Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέσω ΜΚΟ η Τουρκία χρηματοδοτεί την πρόσληψη Αλβανών σφαγέων στη Συρία

To Ιράν κατηγορεί ΜΚΟ που συνδέονται με την τουρκική κυβέρνηση και έχει μέχρι τώρα προσλάβει 769 Αλβανούς στρατιώτες που πολεμούν στην Συρία. Το Ιρανικό πρακτορείο “Farsnews” αναφέρει ότι η ανθρωπιστική τούρκικη μη κυβερνητική οργάνωση, με την επωνυμία ΙΗΗ, έχει προσλάβει μέχρι τώρα εκατοντάδες Αλβανούς στον πόλεμο εναντίων του Μπασάρ αλ-Άσαντ στη Συρία και ότι έχει σαν κάλυψη την παραπλανητική της επωνυμία της.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η οργάνωση IHH, λειτουργεί σε πλήρη συντονισμό με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και τις εξτρεμιστικές ομάδες.

Οι 769 Αλβανοί, έχουν ενταχθεί στον λεγόμενο Ελεύθερο Συριακό Στρατό εναντίων Μπασάρ αλ-Άσαντ στη Συρία. Οι Αλβανοί, πριν πάνε στο πεδίο της μάχης, πηγαίνουν απ’ τα Τίρανα στην Τουρκία όπου εκπαιδεύονται στη στρατιωτική βάση Reyhani από Αμερικανούς αξιωματικούς εν αποστρατεία.

Η τελευταία ομάδα από 90 Αλβανούς κατέφθασε στην Κωνσταντινούπολη με αεροπλάνο της τούρκικης εταιρίας Turkish Air, με αρ. πτήσης 1078, στις 30 Ιουνίου 2013, αναφέρει το πρακτορείο.

Το πρακτορείο συνεχίζει λέγοντας ότι οι Αλβανοί μουσουλμάνοι, έχουν ενταχθεί στις ομάδες τις Αλ Κάιντα που δρουν στη Συρία. Συνολικά 450 Αλβανοί εγκατέλειψαν τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό και προσχώρησαν στην al-Nusrat Front, ένα παρακλάδι της Αλ Κάιντα.
Τo πρακτορείο ”Farsnews” αναφέρει πηγές από Αλβανούς που εγκατέλειψαν την Συρία και επέστρεψαν στην Αλβανία μετά τα πρώτα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν από τρομοκρατικές ομάδες εναντίον αμάχων στη Συρία. Λέει ότι ο Αλβανός δεν μπορούσε να συναντήσει την οικογένειά του στα Τίρανα από το φόβο των τουρκικών υπηρεσιών πληροφοριών και των μισθοφόρων τους στην Αλβανία και την συνάντησε μόνο όταν η οικογένειά μετακόμισε από εκεί.

Οι Σοβαρές καταγγελίες έρχονται λίγες μόλις μέρες μετά από αυτές του γαλλικό πρακτορείου AFP που ανέφερε ότι Αλβανοί μαχητές σκοτώθηκαν στη Συρία, οι οποίοι είχαν πει στις οικογένειες τους ότι φεύγουν να εργαστούν στην Τουρκία και από εκεί τους ετοιμάζουν στον πόλεμο στη Συρία.





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]