Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν και ο Μόρσι ξύπνησαν την Ευρώπη

Αυτά που συμβαίνουν στην Αίγυπτο δεν είναι απλά μια ενδο-αιγυπτιακή κομματική αντιπαλότητα.
Στην Αίγυπτο συγκρούεται ο ισλαμοφασισμός με την τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Συγκρούεται η ψευτο-ελευθερία που εκπροσωπεί το τσαντόρ της γυναίκας του Ερντογκάν, με την πραγματική ελευθερία έκφρασης των γυναικών της δύσης.

Τα τελευταία χρόνια, με μπροστάρη την Ευρωπαϊκή χαζο-αριστερά, έχει επικρατήσει στην Ευρώπη η άποψη ότι στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Ευτυχώς όμως ήρθε στην εξουσία ο Ερντογκάν και ο Μόρσι και ανάγκασαν τον πολιτισμένο κόσμο να αντιληφθεί ότι δεν είναι όλες οι πλειοψηφίες αναγκαστικά και δημοκρατίες.

Ο πόλεμος μεταξύ στρατού και αδερφών μουσουλμάνων στην Αίγυπτο, είναι στην πραγματικότητα ένας πόλεμος πολιτισμών.
Στην Αίγυπτο συγκρούονται οι εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, με τους εκπροσώπους του ισλαμοφασισμού.
Αν νικήσουν οι ισλαμοφασίστες του Ερντογκάν και του Μόρσι θα έχει κάνει η Σαρία το ουσιαστικότερο της βήμα εναντίον του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Αν νικήσει ο στρατός στην Αίγυπτο θα έχει κάνει το ουσιαστικότερο του βήμα το Ευρωπαϊκό αξιακό σύστημα στον μουσουλμανικό κόσμο.

Η παρουσία των Μόρσι και Ερντογκάν στα πολιτικά πράγματα του μουσουλμανικού κόσμου, βοήθησε τους Ευρωπαίους να δουν ότι η «αραβική άνοιξη» δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν μουσουλμανικό μεσαίωνα ο οποίος απειλεί ευθέως τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι κάτι ανώτερο και βαθύτερο της πλειοψηφίας της κάλπης.
Στο κάτω-κάτω και ο Χίτλερ, πλειοψηφία εκπροσωπούσε…

Εσείς ξέρετε κανένα από τα 60 μουσουλμανικά κράτη του κόσμου που στήνουν κάλπες με πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Η Ευρώπη δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της Δημοκρατίας της πλειοψηφίας που πονηρά προωθεί ο Ερντογκάν, ζητώντας της σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Η Ευρώπη πρέπει να σταθεί αντάξια του πολιτισμού που εκπροσωπεί (ή που της απέμεινε), ο ποίος γνωρίζει ως πρωτοπόρος πολιτισμός ότι είναι άλλο η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της πλειοψηφίας και άλλο η ουσία η ποιότητα και το περιεχόμενο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ο Κόσμος δεν πήγε μπροστά γιατί το ήθελαν οι πλειοψηφίες. Ο Κόσμος πήγε μπροστά γιατί κάποιοι είχαν το εσωτερικό σθένος να ξεχωρίσουν την πλειοψηφία από την ουσία της Δημοκρατίας.

Η Ευρωπαϊκή χαζο-αριστερά δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσει την δημοκρατία της πλειοψηφίας από την ουσία της δημοκρατίας και γι αυτό έγινε ο βασικότερος υποστηρικτής του ισλαμοφασισμού στην Ευρώπη.

Η έκτατη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ λόγω των γεγονότων της Αιγύπτου, θα πρέπει να είναι η αφετηρία για την ουσιαστική προστασία του δυτικού πολιτισμού από την απειλή του ισλαμοφασισμού.

Έχει υποχρέωση η Ευρώπη απέναντι στην ιστορία της και στον πολιτισμό της να προστατεύσει τον εαυτό της, αλλά και τους πολιτισμένους μουσουλμάνους, από τις ισλαμοφασιστικές «αλα-τούρκα» ψευτοδημοκρατίες των Ερντογκάν - Μόρσι.

Ήταν τυχερή η Ισλαμαμπάντ της Ελλάδος που στο τρόλεϊ δεν σκοτώθηκε κάποιος Ισλαμοφασίστας.

Όταν χάνονται ανθρώπινες ζωές, ανεξάρτητα του αν είναι κάποιου απλού 18χρονου Έλληνα ή κάποιου δεξιο-φασίστα αριστερο-φασίστα ή ισλαμοφασίστα, χωρίς αμφιβολία είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός.
Όσο όμως λυπηρό και αν είναι το χάσιμο μιας ανθρώπινης ζωής, ακόμη πιο λυπηρό είναι το γεγονός ότι είναι άλλος ο τρόπος αντιμετώπισης και αντίδρασης για την ζωή ενός Έλληνα και άλλος ο τρόπος αντιμετώπισης της ζωής ενώ ισλαμο-φασίστα υποστηριζόμενου από τον Ελληνικό αριστερο-φασισμό.

Η Ισλαμαμπάντ της Ελλάδος ήταν πολύ τυχερή που ο 18χρονος νεκρός στο τρόλεϊ ήταν Έλληνας.
Αν δεν ήταν Έλληνας, αν ήταν κάποιος από του χιλιάδες οργανωμένους στην ελληνική αριστερά ισλαμο-φασίστες, σήμερα εκτός του ότι θα είχε καεί η Αθήνα, θα ήμασταν και τα μαύρα πρόβατα της ανθρωπότητας για σκοτώσαμε έναν φτωχό μετανάστη που δεν είχε ένα ευρώ για το εισιτήριο του.

Σήμερα ο Guardian τα ιδρύματα του Σόρος σε συγχορδία με τον Καμίνη και τον Μπουτάρη θα στιγμάτιζαν ως φασίστες όλη την ελληνική κοινωνία, κάνοντας υπερ -αναλύσεις και πνευματικές κωλοτούμπες, στην προσπάθεια τους να τεκμηριώσουν το πάθος τους εναντίον σε οτιδήποτε ελληνικό.

Είμαι υποχρεωμένος να θυμηθώ τα κραξίματα των Πρετεντερο-Τρεμο-Καψηδο-Πασοκο-καμποράκηδων-Τρανταφιλόπουλων (και άλλων γνωστών – αγνώστων έμμισθων δημοσιολογούντων), όταν με (απρέπεια) άπλυτα χέρια έπιασε την σελίδα από το Κοράνι, ένας αστυνομικός.
Μέχρι και μαθήματα μας έκαναν από τα τουρκοκάναλα ότι πρέπει να κρατάμε το Κοράνι πάνω από το ύψος της ζώνης, διαφορετικά κινδυνεύει η κοινωνική ισορροπία.

Εδώ σταματώ, αν και έχω τόσα πολλά να πω και να γράψω εναντίον της χαζο-αριστεράς, η οποία ακόμη νομίζει ότι οι πλειοψηφίες είναι πάντα και δημοκρατίες.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη


-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]