Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν υπεύθυνος για την ρίψη χημικών στη Συρία!!!

ΜΙΤ και Ερντογάν σχεδίασαν την χρήση χημικών στη Συρία, αφού είχαν την "τεχνογνωσία" από την χρήση χημικών στους Κούρδους!

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Ο Ερντογάν κέρδισε τις εκλογές στην Τουρκία (έστω και αν έχει καταγγελθεί -με αποδείξεις- κατάφορη νοθεία) και ενώ κάποιοι μίλησαν για μία μεγάλη νίκη, εμείς ξεκαθαρίσαμε πως κέρδισε μία νίκη, αλλά όχι τον πόλεμο με εκείνους (βλ. Δύση) που θέλουν να απομακρύνουν τον θρασύ "υπάλληλο" που έχει την εντύπωση ότι μπορεί να θέτει κανόνες στο δικό τους παιχνίδι.

Η μάχη για την ανατροπή του τούρκου πρωθυπουργού συνεχίζεται και από εδώ και στο εξής τα χτυπήματα που θα δεχθεί τόσο ο ίδιος όσο και το "πρόσωπο" της Τουρκίας, θα είναι -κυριολεκτικά- αλύπητα, με σκοπό να εξαναγκάσουν τον "σουλτάνο" σε παραίτηση ή να... αιτολογήσουν μία ωμή πραξικοπηματική παρέμβαση των στρατιωτικών (μαζί με την ασθμαίνουσα τουρκική αντιπολίτευση) προκειμένου η Τουρκία να "εξέλθει αλώβητη" (μην ξεχνάμε και την απαίτηση των Κούρδων για... αυτονομία και άρα μείωση - διαίρεση της τουρκικής επικράτειας) από μία ισλαμική δικτατορία... Εξάλλου, στο σχέδιο αυτής της ολομέτωπης επίθεσης κατά του Ερντογάν εντασσόταν και η ηχητική "διαρροή" που αφορούσε την συζήτηση για τουρκική προβοκάτσια μέσα στο Συριακό έδαφος ή την "επίθεση" στην Τουρκία από την Συρία (με χρήση πυραύλων).

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Haber, ο Αμερικανός δημοσιογράφος Σέιμουρ Χερς με σημερινό του άρθρο προέβη σε εντυπωσιακούς ισχυρισμούς, που φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Ερντογάν σχετικά με την στάση του στην Συρία.
 Τα κυριότερα σημεία του άρθρου του Χερς είναι τα εξής:

-Ήταν σε γνώση των ΗΠΑ πως ο Ερντογάν στήριζε την οργάνωση Ελ Νούσρα.
Τους ανοιξιάτικους μήνες του 2013 ο Ερντογάν βλέπει ως κλειδί για την επίλυση των εσωτερικών του θεμάτων τον ρόλο της Τουρκίας στην Συρία και ήξερε πως αν κόψει την στήριξη στους οπαδούς της τζιχάντ, όλα τελειώνουν!
- Ελπίδα του Ερντογάν ήταν η ενθάρρυνση ενός γεγονότος που θα υποχρέωνε τις ΗΠΑ να ξεπεράσουν την κόκκινη γραμμή τους!
- Η Αλ Κάιντα και οι συνδεόμενες με αυτή οργανώσεις διαθέτουν σημαντικές αποθήκες χημικών όπλων στην Τουρκία.
- Είναι γνωστό πως η επίθεση με χημικά στην Γκούτα έγινε με σχεδιασμό από τον Ερντογάν
- Η ΜΙΤ και η στρατοχωροφυλακή συνεργάζονται άμεσα με μέλη της Ελ Νούσρα για να τους διδάξουν ικανότητες χρήσης χημικών όπλων. Αυτό είναι κάτι που οι αμερικανική μυστική υπηρεσία το ξέρει από την άνοιξη του 2013!
- Πριν από την επίθεση στην Γκούτα , Τουρκία και Σαουδική Αραβία σε μια σειρά από ¨κέντρα παραγωγής¨ εργαζόταν για την παραγωγή του αερίου σαρίν.
- Τον περασμένο Μάιο, συνελήφθησαν 1ο μέλη της Ελ Νούσρα την Τουρκία, σχηματίστηκε κατηγορητήριο 130 σελίδων, αλλά τους απελευθέρωσαν μαζί με τον ηγέτη τους τον Χεϊσέμ Κασσάμπ.

Εμείς υπενθυμίζουμε ότι εκατοντάδες ήταν στην Γκούτα οι νεκροί και όλοι οι τύπου Ερντογάν (π.χ. ελληνική κυβέρνηση και τα γνωστά τουρκόφιλα κόμματα της Ελλάδας) αλυχτούσαν πως πρέπει να χτυπηθεί στρατιωτικά η Συρία!




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]