Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πούτιν ζήτησε από την Δούμα την έγκριση για την ανάπτυξη ρωσικών στρατευμάτων στην Κριμαία

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σήμερα Σάββατο προσέφυγε στο Συμβούλιο της ρωσικής Ομοσπονδίας (Δούμα), για να λάβει την έγκριση της, με σκοπό να χρησιμοποιήσει τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στο έδαφος της Ουκρανίας, αναφέρει το πρακτορείο Itar TASS.

Η αίτηση του Ρώσου προέδρου προς την Δούμα, αναφέρει ότι αυτό γίνεται σε συνδυασμό με την «εξαιρετική κατάσταση ασφαλείας» που επικρατεί στην Ουκρανία, η οποία θέτει σε κίνδυνο την ζωή των πολιτών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του προσωπικού του ρωσικού στρατιωτικού σώματος που σταθμεύει στην Κριμαία, σύμφωνα με διεθνή συνθήκη.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]