Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

The Slog: «Κασιδιάρης: Το φαβορί των Περιφερειακών Εκλογών στο κρατητήριο;»

Οι υποψίες αυξάνονται καθώς η αστυνομία «χυμάει» στη Χρυσή Αυγή 
Συνελήφθησαν ο αρχηγός της Χ.Α. και δέκα άλλα στελέχη του κόμματός του

Τhe Slog

Καθώς οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τη Χρυσή Αυγή να έχει χάσει περισσότερες από τις μισές της ψήφους αυτή την εβδομάδα (από 14% που κατέγραφαν οι δημοσκοπήσεις σήμερα έχει πέσει στο 6,7%), πολλοί έγκριτοι αναλυτές έχουν αρχίσει να έχουν αμφιβολίες ως προς τα πραγματικά κίνητρα πίσω από τις κινήσεις των ελληνικών Αρχών, από την ημέρα της δολοφονίας του αριστεριστή καλλιτέχνη χιπ χοπ Παύλου Φύσσα, πριν από δέκα μέρες, μέχρι σήμερα.

Πριν από τρεις ώρες περίπου επιβεβαιώσαμε τις πληροφορίες που μας ήρθαν εδώ στο Slog, σύμφωνα με τις οποίες ο αρχηγός του κόμματος της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, και άλλα δέκα κορυφαία στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων και γνωστοί βουλευτές, έχουν συλληφθεί με την κατηγορία ότι «ίδρυσαν ένα εγκληματικό πολιτικό κόμμα». Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τους συλληφθέντες, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν έχει ακόμη διωχθεί ποινικά για άμεση ανάμειξη στην δολοφονία του Φύσσα.

Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες από κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την σύλληψη, μεταξύ άλλων στελεχών, και του Ηλία Κασιδιάρη, του υποψήφιου της Χρυσής Αυγής για τις Περιφερειακές Εκλογές. Ο Κασιδιάρης είναι σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις το απόλυτο φαβορί για το αξίωμα του Δημάρχου της Αθήνας στις επόμενες εκλογές.

Αν αυτό όντως ισχύει, τότε ενισχύεται ακόμη περισσότερο η ήδη ευρέως επικρατούσα άποψη, ότι οι τρέχουσες εξελίξεις εντάσσονται σε ένα εγχείρημα της κυβέρνησης Σαμαρά, το οποίο έχει ως στόχο την εξασφάλιση μιας βέβαιης νίκης σε όλες τις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Χωρίς την παρουσία της Χρυσής Αυγής στα ψηφοδέλτια, αρκετοί μετριοπαθείς (δεξιοί) ψηφοφόροι θα επιστρέψουν στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Γεγονός το οποίο θα εξασφαλίσει την παραμονή του Αλέξη Τσίπρα και όλου του υπόλοιπου ΣΥΡΙΖΑ στον «πάγκο» της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]