Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνελήφθησαν ισλαμιστές τρομοκράτες στη Μόσχα

Ισλαμιστές που έχουν διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα συνελήφθησαν στη Μόσχα
Δεκατέσσερα μέλη της ισλαμιστικής οργάνωσης Αλ Τακφίρ ουάλ Χίτζρα, που έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα, συνελήφθησαν στη Μόσχα και μεγάλη ποσότητα όπλων και εκρηκτικών κατασχέθηκε στα σπίτια τους, ανακοίνωσαν σήμερα οι ρωσικές αρχές. 

“Στη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε τη νύχτα της 26ης προς 27η Νοεμβρίου στην ανατολική Μόσχα, στο πλαίσιο μιας ποινικής έρευνας, 14 μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης συνελήφθησαν”, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Στις έρευνες που διεξήχθησαν στα σπίτια των υπόπτων οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τρεις αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, εκ των οποίων μια ζώνη με εκρηκτικά, πυροκροτητές, όπλα, χειροβομβίδες, φυσίγγια και έντυπο υλικό εξτρεμιστικού περιεχομένου.
Οι ύποπτοι χρηματοδοτούσαν την οργάνωση αυτή με χρήματα που προέρχονταν από εγκληματικές δραστηριότητες.
Το 2010 το ανώτατο δικαστήριο της Ρωσίας είχε χαρακτηρίσει την Αλ Τακφίρ ουάλ Χίτζρα εξτρεμιστική οργάνωση και την έθεσε εκτός νόμου στη Ρωσία.

Επιμέλεια: Α. Γεωργίου – ΑΠΕ

Σχόλιο ιστολογίου: Στην υπό ισλαμοποίηση Ελλάδα, δεν γίνονται συλλήψεις πυρήνων ισλαμιστών που έχουν σχέσεις με ισλαμική τρομοκρατία και την Αλ Κάιντα. Να υποθέσουμε πως δεν μας "προτιμούν" οι ισλαμιστές τρομοκράτες, παρά τις σχετικές επανειλλημένες προειδοποιήσεις που έγιναν προς την χώρα μας από ξένες υπηρεσίες πληροφοριών;

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]