Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκικος δάκτυλος σε τροποποίηση απόφασης για το τζαμί στα Τίρανα;


Tροποποιώντας απόφαση της απερχόμενης κυβέρνησης του Σαλί Μπερίσα, η νέα κυβέρνηση της Αλβανίας αποφάσισε ότι το νέο τζαμί θα δεσπόζει στο κέντρο των Τιράνων, χωρίς να έχει δίπλα του κανένα άλλο κτίσμα...


Η νέα αλβανική κυβέρνηση, υπό τον Έντι Ράμα, αποφάσισε την κατασκευή τζαμιού στο κέντρο των Τιράνων.


Το Εθνικό Συμβούλιο του Κράτους αποφάσισε να αλλάξει απόφαση του απερχόμενου πρωθυπουργού της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα που αναφερόταν στην κατασκευή του τζαμιού στο κτίριο Namazgjasë και δίπλα ένα πολυώροφο κτίσμα με στην διασταύρωση της οδού "George W. Bush" και λεωφόρου "Jean D' Arc" (Ιωάννας της Λωραίνης), στα Τίρανα.

Η νέα κυβέρνηση τροποποίησε την απόφαση και εγκρίνει μόνο την άδεια για την κατασκευή του συγκροτήματος " Τζαμί Namazgjasë " και όχι για το πολυώροφο εμπορικό κτίριο.

Πηγή: ΧειμάρραΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]