Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ στο ρόλο του συνενόχου

Αποκαθήλωση ενός χρεοκοπημένου ανδρείκελου χωρίς την καθολική και παραδειγματική τιμωρία του συρφετού των συνενόχων, και χωρίς ρητή και ξεκάθαρη δέσμευση ότι το κατοχικό δίκαιο που επεβλήθη στη χώρα θα ακυρωθεί με ένα νόμο σε ένα και μόνο άρθρο, δε συνιστά παρά ακόμη μια πολιτική εξαπάτηση, με πρωταγωνιστές και την αξιωματική αντιπολίτευση, δηλαδή την νέα φουρνιά των εν αναμονή συνενόχων, που περιμένουν να τους ανατεθεί η σκυτάλη για να συνεχίσουν το ολέθριο έργο των προκατόχων τους...

Του Κ. Κυριακόπουλου
Όλα δείχνουν ότι η αποκαθήλωση του Στουρνάρα έχει ήδη αποφασιστεί, και στα πλαίσια αυτής της απόφασης, οι χαιρεκακίες του πράσινου αρχιανδρείκελου μόνο ως τυχαίες δεν μπορούν να εκλαμβάνονται…

Αυτό όμως που δεν περνά απαρατήρητο, και που επί της ουσίας ξεβρακώνει τους πάντες στην κυβέρνηση αλλά κυρίως την αξιωματική αντιπολίτευση, είναι η ένοχη σιωπή όλων, για τα ερείπια που άφησε στη χώρα η εντεταλμένη διαδρομή αυτού του αδίστακτού αχυρανθρώπου με την ανύπαρκτη εθνική ευαισθησία και τη μηδενική εθνική συνείδηση.

Ας πούμε λοιπόν τα πράγματα με τα όνομά τους, και κυρίως ας προειδοποιήσουμε γι ακόμη μια φορά τις μαριονέτες του πολιτικού συστήματος, μπροστά στη διαφαινόμενη πιρουέτα που ετοιμάζουν.
  • Ο Στουρνάρας υπήρξε απλώς ένα στυγνό και αδίστακτο αναλώσιμο. Η ανεξίτηλη σφραγίδα του όμως, προσυπογράφει το πολιτικό του έργο. Αυτό το πολιτικό έργο μετουσιώθηκε σε κατοχικά νομοθετήματα.
Και η αποκαθήλωση του Στουρνάρα χωρίς την παράλληλη και άμεση αποκαθήλωση αυτών των νομοθετημάτων, δε συνιστά τίποτε περισσότερο, παρά μια ακόμη επικοινωνιακή τρικλοποδιά, με στόχο την (ακόμη μια φορά) εξαπάτηση της Ελληνικής κοινωνίας.
  • Ο Στουρνάρας ήταν ο άνθρωπος που εισηγήθηκε και διαχειρίστηκε τις κατοχικές οδηγίες. Η μετουσίωση όμως αυτών των οδηγιών σε νόμους κατεχόμενου κράτους, έχει τη σφραγίδα των ανδρεικέλων που στην κατοχική χορογραφία εμφανίζονται ως πολιτικοί του προϊστάμενοι.
Η αποκαθήλωση λοιπόν του Στουρνάρα με την παράλληλη παραμονή στο απυρόβλητο των πολιτικών του προϊσταμένων (Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη), δε συνιστά τίποτε περισσότερο από μια απόπειρα ελεεινής εξαπάτησης της Ελληνικής κοινωνίας με συντονιστές την ίδια την κατοχική διοίκηση.
  • Οι δωσίλογοι πολιτικοί του προϊστάμενοι, στήριξαν το θράσος τους, τον απόλυτο ενδοτισμό τους και την κοινοβουλευτική παντοδυναμία τους, στις εκατονπενήντακάμποσες ακριβοπληρωμένες Φιλιππινέζες που εν μέσω ταπεινωτικής κατοχής υπερψήφιζαν στο κοινοβούλιο της ντροπής το κατοχικό δίκαιο μετατρέποντας το σε δίκαιο «εθνικό», και οι πραιτοριανοί των μηχανισμών αναλάμβαναν στη συνέχεια την υλοποίηση του δολοφονικού έργου τους.  
Η αποκαθήλωση λοιπόν του Στουρνάρα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εκχωρήσει συγχωροχάρτι για τη δωσίλογη συμπεριφορά όλων εκείνων που στο όνομα της «Σωτηρίας» της, βύθισαν την πατρίδα στην απόλυτη υποταγή και στο κατοχικό σκοτάδι.

Το παράξενο λοιπόν, δεν είναι γιατί για όλα αυτά αποφεύγουν επιμελώς να μιλήσουν οι συνένοχοι του Στουρνάρα στο εθνοκτόνο έργο του. Τη συνενοχή τους επιχειρούν να συγκαλύψουν. Και όσο συναισθάνονται ότι και το δικό τους τέλος είναι ήδη δρομολογημένο από τις ίδιες τις συμμορίες που υπηρέτησαν, επιχειρούν να περισώσουν το τομάρι τους όπως – όπως.

Το παράξενο είναι, γιατί για όλα αυτά βγάζει το σκασμό η αντιπολίτευση με προεξάρχοντα το ΣΥΡΙΖΑ. Και είναι παράξενο, γιατί αυτός ο σκασμός, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ τη δολοφονική και εθνοκτόνα διαδρομή και του Στουρνάρα, και των πολιτικών προϊσταμένων του, αλλά και των εκατόνπενήντακάμποσων πολιτικών γιδιών που στήριξαν στη Βουλή το κατοχικό σχέδιο στο σύνολό του.

Αυτή σιωπή, είναι μια ταπεινωτική σιωπή, είναι μια σιωπή εν δυνάμει συνενόχων, που επιχειρούν να αθωώσουν της συντελεσθείσα εθνοκτονία, φορτώνοντας το ανάθεμα σε ένα αδίστακτό ανδρείκελο, αφήνοντας ωστόσο ανέπαφη την πεμπτουσία της εφαρμοσθείσας πολιτικής και τις ολέθριες συνέπειές της.

Τονίζουμε λοιπόν και ταυτόχρονα προειδοποιούμε…
Αποκαθήλωση ενός χρεοκοπημένου ανδρείκελου χωρίς την καθολική και παραδειγματική τιμωρία του συρφετού των συνενόχων, και χωρίς ρητή και ξεκάθαρη δέσμευση ότι το κατοχικό δίκαιο που επεβλήθη στη χώρα θα ακυρωθεί με ένα νόμο σε ένα και μόνο άρθρο, δε συνιστά παρά ακόμη μια πολιτική εξαπάτηση, με πρωταγωνιστές και την αξιωματική αντιπολίτευση, δηλαδή την νέα φουρνιά των εν αναμονή συνενόχων, που περιμένουν να τους ανατεθεί η σκυτάλη για να συνεχίσουν το ολέθριο έργο των προκατόχων τους.

Πηγή «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]