Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμμένος: Πολλοί θα μπουν φυλακή, γι αυτό και τρέμουν...

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή τη στιγμή κυβερνούν οι τραπεζίτες, οι πολιτικοί φίλοι της κυρίας Μέρκελ και οι διεθνείς τοκογλύφοι και μάλιστα με τις εγγυήσεις του ελληνικού λαού. Βλέπουμε ότι τα 300 δισεκατομμύρια τα οποία δήθεν δόθηκαν για βοήθεια και τα οποία χρεώθηκαν στον ελληνικό λαό μέσω των τραπεζών πηγαίνουν στους ολιγάρχες οι οποίοι ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Έναν πολίτη ή έναν μικρομεσαίο επιχειρηματία που χρωστάει 5.000 ευρώ τον κλείνουν, τον διασύρουν, τον φυλακίζουν πολλές φορές. Θα του δημεύσουν και το σπίτι. Την ίδια στιγμή όλοι αυτοί οι ολιγάρχες των ΜΜΕ παραμένουν στο πλήρες απυρόβλητο μαζί με εκείνους τους πολιτικούς οι οποίοι τους εξυπηρέτησαν.

Σκέφτεστε εσείς να προβείτε στην ελληνική Δικαιοσύνη για κάποιες περιπτώσεις;
Ήδη έχουμε καταθέσει έξι μηνύσεις στο συγκρότημα Λαμπράκη και στον κ. Ψυχάρη και στις ορντινάντσες τους, έχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη και έχω ζητήσει από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να γίνει παρέμβαση για τα δάνεια των εκδοτικών ομίλων.

Ποια είναι η ευθύνη του κ. Προβόπουλου;

Ο κ. Προβόπουλος έχει διαπράξει εγκλήματα. Ένα από τα εγκλήματα που έχει διαπράξει είναι ότι εν γνώσει του «κούρεψε» κατά 50% την περιουσία των Ελλήνων, μέσω των ασφαλιστικών ταμείων, των νοσοκομείων και των πανεπιστημίων

Συνεχίζεται και σήμερα η διαπλοκή μεταξύ ορισμένων επιχειρηματιών, μιντιαρχών με την κεντρική κυβέρνηση;

Τώρα γίνεται το μεγάλο πάρτι. Με την ανεργία να έχει εκτοξευθεί στα ύψη οι διαπλεκόμενοι του πρωθυπουργικού γραφείου και του γραφείου του κ. Βενιζέλου κάνουν πάρτι. Παίρνουν δημόσιες δουλειές, απαλλάσσονται από πρόστιμα, κάνουν μπίζνες οι πάντες με τους πάντες και βλέπουμε παραδείγματα: Υπάρχει αυτή τη στιγμή διαχειριστής τράπεζας ο οποίος ελέγχεται από τον γιο του που είναι μέλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ο κ. Κουτσός. Επίτροπος στην ALPHA BANK που έδωσε το δάνειο είναι ο κ. Κουτσός, αναπληρωτής του ΤΧΣ είναι ο γιος του. Πατέρας δηλαδή αναφέρεται στον γιο του.

Σε ελεύθερη ερμηνεία των όσων μας είπατε, λέτε ότι ο κ. Σαμαράς μπορεί να φέρει τον τίτλο του αρχιερέα της διαπλοκής, όπως και κ. Σημίτης;

Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε για αρχιερέα, είναι μεγάλος τίτλος για τον κ. Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς μάλλον είναι πρόεδρος εκκλησιαστικής επιτροπής που ενδιαφέρεται για το παγκάρι.

Με όσα καταγγέλλετε εναντίον του κ. Σαμαρά και των κυβερνώντων σε μια περίπτωση εκλογικής αναμέτρησης και βγαίνοντας – ας υποθέσουμε – η ΝΔ πρώτο κόμμα δεν θα υπάρχει περίπτωση να συνεργαστείτε;

Εμείς με εκείνους οι οποίοι παραδίδουν την εθνική κυριαρχία της χώρας δεν συνεργαζόμαστε. Ο κ. Σαμαράς έχει υπογράψει, μαζί με τον κ. Βενιζέλο, προσωπική επιστολή τήρησης του Μνημονίου που παραδίδει την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί πρώτο κόμμα όταν γίνουν εκλογές, αλλά δεν έχει αυτοδυναμία, με ποιους όρους θα τον στηρίζατε;

Διαφωνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα. Αυτά για εμάς είναι «κόκκινες γραμμές», δεν τίθεται θέμα να κάνουμε πίσω ούτε ένα χιλιοστό από τις αρχές μας. Πιστεύουμε όμως ότι σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καταγγελία του Μνημονίου, θα μπορούσαμε σε αυτό να τον στηρίξουμε.

Μιλάτε με τον κ. Τσίπρα;

Βεβαίως και μιλάω. Πρέπει να πω ότι ο κ. Τσίπρας έχει απομονώσει στελέχη και ιδίως συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν ακραίες απόψεις και αυτό είναι θετικό βήμα.

Μιλάτε για διαγραφή του δημόσιου χρέους καθώς και για μονομερή καταγγελία του Μνημονίου. Η Ελλάδα όμως πρέπει να πάει στις αγορές για να δανειστεί.

Αυτή είναι η διαφορά μας. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από χρήματα. Εάν αφαιρέσετε τα τοκοχρεολύσια που είναι 14 περίπου δισ. τον χρόνο, τα έσοδα τα οποία έχει η Ελλάδα από τη φορολογία των πολιτών της μας δίνουν ένα πλεόνασμα της τάξης του 10 με 15 δισ. ευρώ που σημαίνει ότι δεν έχουμε ανάγκη τους δανειστές για να ζήσουμε. Μπορούμε να πληρώνουμε την άμυνα της χώρας, την παιδεία, τους μισθούς και τις συντάξεις μόνοι μας. Είναι απαραίτητη η παύση πληρωμών των τοκοχρεολυσίων προς τους δανειστές μέχρι τη διενέργεια επιτροπής λογιστικού ελέγχου και τη διαγραφή του επονείδιστου και επαχθούς χρέους.

Πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει αυτό που περιγράφετε εντός Ευρωζώνης;

Η παραβίαση της συμφωνίας με την Ευρωζώνη έγινε από τη μεριά της Γερμανίας και των εταίρων, άρα λοιπόν εμείς μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούμε.

Πιστεύετε ότι ανάπτυξη θα έρθει μέσα από την εσωτερική αγορά από τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα;

Πιστεύω ότι μπορούν να υπάρχουν επενδύσεις και μιλάω για την πολεμική βιομηχανία. Το προφανές είναι ότι τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα θα πάνε στα χέρια της Raimental, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχουν παραγγελίες στα ΕΑΣ, υπάρχει και προσφορά. Η ρωσική εταιρεία Rosoboronexport με επιστολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας του γενικού διευθυντού της ετέθη στη διάθεση της Ελλάδας για να αγοράσει την ΕΛΒΟ και τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα. Απάντηση καμία. Εάν δει κανείς πίσω από κάθε προμήθεια, σχεδόν, είναι ένα σκάνδαλο και αν ψάξετε πιο βαθιά θα βρείτε μέχρι και εκδότες και διαπλεκόμενους που εμπλέκονται στο παιχνίδι των εξοπλισμών. Βλέπετε η Αριστέα Μπουγάτσου έφυγε νωρίς.

Η αλλαγή του εκλογικού νόμου στις αυτοδιοικητικές εκλογές σας βρίσκουν σύμφωνο κύριε πρόεδρε;

Εδώ λοιπόν είναι προφανές ότι προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο ώστε να αποφύγουν την καταστροφή στις δημοτικές εκλογές. Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα κατεβάσουμε υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα. Θα επιδιώξουμε να χτυπήσουμε τα κομματικά ψηφοδέλτια της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας.

Βλέπετε εθνικές εκλογές πριν από τις δημοτικές κ. πρόεδρε;

Υπάρχουν βουλευτές που πρέπει να καταλάβουν ότι με την ψήφο τους και τη στήριξη της πολιτικής Στουρνάρα, για παράδειγμα για τον φόρο στο πετρέλαιο, θα οδηγήσουν στον θάνατο εξαιτίας του κρύου ελληνικές οικογένειες, κυρίως στη Βόρειο Ελλάδα και στις ορεινές περιοχές.
Έχω την ελπίδα ότι κάποιοι από αυτούς τους βουλευτές θα λειτουργήσουν κατά τη συνταγματική επιταγή, με τη συνείδησή τους και όχι ως αντάλλαγμα της θέσης τους. Επομένως πιστεύω ότι θα πέσει η κυβέρνηση.

Δηλαδή προκαλείτε τους βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού να αποστατήσουν και να αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους από την κυβέρνηση;

Με πρωθυπουργό τον Σαμαρά δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για αποστασία, θα είναι σαν να μιλάει κανείς στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί. Ο κ. Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση το 1993 προκειμένου να δοθούν οι τετρακόσιες χιλιάδες ψηφιακές συσκευές, με πρόσχημα το όνομα της Μακεδονίας και τώρα έρχεται με τον κ. Νίμιτς να διαπραγματευθεί το όνομα της Μακεδονίας. Οι βουλευτές οι οποίοι ακολουθούν τη συνείδησή τους και τον όρκο που έδωσαν στο Σύνταγμα και τον ελληνικό λαό δεν είναι αποστάτες. Αποστάτες είναι εκείνοι οι οποίοι παραδίδουν την εθνική κυριαρχία και δεν είναι μόνο αποστάτες, είναι και προδότες.

Πιστεύετε ότι θα μας επιτρέψουν να βγάλουμε πετρέλαιο;

Πιστεύω ότι δεν θα αφήσουν να το πουλήσουμε σε ευρώ. Αυτό είναι που θέλει η Γερμανία να κάνει, αφού κατασχέσει την ελληνική περιουσία για να διαπραγματευτεί με τις ΗΠΑ. Πιστεύω ότι για να εκμεταλλευτούμε τα πετρέλαιά μας πρέπει να απευθυνθούμε στις ΗΠΑ και τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Μπορούμε να δούμε δηλαδή ρωσικό στόλο στο Αιγαίο χωρίς να έχουμε πρόβλημα με την Αμερική;

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουμε στο ΝΑΤΟ και τις διμερείς συμφωνίες που έχουμε με τη Ρωσία. Αυτήν τη στιγμή στην Κύπρο απ’ έξω βρίσκεται ολόκληρος αμερικανικός στόλος, βρίσκονται και πλοία της Ρωσίας. Τα κοιτάσματα τα οποία υπάρχουνε νότια της Κρήτης δεν καλύπτονται από τις υφιστάμενες δυνάμεις τις οποίες έχουμε. Οι συμφωνίες αυτές, το κλείσιμο δηλαδή επί Γιώργου Παπανδρέου, του δρόμου συνεργασίας με τη Ρωσία ήταν ένα έγκλημα.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη στην εφημερίδα “Ελλάδα”Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]