Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανία: Αμείωτος ο ρυθμός εισροής λαθρομεταναστών από Ασία και Αφρική


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το κύμα των μη νόμιμων μεταναστών από τις αφρικανικές και ασιατικές χώρες προς την Αλβανία.

Σήμερα η αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν 14 Νιγηριανους σε ένα φορτηγό στην περιοχή Ντιβγιάκα (φωτό) στην κεντρική Αλβανία, ενώ ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης.

Καθημερινά, η αλβανική αστυνομία συλλαμβάνει ομάδες μεταναστών, που έχουν στόχο να περάσουν μέσω της Αλβανίας προς της χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ

Πηγή: Κέρδος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΜΩΣ.ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ,ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]