Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετά την ΕΡΤ διαλύουν και την άμυνα της χώρας

Kλείνουν τα ΕΑΣ: Από αύριο ούτε σφαίρες δικές μας δεν θα έχουμε

Μετά την ΕΡΤ σειρά παίρνουν οι αμυντικές βιομηχανίες με την τρόικα (η κυβέρνηση απλά εκτελεί τις εντολές της τρόικα) να κλείνει τα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ να πετσοκόβει την ΕΑΒ και να ολοκληρώνεται το έγκλημα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κατέστρεψαν την αμυντική βιομηχανία της χώρας (μαζί με την χώρα).

Ίσως στην παρούσα φάση όλοι να έχουν στραμμένα τα βλέμματα στην ΕΡΤ, όπου 2000 εργαζόμενοι μένουν άνεργοι, αλλά το ότι αύριο η χώρα δεν θα μπορεί να κατασκευάσει ούτε σφαίρες για τα όπλα των στρατιωτών της και θα πρέπει να κάνει ... εισαγωγές για να αμυνθεί, αυτό δεν έχει γίνει ακόμα αντιληπτό.

Aκόμα και στον Β'Π.Π. η χώρα κατασκεύαζε τις δικές της σφαίρες και κατάφερε να καταγάγει του θριάμβους στα αλβανικά βουνά και να καθυστερήσει το ναζιστικό τέρας στα οχυρά του Ρούπελ και στην μάχη της Κρήτης.

Η παράδοση της χώρας (γιατί αυτός είναι ο στόχος τους: όταν δεν μπορείς να πολεμήσεις παραδίδεσαι και λες "Δεν είχα τα μέσα να πολεμήσω") και η δορυφοροποίησή της από την Τουρκία είναι πλέον θέμα καθαρά θέμα (ελάχιστου) χρόνου...


national-pride

Τα ΕΑΣ είναι ένας όμιλος κατασκευαστικών εταιριών ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 από την συγχώνευση των:

“Α.Ε. Ελληνικού Πυριτιδοποιείου & Καλυκοποιείου” γνωστότερης ως “ΠΥΡΚΑΛ”, η οποία ιδρύθηκε το 1874 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή πυρομαχικών φορητού οπλισμού, μεσαίων και μεγάλων διαμετρημάτων, βλημάτων όλμων και πυροσωλήνων, όλων συμβατών με Νατοϊκού τύπου οπλικά συστήματα.

“Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων ΑΕ” γνωστότερης ως “ΕΒΟ”, η οποία ιδρύθηκε το 1977 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή όπλων φορητού οπλισμού, όλμων, οπλικών και πυραυλικών συστημάτων, προωθητικών πυρίτιδων και γεμισμάτων καθώς επίσης και πυρομαχικών μεσαίων και μεγάλων διαμετρημάτων.

Τα ΕΑΣ είναι ένας όμιλος κατασκευαστικών εταιρειών ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 από την συγχώνευση των:

1. “Α.Ε. Ελληνικού Πυριτιδοποιείου & Καλυκοποιείου” γνωστότερης ως “ΠΥΡΚΑΛ”, η οποία ιδρύθηκε το 1874 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή πυρομαχικών φορητού οπλισμού, μεσαίων και μεγάλων διαμετρημάτων, βλημάτων όλμων και πυροσωλήνων, όλων συμβατών με Νατοϊκού τύπου οπλικά συστήματα. 

2. “Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων ΑΕ” γνωστότερης ως “ΕΒΟ”, η οποία ιδρύθηκε το 1977 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή όπλων φορητού οπλισμού, όλμων, οπλικών και πυραυλικών συστημάτων, προωθητικών πυρίτιδων και γεμισμάτων καθώς επίσης και πυρομαχικών μεσαίων και μεγάλων διαμετρημάτων.

Πηγή: News - Cobra

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ειμαστε διαλυμενοι και ερμαια των διαβολικων ορεξεων των .(οχι των γενιτσαρων , που προσποιουνται την κυβερνηση + αντιπολιτευση).

    Γενικη αποχη , μεχρι να παραδωσουν τα κλειδια σε Ελληνες Αξιωματικους .
    Και αυτοι να μας προστατεψουν απο τα λαθραια βαρβαρα πληθη , εως οτου εκλεξουμε Κυβερνητη .
    Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου και ελεγχομενα .
    Οπως και η "αντισταση" για την ΕΡΤ που κανουν οι Δολο-κουλτουριαριδες αριστεροι . Οπως και στο πολυτεχνειο τοτε και μας εφεραν τον Μεγα Εθνοπροδοτη και να που φθασαμε .
    Κανεις να μην πληρωση ουτε ΔΡΑΓΜΗ στα γιουσουφια .
    Θα σας χρειαστουν για επιβιωση , οσονουπω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]