Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προς… Eurabia


Ο ρατσισμός μακράν της δικής μας λογικής. Κάθε ανθρώπινο πλάσμα σε αυτόν τον πλανήτη – θα έπρεπε να – έχει ίσα δικαιώματα. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Ταυτόχρονα όμως, όλοι θα πρέπει να έχουν παρόμοιες υποχρεώσεις, ο ένας απέναντι στον άλλο, εάν θέλουμε να διασφαλίσουμε στις σύγχρονες κοινωνίες ηρεμία…

Οι ευρωπαϊκές κοινωνίες αντιμετωπίζουν το φαινόμενο των διαρκώς ογκούμενων διαμαρτυριών και διεκδικήσεων μουσουλμανικών πληθυσμών που έχουν συρρεύσει στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πρόβλημα δεν είναι ότι επιζητούν να έχουν τόπους λατρείας της θρησκείας τους, αλλά ότι αρχίζουν να μη σέβονται τα δικαιώματα των… ιθαγενών.

Οι πληθυσμοί αυτοί, αντί να περιορίζονται στην εξασφάλιση των δικαιωμάτων τους χωρίς να ενοχλούν τους υπόλοιπους, γίνονται διαρκώς πιο απαιτητικοί, με τα πιο ακραία στοιχεία εξ αυτών, που μάλιστα πολλαπλασιάζονται, να ζητούν μέχρι την υιοθέτηση του ισλαμικού νόμου, της «σαρία».

Marseille_8.Marseille_5.Marseille_2.Marseille_3.Marseille_4.Marseille_1.
Marseille_9.Marseille_6.Marseille_7.
Marseille_12.Marseille_10.Marseille_11.
Marseille_15.Marseille_13.Marseille_14.


Κατά συνέπεια, η συνήθως «χαζοχαρούμενη» και ιδεοληπτική σημερινή Ευρώπη, είτε θα συνειδητοποιήσει που την οδηγεί μακροπρόθεσμα η τάση που έχει διαμορφωθεί, ή θα κληθεί σύντομα να καταβάλλει το κόστος της απραξίας της και θα είναι βαρύ. Κανείς δε ζητά καταπίεση ή οτιδήποτε άλλο.

Ζητάμε όμως την αποκατάσταση της τάξης και το ξεκαθάρισμα όχι ότι η Ευρώπη είναι «χριστιανική», αλλά ότι όποιος δεν σέβεται τις αξίες και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και πιέζει με τον τρόπο που το κάνουν ορισμένοι σήμερα, κηρύττοντας το μίσος και προαναγγέλλοντας «ιερό πόλεμο» (τζιχάντ), θα πρέπει να απελαύνονται με συνοπτικές διαδικασίες.

Ή θα ασκήσει αποτροπή η Ευρώπη και θα καθορίσει αυστηρούς κανόνες στο «παιχνίδι», είτε θα την πατήσει πολύ, μα πολύ άσχημα. Δυστυχώς, πολλοί είναι αυτοί που δεν αντιλαμβάνονται το πρόβλημα και όταν τους παρουσιάζεις αυτά που λένε οι ίδιοι οι εξτρεμιστές σε ευρωπαϊκό έδαφος, αντί να συγκινηθούν κάποιοι υπεύθυνοι, υποτίθεται, είναι έτοιμοι να σε κατηγορήσουν για ρατσισμό.

Κάποτε ο μακαρίτης ο Καντάφι είχε πει, ότι δεν είναι ανάγκη να πραγματοποιηθεί εισβολή μουσουλμάνων στην Ευρώπη, αφού θα είναι μουσουλμανική μέσα σε 20 χρόνια… Ας δούμε λοιπόν μερικές εικόνες από την πανέμορφη γαλλική πόλη της Μεσογείου, τη Μασσαλία…

 Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πώς συγκλίνουν όλα προς τον κόσμο του Όργουελ και του Χάξλεϋ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]