Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θαύμα στο Άγιο Όρος! Ευωδιάζει η εικόνα του Άξιον Εστί!

Παρατηρήστε την έκπληξη του πολιτικού - ο οποίος, όπως μας είπαν όσοι τον γνωρίζουν, κάθε άλλο παρά πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός είναι - από αυτό που έζησε κατά την προσκύνηση της θαυματουργής εικόνας Παναγία «Άξιον Εστί», στις Καρυές του Αγίου Όρους:




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Το θαύμα θα ήταν να είχε σηκωθεί η εικόνα και να τον είχε κοπανήσει στο κεφάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. einai sobara tora auta pou les esuuuuuuuu......

      Διαγραφή
    2. Σαφώς δεν είναι σοβαρά, γιατί δε δέχομαι για μάρτυρα ενός θαύματος έναν πολιτικάντη που το επάγγελμά του είναι το ψέμα! Ειρωνία, ας έλειπε το βίντεο.

      Διαγραφή
  2. Αδερφέ μου στο Άγιο όρος αν πας κάθε μέρα θαύματα γίνονται, αλλά κάποιες φορές δεν τα αντιλαμβανόμαστε αμέσως. Πίστη μόνο στον Θεό και προχωράμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πίστη δεν επιβάλλεται με το ζόρι. Αλλά είναι καλό να ξέρουμε αυτή την ιστορία: Μέχρι και ο Νίτσε πίστεψε όταν είδε τον Χάρο με τα μάτια του. Ας αρχίσουμε με μια αλήθεια... Το γεγονός ότι πετάμε στο διάστημα δεν μας κάνει ρυθμιστές των νόμων του Σύμπαντος. Δεν γνωρίζουμε καν τις πλήρεις δυνατότητες του εγκεφάλου μας. Ούτε τους νόμους της Ηθικής γνωρίζουμε, που θα μας εξασφάλιζαν μια αρμονία με τα υπόλοιπα πράγματα γύρω μας. Τους γνώριζε και ο Σωκράτης και ο Ιησούς, αλλά εμείς κάνουμε τον "ξερόλα" και περιφερόμαστε απλώς, ακουμπώντας το νταηλίκι μας κάθε φορά που γίνεται λόγος για το Θείο. Ένα φύλλο είμαστε που το παίρνει ο αέρας, αδύναμοι, ευμετάβλητοι και τρωτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]