Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αίγυπτος: Οι ισλαμιστές, καλούν σε νέες διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Σημαίνον στέλεχος του ισλαμιστικού κόμματος του εκπεσόντος προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι απηύθυνε σήμερα κάλεσμα για μαζικές διαδηλώσεις σε μήκος και πλάτος της χώρας για τη Δευτέρα, έπειτα από την ειρηνική διαδήλωση οπαδών του τέως προέδρου, που αξίωναν την επιστροφή του στην ηγεσία της χώρας.

«Την ερχόμενη Δευτέρα, Θεού θέλοντος, σε όλες τις πλατείες της Αιγύπτου, ενάντια στο στρατιωτικό πραξικόπημα», διεμήνυσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Εσάν ελ Εριάν, του Κόμματος Ελευθερίας και Δημοκρατίας, που συμμετέχει στην συμμαχία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

«Η Αίγυπτος αποφασίζει μέσω της κάλπης, με τις διαδηλώσεις και τις μαζικές κινητοποιήσεις και τις ειρηνικές καθιστικές διαμαρτυρίες. Κανένα πρόσωπο, καμμία ομάδα εκλεκτών και ουδείς στρατιωτικός οργανισμός μπορεί να επιβάλλει την απόφασή του στον λαό», προσέθεσε.

Ο μεταβατικός πρωθυπουργός Χάζεμ αλ Μπεμπλάουϊ αναμένεται να ορκίσει την επόμενη εβδομάδα ένα νέο κυβερνητικό σχήμα, το οποίο θα κληθεί να εφαρμόσει τον «οδικό χάρτη», που στηρίζουν οι στρατιωτικοί. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει αρνηθεί να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε πολιτική δραστηριότητα.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]