Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα διωχθεί κανείς;


Καταγγελία από Ξάνθη: Έκοψαν το ρεύμα σε ασθενή και πέθανε

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας γυναίκας, στην Ξάνθη, ότι ο πατέρας της, ο οποίος ζούσε στο σπίτι τους με οξυγόνο, πέθανε όταν η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο ακίνητο. 

Ακολουθώντας την… κοινωνική πολιτική που επιβάλλει η κυβέρνηση (που της επιβάλλει η Τρόικα) καταδίκασε σε θάνατο έναν άρρωστο άνθρωπο, επειδή η οικογένειά του τόλμησε να μην πληρώσει τους λογαριασμούς.

Η καταγγελία έγινε χθες, στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, στη συνέλευση της τοπικής Λαϊκής Επιτροπής: 

«Ο πατέρας μου ζούσε με συσκευή οξυγόνου. Μας ήρθε 3.000 ευρώ το ρεύμα και επειδή δεν το πληρώσαμε μας το έκοψαν. Ο πατέρας μου πέθανε» ανέφερε μια εκ των παριστάμενων, παγώνοντας το ακροατήριο.

Και τώρα, το μεγάλο ερώτημα είναι -εφόσον φυσικά ευσταθεί η καταγγελία- αν ισχύει ή όχι ο νόμος που απαγορεύει ρητά τη διακοπή ηλεκτροδότησης (για οποιονδήποτε λόγο) σε ακίνητα στα οποία διαμένουν ασθενείς, εξαρτημένοι από μηχανικές συσκευές υποστήριξης. 

Αν αποδειχθεί ότι η καταγγέλλουσα έχει δίκιο, ποιος θα πάρει την ευθύνη;

Είναι ή δεν είναι (έστω εξ αμελείας) ανθρωποκτονία;

Θα διωχθεί κανείς;

Θα πάει κανείς φυλακή;

Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτος ο κανεις ομως ειναι το κοινοβουλιο των προσκυνημενων .
    Θα πανε φυλακη , ντουφεκιστουν κρεμαστουν και οσοι βγουν ζωντανοι μετα απο πολλα , παρα πολλα χρονια να ζησουν σε παραγκες , οπως αναγκαζουν τον κοσμακη ;
    Τοτε μονο θα αποδωθει δικαιοσυνη στους Εθνοκτονους του δημοκρατικου δοσιλογισμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]