Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προστάτες, Πραματευτές και Πρόσκοποι

Πραγματικά είμαστε πολύ τυχεροί που στις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, βρέθηκε μία προσκοπική οργάνωση που αγωνίζεται να μας σώσει.

Μάλιστα είναι τραγικό όταν οι «ναυτοπρόσκοποι» προσπαθούν με αυτοθυσία να μας σώσουν από το ναυάγιο και κάποιοι κακόπιστοι του κατηγορούν ότι αυτοί οι ίδιοι είναι που το προκάλεσαν και μάλιστα φτάνουν στο σημείο να τους αποκαλούν μέχρι και «εγκληματική οργάνωση».

Βέβαια διπλά τυχερός είναι ο πρωθυπουργός μας, που αφενός έχει συνεργάτες προσκόπους, οι οποίοι ανέκαθεν είχαν σκοπό της ζωή τους να κάνουν κλεψ... συγνώμη... καλές πράξεις και αφετέρου τα δικά του στελέχη που συνδυάζουν τον τραμπ... συγνώμη... την ευγένεια του χαρακτήρα με την πνευματική καλλιέργεια και τα φασ... συγνώμη... δημοκρατικά ιδεώδη.

Μάλιστα αν στους διασώστες μας προσθέσουμε και την τρόικα, η οποία προσπαθεί και αυτή με τη σειρά της να μας σώσει, τότε θα καταλάβουμε ότι ίσως είμαστε ο πιο κοιμ... συγνώμη, τυχερός και έξυπνος λαός στον πλανήτη.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...

Δ. Βουλγαρίδης

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]