Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Bloomberg: Παραπαίει η κυβέρνηση συνεργασίας στην Ελλάδα

Εκτενές άρθρο για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα φιλοξενεί το διεθνές οικονομικό δίκτυο Bloomberg, με αφορμή τις χθεσινοβραδινές διαφωνίες μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών. Όπως αναφέρει, ο πρωθυπουργός ενδέχεται να χάσει έναν εταίρο, με αφορμή το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και την απόλυση των εργαζομένων.

Όπως αναφέρει το άρθρο χαρακτηριστικά, «η αποχώρηση της Δημοκρατικής Αριστεράς και των 14 βουλευτών της από την κυβέρνηση θα αφήσει στον Σαμαρά τη στήριξη των 28 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να έχει την πλειοψηφία σε ένα κοινοβούλιο με 300 έδρες. ότι έχει την ευρεία στήριξη που απαιτείται για να περάσει τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και τις περικοπές στον προϋπολογισμό που είναι προϋπόθεση για το πακέτο στήριξης ύψους 240 δις ευρώ».

«Δεν είναι μια πολιτική κρίση, είναι αναταράξεις» είπε ο Γ. Στουρνάρας μετά το Eurogroup, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, αναφέρει το Bloomberg.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]