Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πολιτικοί απατεώνες μας δουλεύουν ΧΟΝΤΡΑ με το χαράτσι και τις απαλλαγές



Tου Στρατή Μαζίδη

Χαράς ή μάλλον ελπίδας ευαγγέλια αποτέλεσαν για πολλούς οι πρώτες ειδήσεις για απαλλαγή ορισμένων ομάδων από το χαράτσι που στην ουσία σε καθιστά ένοικο στο σπίτι σου.

Τελικώς όμως διαβάζοντας όλη τη σειρά των προαπαιτούμενων για να απαλλαγεί κανείς είτε ολικώς είτε μερικώς συμπεραίνω πως ελάχιστοι θα το κατορθώσουν.

Και αυτό γιατί μπορεί πολλοί να πιάσουν τα εισοδηματικά κριτήρια που τίθενται, αλλά αν όπως είναι πολύ φυσικό έχουν σπίτι με αντικειμενική αξία άνω των € 120.000,00 το όνειρο τελειώνει. Οι περισσότεροι οικογενειάρχες σήμερα σε τέτοια σπίτια διαβιούν, άνω των € 120.000,00. Είτε άνεργοι είτε χαμηλόμισθοι.

Επίσης δε θα πρέπει να έχουν άλλο περιουσιακό στοιχείο στο όνομά τους. Οπότε αν πάνε να το μεταβιβάσουν, ότι γλυτώσουν θα το πληρώσουν το ίδιο ή ακόμη και μεγαλύτερο εκεί.

Ειδικά για τους ανέργους ισχύουν και άλλα δαιδαλώδη όπως το εισόδημα του 2011 να ήταν μικρότερο των € 12.000,00, η αντικειμενική αξία της ακινήτου περιουσίας το 2010 χαμηλότερη των € 150.000,00, να έχουν τρία χέρια, τέσσερα κεφάλια, να ανατείλει ο ήλιος από τη δύση κτλ.

Βέβαια αν ισχύαν λογικά θα κριτήρια τότε θα έπρεπε να εξαιρεθεί σχεδόν όλη η Ελλάδα θα μας απαντούσε ο Φον Στουρνάρας.

Με αυτά τα δεδομένα πάντως οι μόνοι που θα εξαιρεθούν είναι όσοι κατοικούν σε παράγκες ή καλύβες. Αυτές όμως ούτως ή άλλως λόγω μικρής έκτασης λίγο χαράτσι θα είχαν.


Πηγή: Free Pen

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. "..."Θα ξεκινησουν να ελθουν να σας τα παρουν , αλλα δεν θα προλαβουν" .
    Ειμαστε κοντα στα γεγονοτα που θα χωρισουν την ηρα απο το σιταρι στην Πατριδα και απο τις σταχτες θα Αναστηθουμε .
    Καλη δυναμη σε ολους μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η περίπτωση όλες αυτές οι προφητείες να είναι ψεύτικες, αφού αφορούν γέροντες που δε ζουν πια, δεν σου περνάει από το μυαλό; Μπορεί ο σκοπός τους να είναι να μας κρατήσουν σε καταστολή για να μην αντιδράσουμε όσο μας γδέρνουν.

      Διαγραφή
    2. οι προφητείες του Πατροκοσμά είναι υπαρκτές και γνωστές εδώ και δεκάδες χρόνια, ειδικότερα στην περιοχή της Ακαρνανίας, όπου παλιά οι παππούδες και γιαγιάδες τις ήξεραν και τις μετέφεραν σαν ιστορίες.Ίσως τα λόγια πιο σύγχρονων γερόντων να έχουν παραποιηθεί, μπορεί να είναι όλα ψέματα, πριν 50 χρόνια όμως δεν υπήρχε internet να νοθεύει το κάθε τι.Η παράδοση που πέρασε από στόμα σε στόμα και έφτασε μέχρι τα αυτιά μας δεν σβήνεται, δεν θα μπορέσει καμία κυβέρνηση να την αλλάξει!Αλλά μην τρελαίνεστε - αυτά σίγουρα θα συμβούν, αλλά μπορεί σε 10, 100 ή και 1000 χρόνια!Ο ίδιος ο Χριστός δεν είπε ότι κανείς δεν θα ξέρει από πριν πότε θα συμβούν?Ας προσευχηθούμε μόνο να έρθουν γρήγορα!Κουράγιο!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]