Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το FBI προειδοποιεί για τρομοκρατική απειλή


Το FBI προειδοποιεί εταιρείες εμπορίας και αποθήκευσης καυσίμων να είναι σε επιφυλακή για πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες

Αμερικανοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν τις εταιρείες εμπορίας καυσίμων, να βρίσκονται σε επιφυλακή για «πιθανές τρομοκρατικές δραστηριότητες» στις εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων, ανέφερε προς τα μέλη της, η ένωση της βιομηχανίας και εμπορίας πετρελαίου την Παρασκευή, διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν υπάρχουν «άμεσες» απειλές.

Η Ένωση Εμπόρων Πετρελαίου της Αμερικής (ΡΜΑΑ) ανέφερε ότι το ομοσπονδιακό γραφείο ερευνών «ανησυχεί ότι οι τρομοκράτες προσπαθούν να αγοράσουν ή να κλέψουν καύσιμα για να τα χρησιμοποιήσουν σε όπλα μαζικής καταστροφής». Η ΡΜΑΑ ανέφερε επίσης ότι απέστειλε στα μέλη της σχετικό μήνυμα την Παρασκευή, μετά την προειδοποίηση του FBI η οποία έγινε σε διάσκεψη για την ενέργεια την περασμένη εβδομάδα λίγο πριν από την επέτειο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με την ΡΜΑΑ το FBI προειδοποίησε να είναι σε επιφυλακή αφενός οι έμποροι καυσίμων για πιθανούς άγνωστους "πελάτες", και αφετέρου οι οδηγοί που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα οχήματά τους ή οι εργαζόμενοι που αποθηκεύουν καύσιμα σε ασυνήθιστες θέσεις.

Το FBI δεν έκανε κανένα σχόλιο για τις πληροφορίες αυτές ενώ ανώτερος αξιωματούχους της εθνικής ασφάλειας, είπε ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει κάποια κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» που σχετίζεται με τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων.

ΚΚ


Πηγή: Κέρδος




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ή ασκούν τρομοκρατία στους αμερικάνους που αντιτάχτηκαν στην επίθεση στη Συρία ή ετοιμάζουν προβοκάτσια τύπου 11/9 για να δικαιολογήσουν επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]