Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέμα "τούρκων" στα Δωδεκάνησα επιχείρησε να θέσει η Άγκυρα σε Φόρουμ του ΟΗΕ!

Να θέσει θέμα “τούρκων” στα Δωδεκάνησα επιχείρησε -ανεπιτυχώς- η Άγκυρα. Στο 6ο Φόρουμ του ΟΗΕ για τις θρησκευτικές μειονότητες που έγινε στη Γενεύη οι Τούρκοι παρουσίασαν στην αντιπροσωπεία τους έναν Τούρκο κάτοικο Τουρκίας ο οποίος με σπαστά αγγλικά παρουσιάστηκε ως επικεφαλής “Συλλόγου Μουσουλμανων Ρόδου και Δωδεκαννήσου”. Έδρα του συλλόγου η Τουρκία!

Η παρουσία του ήταν μάλλον γραφική αλλά δείχνει την επιμονή της Άγκυρας να απλώσει τον “τουρκικό ιστό” μετά από τη Θράκη και στα Δωδεδκάνησα.

Από την άλλη πλευρά η ελληνικη αντιπροσωπεία εμφανίστηκε ισχυρή με τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων Γιώργο Καλαντζή αλλά και τον Μουφτή στο πλευρό του να δηλώνει στο ακροατήριο ότι “εγώ είμαι αυτός που επιβάλλει τη Σαρία στη Θράκη”. Δήλωση που ενθουσίασε τους εκπροσώπους των αραβικών χωρών.

Το θετικό συμπέρασμα είναι ότι η προσπάθεια τουρκική διείσδυσης στα Δωδεκάνησα έχει προς το παρόν αποτύχει παταγωδώς. Το ανησυχητικό είναι ότι η Άγκυρα έχει επιμονή και όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν έχει συνέχεια και σχέδιο όταν προσπαθεί να επιτύχει στόχους που θέτει.

Πηγή OnAlert

Σχόλιο ιστολογίου: Την ίδια στιγμή, το Ελληνικό Κοινοβούλιο ψήφισε Μνημόνιο Κατανόησης με την Τουρκία! Για τυχόν απορίες, απευθυνθείτε στον πατριώτη Αντώνη Σαμαρά και στον ικανό Βαγγέλη Βενιζέλο
...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]