Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε 5 λεπτά η Άγκελα "πακετάρισε" τον Αντώνη

Τον έστειλε για τα... περαιτέρω, στους χαμηλόβαθμους υπαλλήλους της!

Μας είχε πάρει τα αυτιά το «μνημονιακό τόξο» των κ.κ. Βενιζέλου – Σαμαρά και τα μνημονιακά ΜΜΕ, με το σύνθημα succsess story. Ένα έτος και πλέον πριν τις γερμανικές εκλογές, φιμώθηκε ολόκληρος ο λαός και πατάχτηκε κάθε διαμαρτυρία, προκειμένου να μην ενοχληθούν οι Γερμανοί ψηφοφόροι και να πάνε ανεπηρέαστοι στις κάλπες. Υποτίθεται πως μετά την επανεκλογή της Μέρκελ, θα υπήρχε λύση στο ελληνικό πρόβλημα.

Εδώ και ένα χρόνο όμως, όλοι οι εχέφρονες πολίτες είχαν υποψιαστεί ότι θα συνέβαινε αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας...
Ο λύκος μπορεί να αλλάζει τρίχα αλλά χούγια δεν αλλάζει. Το Δ΄ Ράϊχ έχει συγκεκριμένο σχέδιο κυριαρχίας στην Ευρώπη και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει εξ αιτίας κάποιου οίκτου προς τους Έλληνες.

Είκοσι λεπτά, διέρρευσε κομπάζοντας η ελληνική πλευρά ότι συνομίλησαν οι κ.κ. Σαμαράς και Μέρκελ. Όμως η κ. Μέρκελ διέψευσε ακόμα και αυτό. Βγήκε η ίδια και ανακοίνωσε ότι είδε τον κ. Σαμαρά (που προφανώς έψαχνε εναγώνια για ένα βλέμμα της) επί πέντε λεπτά στους διαδρόμους της συνδιάσκεψης κορυφής και απλά τον παρέπεμψε να τα βρει με τους υπαλλήλους της τρόϊκας, οι οποίοι ζητούν νέα εξοντωτικά μέτρα.
Συζητήθηκε δηλαδή η ζωή ενός ολόκληρου λαού, μόνο για πέντε λεπτά!!!!
Εκεί καταντήσαμε….

Τι θα γίνει τώρα; Απλά το δίδυμο Βενιζέλου – Σαμαρά, θα εκτελέσουν πλήρως τις εντολές της τρόϊκας, αλλιώς θα πρέπει να βάλουν άμεσα τέλος στις πολιτικές καριέρες τους.

Τι κάνουμε εμείς; Εμείς οι πολίτες, είμαστε έρμαια της πολιτικής καριέρας του κάθε πολιτικού. Δυστυχώς δεν προβλέπεται δυνατότητα θεσμικής παρέμβασης του λαού, όπως προβλέπεται σε όλες τις σύγχρονες ανεπτυγμένες χώρες που σέβονται τους πολίτες τους.

Πέτρος Χασάπης

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]