Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκυψιματίες και χανουμάκια!!!

Ξεχνάει η καημένη η ψυχή, γι αυτό μένει άφθαρτη, αθάνατη! 
Ξεχνάει και δίνει ευκαιρίες, παλεύει να ζήσει όπως της πρέπει αλλά υπάρχουν Σαμαράδες, Βενιζέλοι, Βρούτσηδες, Γεωργιάδηδες και λοιπά κακοποιά στοιχεία που την περιμένουν στη γωνία!
 
Τι να σου κάνει και αυτή, θα βγει που θα βγει ας το κάνει με τον δικό της τρόπο.
Να τους δυσκολέψει λίγο, να τους βάλει εμπόδια, καμιά τρικλοποδιά. 
Τώρα θα μου πείτε είναι πολλοί και με πολλά πρόσωπα! 
Ε, ένας τη φορά να γκρεμοτσακίζεται, να ξεσκεπάζεται, να μπαίνει στην άκρη, γιατί η ψυχή όταν φτάσει στα άκρα δεν αστειεύεται!
Με αυτό το σκεπτικό ξύπνησα σήμερα-δεν λέω όνειρο γιατί ίσως μείνει απραγματοποίητο και δεν θέλω-μέρες που είναι, κάνουμε σκέψεις, όχι όνειρα.
Αυτή μου η αισιοδοξία, παρά τις μαύρες ειδήσεις που μας κατακλύζουν, προέκυψε από τις σταράτες κουβέντες μιας γυναίκας στον Βρούτση.
Ίσιος λόγος, βγαλμένος από την ψυχή, αποστροφή και κατηγορώ με επιχειρήματα και η αξιοπρεπής άρνηση της να ακούσει τις προκάτ απαντήσεις του μεταρρυθμιστή σωτήρα, μου χάρισαν στιγμές αγαλλίασης και αισιοδοξίας.
Ξύπνησα πιστεύοντας ότι στα πρωινάδικα θα κυριαρχούσε η είδηση της παραίτησης για λόγους ευθιξίας του Σωτηράκη, ότι το διαδίκτυο θα πανηγύριζε γιατί υπάρχει έστω ΕΝΑΣ άνδρας στην κυβέρνηση.
Τίποτα συνέλληνες, χάθηκαν οι άνδρες, μαζί με την ανάπτυξη, την ανάκαμψη, την συνείδηση, το φιλότιμο, τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα. Παράπλευρες απώλειες για την  διατήρησης της καρέκλας και του αξιοσέβαστου μισθού, της εξουσίας και του συνεχώς αυξανόμενου τραπεζικού τους λογαριασμού.
Μια χούφτα οσφυοκάμπτες, χανουμάκια της τρόικας και του ΔΝΤ, σκύβουν όσο μπορούν περισσότερο για να διευκολύνουν τους επιβήτορες- την δόξαν πολλοί μίσησαν το χρήμα και την εξουσία ουδείς- ορίζουν τις ζωές μας.
Είναι  νίκη να κοιτάς τους υποτελείς των τροϊκανών στα μάτια και να τους αποκαλείς ηθικούς αυτουργούς των εγκλημάτων που συντελούνται στη Ελλάδα. Είναι  νίκη να τους αποκαλείς άνανδρους φονιάδες,  και να μην βλέπεις ούτε μια σύσπαση οργής στο πρόσωπο τους,  ένα σκύψιμο του κεφαλιού, έτσι για την κάμερα, μια προσπάθεια να αρθρώσουν ανθρώπινο λόγο! Είναι τεράστια η ικανοποίηση της σιωπηρής αποδοχής της ενοχής και ανανδρείας τους. Η παραίτηση που δεν ήρθε ποτέ θα ήταν μεγάλη νίκη, αλλά θέλει ψυχή και αυτοί στην εξουσία δεν την έχουν.
Επειδή η ψυχή του Έλληνα είναι πεισματάρα και επειδή ως λαός είμαστε εφτάψυχοι, βάλε τώρα δέκα εκατομμύρια επί 7, νομίζω έχουμε πλεονέκτημα στον αγώνα, ενάντια στους άνανδρους δολοφόνους Σωτηράκηδες που χαραμίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Τώρα θα μου πείτε χρονιάρες ημέρες να παραιτηθεί ο άνδρας και να βρεθεί χωρίς  τροϊκανούς μποναμάδες μετά από τόσο σκύψιμο; Ε ναι δεν λέει, άντρας δεν είναι αλλά σίγουρα δεν είναι και μ@λ@κας!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
-->
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Γιατί μας το χαλάς με το μοντάζ βρε άνθρωπε;
    Άσε τον κόσμο να παρει μια ανάσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]