Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Αμερικανοί ομολογούν ότι η εισβολή στην Συρία αποσταθεροποιεί και το Ιράκ

Έντονες αντιδράσεις της Ιρακινής κυβέρνησης για την συνεχιζόμενη βοήθεια τους Ισλαμιστές της Συρίας: “Την ώρα που αφήνετε την Τουρκία και τις χώρες το Κόλπου να αποσταθεροποιούν την Συρία, βάζετε βόμβα στο Ιράκ!”
Επιτακτικη πλέον είναι η ανάγκη για ειρηνική λύση στην Συρία, καθώς εάν επικρατήσουν οι ισλαμιστές εισβολείς, ολόκληρη η περιοχή θα μετατραπεί σε κόλαση.

Εντύπωση προκαλεί ότι ακόμα και η Washington Post ομολογεί σε άρθρο της ότι οι Σουνίτικες φυλές του Ιράκ συντάσσονται με τους Ισλαμιστές και αρχίζουν τα χτυπήματα σε Ιρακινό έδαφος. Εάν επικρατήσουν στην Συρία, ολόκληρη η περιοχή θα αποσταθεροποιηθεί.

Αυτό έρχεται να συμπληρώσει τις πρόσφατες αποκαλύψεις των ΝΥΤ που εξέθεταν Τουρκία και Κατάρ, περιγράφοντας το πως αυτές οι δύο χώρες εξοπλίζουν ακραίες ισλαμιστικές ομάδες στην Συρία οι οποίες με την σειρά τους προβαίνουν σε θηριωδίες κατά του άμαχου πληθυσμού με πρόσχημα “την αντίθεση τους στο καθεστώς Άσαντ”.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν σκέψεις στην Ιρακινή κυβέρνηση ακόμα και για ενεργό εμπλοκή – ενίσχυση του Άσαντ τουλάχιστον όσον αφορά τα Βόρεια σύνορα της χώρας. Οι Κούρδοι του Βορείου Ιράκ ήδη αποτρέπουν τις επιχειρήσεις των ισλαμιστών με δικές τους δυνάμεις.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]