Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σεισμός στο ΠΑΣΟΚ


  • Πλήρης επιβεβαίωση της αποκάλυψης της «Εφ.Συν». 
  • Επισπεύδεται η παράδοση του πορίσματος από τους διεθνείς οίκους
Του Δημήτρη Κουκλουμπέρη 

Σεισμικές δονήσεις εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η αποκάλυψη της «Εφ.Συν.» για τα οικονομικά του Κινήματος την περίοδο της προεδρίας του Γιώργου Παπανδρέου, με βάση το πόρισμα διεθνών ελεγκτικών εταιρειών ορκωτών λογιστών.

Η ηγεσία της Ιπποκράτους με τη στάση που κράτησε, μετά το δημοσίευμα, ουσιαστικά επιβεβαίωσε απόλυτα τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και την εγκυρότητά τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας οι εταιρείες, εκ μέρους τους, προχωρούν στην επίσπευση της παράδοσης του πορίσματος στο ΠΑΣΟΚ.

Η δημοσιοποίηση του θέματος επέφερε αρχικά παγωμάρα στους επιτελείς του Κινήματος, οι οποίοι εν πρώτοις έδειχναν να σφυρίζουν αδιάφορα, στην πραγματικότητα όμως αναζητούσαν τον κατάλληλο τρόπο για να διαχειριστούν την υπόθεση, χωρίς φυσικά να τη διαψεύδουν.

Οπως πληροφορείται η «Εφ.Συν.», η εκτίμηση του Ευάγγελου Βενιζέλου και των στενών συνεργατών του, με δεδομένη την ειλημμένη απόφασή τους το θέμα των οικονομικών πεπραγμένων του κόμματος να φτάσει μέχρι τέλους, ήταν ότι τα στοιχεία του πορίσματος έτσι κι αλλιώς δεν θα έμεναν εν κρυπτώ, ούτε οι ίδιοι είχαν πρόθεση να κουκουλώσουν το ο,τιδήποτε.

Ως εκ τούτου, κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένοι από την εξέλιξη εμφανίστηκαν, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους». Αναγνωρίζουν την ίδια ώρα ότι θα ξεσπάσει σφοδρή αντιπαράθεση με τον πρώην πρόεδρο και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και το περιβάλλον του, παρ’ όλα αυτά φέρονται αποφασισμένοι και έχουν αποδεχτεί ότι «δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επιδιώκουν σύγκρουση. Μάλιστα, δεν αποκλείουν την καλύτερη ώς τη χειρότερη περίπτωση για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, μετά τη διαρροή στοιχείων της έρευνας, θεωρώντας ότι ίσως θα ήταν η συγκυρία για ένα ξεκίνημα από το μηδέν.

Λύτρωση και ιδιαίτερη ικανοποίηση επικράτησε στους κόλπους μεγάλης μερίδας των εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι εξάλλου έχουν υποστεί τις επιπτώσεις των μεγάλων ατασθαλιών, που οδήγησαν στο σημερινό οικονομικό κραχ και στην αδυναμία καταβολής των δεδουλευμένων τους.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αφιερωμένο σε όλους τους Πασόκους, από θυρωρό έως Πρόεδρο.

    Δε θέλω να γυρίσεις
    και ας με καίει τόσο.
    Παράτα με να ζήσεις,
    δεν έχω να σου δώσω.

    Τα πήρες όλα κι έφυγες
    μα τίποτα δεν έδωσες
    γιατί εσύ δεν είχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]