Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και αν οι λαθρομετανάστες αποφασίσουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους;

Επειδή κάποιοι αναρωτιούνται αφελώς –αν και δεν είναι διόλου αθώοι και βεβαίως δεν είναι ούτε καν περιστερές– παρ όλα αυτά επιμένουν υποκριτικά να αναρωτιούνται: «Τι θα γίνει αν οι μετανάστες πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους;»...

Γράφει ο Reporto

Η απάντηση είναι απλή… 
Σημείωση πριν συνεχίσετε:
Το άρθρο που ακολουθεί, ίσως κάποιοι το θεωρήσετε αυστηρό, κάποιοι άλλοι θα το αφορίσετε αποδίδοντας του το χαρακτηρισμό του "ρατσιστικού", μιας και αυτό στις μέρες μας βολεύει για να ξεμπερδεύει κανείς έυκολα με το διάλογο και την αλήθεια.

Εμείς πάντως θα σας προκαλέσουμε απλά να αναρωτηθείτε: 
Έχετε τολμήσει να αναρωτηθείτε απλώς, τι θα μπορούσε να συμβεί στον τόπο μας, αν το επαπειλούμενο σενάριο ξεχυθεί τις επόμενες μέρες στους δρόμους όλης της χώρας;
Έχετε συνηδειτοποιήσει πως μια τέτοια εξέλιξη θα συνιστά πλέον την Κόλαση του Δάντη για την Ελληνική κοινωνία και την εθνική μας υπόσταση;
Συνειδητοποιείστε αυτές τις απλές και απόλυτα ρεαλιστικές προκλήσεις και καλή συνέχεια στην ανάγνωση του άρθρου...
Λένε λοιπόν: "Τι θα γίνει αν οι μετανάστες πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους;" 
 

Η απάντηση λοιπόν είναι απλή...
Τους τα κόβεις από τη ρίζα πριν προλάβουν καν να το σκεφτούν.. Όχι γιατί είσαι απάνθρωπος… Όχι γιατί ο δικός σου πολιτισμός και οι δικές σου αξίες ταυτίζονται με τις αξίες που αποτελούν στον τόπο τους το δικό τους «νομικό πολιτισμό»… Όχι γιατί υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι από μια ιδιότυπη διεθνική «βεντέτα».

Αλλά για μία σειρά συγκεκριμένες αιτίες που οφείλουμε να τις αναδείξουμε χωρίς την παραμικρή διάθεση εθελοτυφλίας.

Πρώτον γιατί αυτά τα χέρια είναι κατευθυνόμενα. Κατευθυνόμενα από κέντρα ύποπτα και σκοτεινά, που δεν έχουν το παραμικρό δισταγμό να παίξουν με μια κοινωνία ολόκληρη επικίνδυνα παιχνίδια θανάτου.

Δεύτερον γιατί αυτά τα χέρια είναι χειραγωγούμενα από επικίνδυνους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς που καθόλου δε λάτρεψαν τον επικίνδυνο εισβολέα, αντίθετα τον χρησιμοποιούν αδιαφορώντας και για την τύχη του, προκειμένου να οδηγήσουν τον τόπο σε εκτεταμένη αποσταθεροποίηση και να δρομολογήσουν ευρύτατες γεωπολιτικές ανακατατάξεις.

Τρίτον γιατί αυτά τα χέρια δεν είναι διόλου αθώα. Με την εγκληματική και δολοφονική δράση τους τροφοδότησαν τα φαινόμενα του νεοναζισμού, και σήμερα τα επικαλούνται ως άλλοθι για να εξασφαλίσουν ανοχή στην εγκληματική τους δράση και παρουσία.

Τέταρτον γιατί και μόνο η σκέψη πως θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, συνιστά εθνική απειλή, σε βάρος μιας χώρας στην οποία εισέβαλαν και δεν προσκλήθηκαν… Σε βάρος μιας χώρας που αδιαφόρησαν και προκάλεσαν τόσο την κοινωνία της όσο και τη στοιχειώδη νομιμότητα με την εγκληματική τους δράση… Σε βάρος μιας χώρας από την οποία έχουν το θράσος να απαιτούν δικαιώματα, αρνούμενοι κάθε υποχρέωση συμμόρφωσης στους νόμους αλλά και σε στοιχειώδεις κανόνες.

Πέμπτον γιατί αυτή η απροκάλυπτη απειλή αποκαλύπτει και την ύπαρξη ενός «αθέατου» κέντρου συντονισμού των ενεργειών, το οποίο βεβαίως και στόχους συγκεκριμένους διαθέτει και στη βάση ενός καλά οργανωμένου σχεδίου δρα.

Έκτον γιατί αυτή η χώρα έχει κυριαρχία, και ουδείς που δεν είναι πολίτης της δε δικαιούται να απαιτεί. Υποχρεούται μόνο να σέβεται και να τηρεί τους νόμους στους οποίους και προσφεύγει για να τον προστατεύσουν.

Έβδομον γιατί η δολοφονική «κουλτούρα» και η «κουλτούρα» του αίματος από την οποία διέπονται οι φανατικοί ισλαμιστές, δεν επιτρέπει σε κανέναν, κανένα απολύτως περιθώριο ολιγωρίας. Κάθε ανοχή σημαίνει θάνατο… Κάθε συνδιαλλαγή συνεπάγεται αποθράσυνση… Κάθε καθυστέρηση ταυτίζεται με πίστωση χρόνου για τη συγκρότηση αδίστακτων συμμοριών φανατικών και κανιβάλων, που θα γεμίσουν σφαγμένους τις πόλεις μας.

Όγδοον γιατί με την επαπειλούμενη φωτιά κανείς δεν παίζει. Η την τσακίζεις πριν γεννηθεί, ή αυτό που θα αφήσει στο διάβα της θα είναι καταστροφή και ερείπια.

Ένατον γιατί η ανεξέλεγκτη δράση ισλαμιστικών συμμοριών, ακόμη και στις ευαίσθητες εθνικά περιοχές της Ελλάδας, μπροστά σε μια τέτοια εξέλιξη συνιστούν και αναγορεύονται αυτοδικαίως σε κορυφαίο ζήτημα εθνικής ασφάλειας και ως τέτοιο οφείλουν να το αντιμετωπίσουν άμεσα οι συντεταγμένες δυνάμεις ασφαλείας του τόπου

Συμπέρασμα:
Η Ελληνική πολιτεία, οφείλει να τροποποιήσει άμεσα την κυρίαρχη νεοταξίτικη λογική που της επεβλήθη.
Οφείλει να προσπεράσει άμεσα τις λογιστικές λογικές των «οικονομικών επιδοτήσεων» από τα «ανθρωπιστικά» πρωτόκολλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να συναισθανθεί την κορυφαία της εθνική ευθύνη.  

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως…
Αδιαφορώντας για τις όποιες ψευτοανθρωπιστικές θεσμικές και ευρωπαϊκές καρικατούρες, θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα – τώρα σε τέσσερα πράγματα πρωτίστως.

Πρώτον: Σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα μαζικών απελάσεων από τη χώρα, δίνοντας άμεση προτεραιότητα στα φονταμενταλιστικά και εγκληματικά στοιχεία των οποίων την ύπαρξη γνωρίζει με ονοματεπώνυμο.

Δεύτερον: Να καταργήσει άμεσα το έκτρωμα των Παπανδρέυ – Ραγκούση και να αυστηροποιήσει το θεσμικό πλαίσιο αναφορικά με τη μεταναστευτική πολιτική ώστε να καταστήσει τη χώρα αντιδημοφιλέστατο προορισμό για κάθε μελλοντικό επίδοξο εισβολέα ή δουλέμπορο, και ταυτόχρονα να θεσμοθετήσει υψηλότατα παράβολα για την έκδοση και ανανέωση των αδειών παραμονής. Κανένα κοινοτικό δίκαιο δεν μπορεί να υπαγορεύσει το ύψος αυτών των παραβόλων, και να σταματήσουν να επικαλούνται οι νεοταξίτες υπάλληλοι τις περιβόητες κοινοτικές οδηγίες.

Τρίτον: Να σταματήσει άμεσα κάθε συζήτηση και φυσικά να παγώσει κάθε ενέργεια σχετική με την κατασκευή του τζαμιού στον Ελαιώνα. Πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος φαινομενικά θα κληθεί να καλύψει τις λατρευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων της πρωτεύουσας (βλ. λαθρομεταναστών εισβολέων), ενώ στην πράξη θα χρησιμοποιηθεί και ως χώρος για την ανεξέλεγκτη δράση φονταμενταλιστικών ομάδων, που ουδόλως σχετίζονται με λατρευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών.

Τέταρτον: Να καταστήσει άμεσα ιδιώνυμο αδίκημα κάθε αναφορά ή δημοσίευμα που θα αναπαράγει ή θα ενθαρρύνει λογικές και πρακτικές «αυτοοργάνωσης» των εισβολέων και κάθε λογής φονταμενταλιστών, στο όνομα του δήθεν δικαιώματος τους να αμυνθούν απέναντι σε «ρατσιστικές» επιθέσεις.

Το φαύλο αυτών των ισχυρισμών κατέρρευσε αυτές τις μέρες σαν χάρτινος πύργος στην πολυπολιτισμική Σουηδία, η οποία επιπροσθέτως δεν έχει γείτονες που αμφισβητούν ακόμη και αυτή την εδαφική της ακεραιτότητα.

Κάθε άλλη λογική απέναντι σ αυτό το επικίνδυνο σχέδιο, με όση φλυαρία ανθρωπισμού και αν επενδυθεί, θα συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

 1. Συμφωνώ. Δυστυχώς όμως δεν πιστεύω ότι οι γραικύλοι που μας κυβερνούν και οι θολοκουλτουριάρηδες της αξιωματικής αντιπολίτευσης σκέπτονται να πράξουν οτιδήποτε προς το εθνικό συμφέρον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δυστυχως δεν θα ακουσουν ΕΜΑΣ τα αληθινα Α-φεντικα τους , αλλα θα συνεχισουν την Εθνοκτονια που διαταχθηκαν να κανουν .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι πολύ αργά για δάκρυα νεοέλληνες-ιδες ας προσέχατε τι ψηφίζατε τόσα χρόνια βλέπε μπουτάρη καμίνη κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσυ που δειχνης με το δακτυλο δεν ψηφισες ποτε ;
   Μην απαντας σε εμενα , διοτι ΠΟΤΕ δεν ψηφισα κανεναν .Στον καθρεπτη να απαντησης , αν θελεις βεβαιως...

   Διαγραφή
  2. Δεν ψήφισα ποτέ προδότες της πατρίδας μεγάλε και δεν χρειάζεται να κοιτάξω στον καθέφτη.

   Διαγραφή
  3. Δεν ψηφισες κανεναν; Η ψηφισες μονο αυτους που πιστευης οτι δεν ειναι προδοτες ;
   Διοτι απο το '74 , ΟΛΟΙ τους ειναι διαχρονικοι εφιαλτες .
   Αν παλι δεν ψηφισες ΚΑΝΕΝΑΝ ,δεν χρειαζεται οντως να κοιταξης τον καθρεπτη .

   Διαγραφή
  4. Εσύ είπες ότι δεν ψήφισες ποτέ κανέναν όχι εγώ.Δεν σε πιστεύω αλλά έστω ότι λες αλήθεια και πάλι είσαι το ίδιο υπεύθυνος με έναν που ψήφιζε προδότες διότι δεν έπραξες κάτι για να τους εμποδίσεις. Αν αναφέρεσαι στα κόμματα που μπήκαν στη βουλή από το 74 και μετά ίσως έχεις δίκιο αλλά δεν το διευκρίνισες. Οι γενικεύσεις του τύπου όλοι είναι προδότες δεν είναι δικαιολογία κατ εμέ αλλά αποποίηση ευθυνών.

   Διαγραφή
  5. Εχεις απολυτο δικιο . Ειμαι και εγω υπευθυνος για την καταντια της Πατριδος .Εκανα βεβαια την μικρη μου επανασταση , αλλα το αποτελεσμα μετρα και οχι η προθεση .
   Αληθεια σου λεω οτι δεν ψηφισα κανεναν .
   Δεν ειναι καθολου γενικευσεις οτι ολοι ειναι προδοτες .
   Ακουσες ποτε κανενα κοπροσκυλο να πει την αληθεια στον κοσμο ;Και δεν λεω για τους δηδεν ηγετες των μαντριων , αλλα για ολα τα κοπροσκυλα του κΥνοβουλιου .
   Δεν αποποιουμαι των ευθυνων μου .Ολοι θα τιμωρηθουμε(διαπαιδαγωγηθουμε) που αφησαμε τουτο τον ευλογημενο τοπο να γινει ο σκουπιδοτοπος του πλανητη . ΟΛΟΙ .
   Καλη δυναμη και καλη Λευτερια σε οσους μας αξιωθουν να δουν το διαμαντι μας να λαμπη και να φωτιζη την ανθρωποτητα και παλι .

   Διαγραφή
 4. Η μαζική λαθρομετανάστευση σε συνδυασμό με την φτωχιά μας είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο στα χέρια των αρχόντων μας. Ανα πάσα στιγμή ανάβουν το φιτίλι και για τα επόμενα δυο χρόνια θα τρωγόμαστε μεταξύ μας και θα τους αφήσουμε ήσυχους.
  Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο το να γράφεις οτι "Η Ελληνική πολιτεία, οφείλει να..." είναι τουλάχιστον αφελές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. AKOMA UPARXEI XRONOS TA PRAGMATA NA DIORTHWTHOUN . OI EKLOGES THA ERTHOUN. MIN SKEFTESAI TIN THESOULA POU SAS EXWSE KAPOTE O PATERAS SAS , DEN XRWSTATE SE AUTON POU SAS EKANE TO ROUSFETH . XRWSTATE STIN ELLADA MAS. GIATI OTAN GINEI TO MPAM OLOI AUTOI POU PSIFIZATE XRONIA GIA NA VOLEUTITE , THA KANOUN FTERA ME TA EKATOMURIA TOUS GIA ALLES XWRES OPWS EXEI KANEI TO GIWRGAKH PAPANDREOU .KAI EMEIS KAHMENOI ELLINES THA ZOUME STIN KOLASH

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. φοβαμαι πως δυσκολα θα βρουμε υγειες πολιτικο πεδιο για να ψηφισουμε ειμαι ομως σιγουρος οτι αν σταματησουμε να τους βοηθαμε στα παντα να μην τους δινουμε δουλεια να μην τους νοικιαζουμε σπιτια θα ειναι ενα καλο πρωτο βημα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]