Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χαρά Νικοπούλου: Δεν παίρνω βραβείο από κάποιον που υπέγραψε την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας…

Κεραυνός εν αιθρία, το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου 2013, για τον βουλευτή Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, σε εκδήλωση του Δήμου Αμυνταίου όπου τιμήθηκαν, εκτός της Χαράς Νικοπούλου, οι Δασκάλες Καραλή Σβάρνα Αρσινόη, Σταγγόλη Ανδρονίκη και Αλεξανδρή Ρούλα, η Ένωση Επιστημόνων Γυναικών Αθηνών, οι μαθητές που πέτυχαν στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές καθώς και ο τ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.

Η Χαρά Νικοπούλου, ως γνήσια Ελληνίδα στάθηκε στο ύψος της περίστασης και «πάγωσε» τον κυβερνητικό βουλευτή, ο οποίος προσπάθησε κατά την αποχώρησή του να ψελλίσει πως δεν είναι προδότης, λέγοντας «Αν νομίζετε ότι εμείς είμαστε προδότες κάνετε μεγάλο λάθος»…, για να εισπράξει την ψυχρή απάντηση της Χαράς Νικοπούλου, η οποία του είπε λακωνικά, «η ιστορία θα δείξει».

«Αρνούμαι την βράβευση από έναν βουλευτή που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας» αναφώνησε με καμάρι η ηρωική δασκάλα του Έβρου, Χαρά Νικοπούλου, η οποία δέχεται πόλεμο τα τελευταία χρόνια από το φασιστικό σύστημα του τουρκικού προξενείου στη Θράκη, ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των προσώπων που προσέφεραν και προσφέρουν στην Ελλάδα αλλά και στην ορεινή Τ.Κ. Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου.

Η Χαρά Νικοπούλου, με την ευθύτητα του λόγου και την σοβαρότητα των πράξεων που την διακρίνει, αρνήθηκε να λάβει την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας, Στάθη Κωνσταντινίδη, «από έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας» όπως η ίδια τόνισε, σκορπώντας κατ’ αρχάς την αμηχανία και εισπράττοντας στην συνέχεια το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κοινότητας. 
Μάλιστα το επεισόδιο θα έπαιρνε έκταση αν η ίδια δεν έβαζε «νερό στο κρασί» όταν ο Σ. Κωνσταντινίδης ακολουθώντας την πεπατημένη του κόμματός του προσπάθησε να την προσβάλλει και την αποκάλεσε… Χρυσαυγήτισσα! 
Αργότερα, με δάκρυα στα μάτια, είπε το παράπονο της στον Στρατηγό, Φράγκο Φραγκούλη: «Ρίχτηκε πάνω μου όλη η Τουρκιά, ε, όχι και οι δικοί μας»…

Για όσους έχουν εμπλακεί στον εδώ και χρόνια υπαρκτό σιωπηλό πόλεμο μεταξύ της Ελλάδας και των «φίλων» και γειτόνων, τα τελευταία λόγια της θαρραλέας Χαράς ήταν η αποκάλυψη μιάς μεγάλης αλήθειας, αφού στον δύσκολο και όμορφο αγώνα υπέρ της πατρίδας δεν είναι λίγες οι φορές που αντί να στηριχθούν, δέχονται χτυπήματα από κυβερνητικούς υπαλλήλους, τοπικά κομματόσκυλα, βουλευτές και υπουργούς. 
Και, δυστυχώς, ενώ σημειώνονται δύσκολες αλλά μεγάλες νίκες κατά εκείνων που εποφθαλμιούν την πατρίδα μας, τα πισώπλατα «μαχαιρώματα» αποδεικνύουν πως κάποιοι τοποθετούν τα συμφέροντα των κομμάτων τους πάνω από τα συμφέροντα της πατρίδας… Κι ενώ τα χτυπήματα με τους εχθρούς γίνονται παράσημα, αυτά τα χτυπήματα εκ των έσω είναι που γίνονται πληγές αγιάτρευτες…
Γιατί, όπως μας τραγουδάει και η Χαρούλα Αλεξίου, «είναι άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα κι άλλο εκείνη να σε πεθαίνει…»





Πληροφορίες από Περισκόπιο
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

  1. Άψογη! Αν πρόσεχε και τις συναναστροφές της (λυγερός, "stratigistis" της ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΗΣ ασχετοσύνης... http://averoph.wordpress.com/2012/10/01/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%B9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «είναι άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα κι άλλο εκείνη να σε πεθαίνει…» Ας το θυμάται ο κάθε Αληθινός Ελληνας αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ : ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΙΚΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κα ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ;..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισαλλοδοξία. Έχουν μονοπωλήσει την αντίσταση...

      Διαγραφή
    2. Επειδή αυτοαποκαλείται "προοδευτικός" δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας !!!
      Αλλωστε ουδέποτε η Αριστερά θέλησε ότιδήποτε Εθνικό και Πατριωτικό...
      Τα πολέμησε με λύσσα και μανία ΑνθΕλληνική...
      Η ιστορία τόδειξε πάμπολλες φορές, ότι η Αριστερά λειτούργησε εγκληματικά και αιματηρά κατά του Εθνους... όποτε μπόρεσε !!
      Απο τη "μεταπολιτευση" και δώθε, επιδόθηκε στην πλήρη διάβρωση του Εθνικού φρονήματος...
      Τώρα τελευταία... πρωτοστατεί να αμαυρώσει τον βιασμένο και δολοφονημένο Ελληνα, ως Ρατσιστή...
      Αξιος ο μισθός των εφιαλτών. Ομως το εργοστάσιο έκλεισε,
      αυτοί επιμένουν να κρατούν ανοιχτή την αντιπροσωπία, γι το ανύπαρκτο πλέον και παταγωδώς αποτυχημένο... Κομμουνιστικό όραμα.

      Διαγραφή
    3. Προσωπικά, βλέπω τη Δεξιά αγκαλιά με το Σοσιαλισμό να βγάζουν την Ελλάδα στο σφυρί, και παράλληλα την Αριστερά να σφυρίζει αδιάφορα.
      Εσείς μικρά μου ανθρωπάκια, παίξτε το παιγνίδι της τρικοματικής.
      Συνεχίστε τις αλληλοκατηγορίες.
      Όταν μικρά μου ανθρωπάκια μια μέρα βγάλετε το ρετσίνι από τα μάτια, θα πείτε με το στόμα ορθάνοιχτο: "επ, τι έγινε εδώ; που είναι η χώρα μου;"

      Διαγραφή
  4. προς dermatas

    http://filonoi.gr/ti-syndeiei-kokkalh-mpompola-rizospasth-ethnos-stazi-kgb-mossad/
    http://knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/144-2010-09-13-23-35-53.html
    http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/1055-2013-04-10-10-07-16.html
    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6343.html
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ...........ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΗΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙ- ΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑ ΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΓΝΩ ΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ.ΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ,Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χίλια μπράβο, Κωνσταντίνε! Πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ 100 ΑΝΤΡΕΣ , ΜΠΡΑΒΟ , Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά που υπάρχουν και μερικές τέτοιες Ελληνίδες και έχουμε πρόσωπο σαν λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο το ορθιο πραμα ειναι βουλευτης ;
    Και κατι ψελιζε ... σαν και αυτους που οδηγουνται στην εσχατη των ποινων.

    Ευγε στην Ελληνιδα δασκαλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]