα και θα διατυπώνονται προτάσεις ουσίας για την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος μας και όλων των Ελλήνων πολιτών. Κωνσταντίνε ευχαριστώ για την φιλοξενία στον χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]