Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κομματική σημαία διχάζει!

Γιατί άραγε επιμένουν οι αριστεροδέξιοι να συμμετέχουν με κομματικές σημαίες στις πορείες και στους χώρους που εκφράζεται η αντίδραση των θιγομένων ή συμπαθούντων πολιτών;

Γιατί άραγε κάποιοι κομματικοί φορείς επιλέγουν να καπελώνουν τις όποιες αντιδράσεις, απομακρύνοντας έτσι μεγάλη μάζα πολιτών που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν;

Στην πραγματικότητα δεν αντιδρούν αλλά στηρίζουν τις κυβερνητικές επιλογές.

Τυχαίο, ή στοχευμένη επιλογή;

Η επιμονή κυρίως των αριστερών κομμάτων ζημιώνει το λαϊκό κίνημα.

Διάγουμε μια χρονική στιγμή που η ενότητα των Ελλήνων είναι το ζητούμενο. Πορείες παλλαϊκές χωρίς κομματικές σημαίες, μεγάλων ή μικρότερων κομμάτων. Πορείες των πολιτών είναι το ζητούμενο, με ένα μόνον σύνθημα προς τους κυβερνώντες: ΦΥΓΕΤΕ!

Όσοι επιμένουν να κομίζουν κομματικές σημαίες πρέπει να θεωρούνται συνεργάτες της κυβέρνησης και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Πορείες με Ελληνικές σημαίες και πανώ με μία μόνον λέξη ΦΥΓΕΤΕ!

Ι. Δέμος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ο φοβος των ανθρωπων και η αναγκη τους να ανηκουν καπου,σε μια ομαδα,τους δινει τη σημαια στο χερι.
    Λιγοι ειναι αυτοι που ξεπερνουν την αναγκη να ανηκουν καπου,η αν ανηκουν να μην το επιβαλουν στον αλλο.Αυτοι που ερχονται με τις σημαιες και επιβαλουν την ιδεολογια τους στην πραγματικοτητα φοβουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανήκουμε σε πολλές ομάδες ο καθένας, στους Έλληνες, στους χριστιανούς, στους εργαζόμενους (ανάλογα), στην τάδε γειτονιά. Ας οργανωθούμε εκεί, η κομματική ταυτότητα περισσεύει και κάνει κακό στην κοινωνία, δεν οργανώνει αλλά διχάζει.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]