Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και όμως, υπάρχουν κάποιοι που ακόμη και σήμερα το πρωί ψώνιζαν στα LIDL!!

Την ώρα που ο αρχιαπατεώνας Σόιμπλε ενορχηστρώνει την επίθεση στην Κύπρο για να πλουτίσουν οι Γερμανικές τράπεζες πάνω στο αίμα του κυπριακού λαού, την ώρα που η Μέρκελ εκβιάζει για να βάλει στο χέρι το αέριο της Κύπρου ρίχνοντας στο παιχνίδι ακόμα και την τουρκική απειλή, υπήρχαν συμπατριώτες μας που ΣΑΝ να μην τρέχει τίποτα ΨΩΝΙΖΑΝ στα LIDL!

Δεν κάνουμε στους Γερμανούς σαν εταίροι, αλλα τους κάνουμε για πελάτες!

Δεν φταίνε αυτοί. 
Εμείς φταίμε. 
Αν δεν βάλουμε μυαλό, ούτε η Ρωσίες ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα μας γλιτώσει.
Ας πανε να πουλήσουν στην Μέρκελ.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Φίλε μου ας δείξουν πρώτα τον πατριωτισμό τους οι εγχώριοι ιδιοκτήτες SuperMarket και να σταματήσουν να κερδοσκοπούν εις βάρος μας. Αφού μπορεί να είναι φθηνότερος ο Γερμανός που τα φέρνει από έξω, οι εγχώριοι είναι απατεώνες.

    Δεν θέλω να κερδοσκοπήσουν εις βάρος της φιλοπατρίας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας είμαστε σοβαροί!
    Είναι πατριωτισμός να αγοράζεις ξένα προϊόντα από ελληνικά σουπερ μάρκετ; Ο αρθρογράφος προφανώς προτιμάει γερμανικά λουκάνικα, αμερικάνικα αναψυκτικά, βελγικές σοκολάτες, αλλά είναι αρκετά Έλληνας να ψωνίζει από Έλληνα μπακάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]