Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για γιγαντιαία Ρωσική άσκηση κάνουν λόγο τα Τούρκικα ΜΜΕ

Τρόμος στη Τουρκία από την γιγάντια αλλά και αστραπιαία Ρωσική Άσκηση Μόνιμη ναυτική δύναμη στη Μεσόγειο λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης στη Συρία είναι έτοιμη της Ρωσίας ενώ στη Μαύρη Θάλασσα ετοιμάζεται μια γιγαντιαία άσκηση.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, παρών στη σύνοδος κορυφής της BRICS που πραγματοποιήθηκε στη Νότια Αφρική, έδωσε την εντολή για την άσκηση κατά επιστροφή στο αεροπλάνο.

Παράγοντας του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Πούτιν δήλωσε ότι η άσκηση θα είναι η ανάπτυξη του ρωσικού ναυτικού σε δύναμη του πολέμου.
Η άσκηση με 36 θωρηκτά και επτά χιλιάδες στρατιωτικό προσωπικό και 350 άρματα που θα συμμετέχουν. 
Η άσκηση έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα με δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα. Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Πούτιν μπορεί να παρακολουθήσει την άσκηση, είπε. 

Ρωσία, τη Μαύρη Θάλασσα, μια μεγάλη άσκησηΑναφερόμενος αν πρέπει να γίνει μέσα σε ένα πλαίσιο του διεθνούς δικαίου δήλωσε ότι η άσκηση μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε χώρα. 
Αναφερόμενος δε σχετικά με την κατάσταση του ρωσικού στρατού και αν είναι έτοιμος για μάχη κατά την προσεχή περίοδο οι ασκήσεις θα είναι παρόμοιες με πόλεμο δήλωσε: Suriye’de devam eden kriz nedeni ile Akdeniz’de kalıcı deniz gücü bulundurmaya hazırlanan Rusya, Karadeniz’de de dev bir tatbikata hazırlanıyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güney Afrika’da gerçekleşen BRICS zirvesi dönüşü uçakta tatbikatla ilgili emri verdi.

Τα δύο μεγάλα “αμφίβια” του στόλου της Βαλτικής, ‘Kaliningrad’ και ‘Aleksandr Shabalin’, συμμετέχουν ήδη στις ναυτικές ασκήσεις του Ρωσικού στόλου στην Μαύρη Θάλασσα όπως ανακοίνωσε επισήμως ο Ρώσος υπουργός Άμυνας.
Μία μέρα πριν, ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν ήταν αυτός που έδωσε την εντολή για άμεση άσκηση μεγάλης κλίμακας του Ρωσικού στόλου.
Μέχρι αυτή την στιγμή, ο αριθμός των πλοίων που συμμετέχουν στις ασκήσεις έχει ξεπεράσει τα 50, ενώ προκαλεί ενδιαφέρον και απορίες η συμμετοχή των αποβατικών σε μία άσκηση στην Μαύρη Θάλασσα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]