Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το μεγάλο κόλπο της αλβανικής μαφίας και η «φάμπρικα» αλλαγής ονομάτων των κακοποιών


Μία απίστευτη επιχείρηση αλλαγής ονομάτων Αλβανών εγκληματιών είχε στήσει η μαφία της γειτονικής χώρας που έχει απλώσει τα πλοκάμια της και στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ., μέσα σε τέσσερις μήνες συνελήφθησαν 496 Αλβανοί ποινικοί που είχαν αλλάξει τα ονόματά τους καθώς επιχειρούσαν έτσι να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και να επιστρέψουν στην εγκληματική δράση.

Σύμφωνα με tovima.gr η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη της μαφίας μετά από πρόσφατες ανθρωποκτονίες, ληστείες, κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα μας, με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας να διαπιστώνουν πως Αλβανοί αποκτούν νέα διαβατήρια και έρχονται στην Ελλάδα με φαινομενικά «λευκό ποινικό» μητρώο, ενώ στην πραγματικότητα είναι κακοποιοί οι οποίοι έχουν διαπράξει σωρεία εγκλημάτων στη χώρα μας.

Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι Αλβανοί ποινικοί χρησιμοποιούσαν τα τελευταία χρόνια 150.000 κλεμμένα ή πλαστά διαβατήρια διαμορφώνει εφιαλτικά δεδομένα για την ασφάλεια των πολιτών. Την ίδια ώρα σε εκθέσεις που ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Αστυνομία (Europol) η αλβανική μαφία ορίζεται πλέον ως «υπ' αριθμόν ένα» κίνδυνος για όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η οποία φέρεται να έχει πάρει τα «πρωτεία» απ' όλες τις τοπικές εγκληματικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με τις διαπιστώσεις της έκθεσης, εκτός από τη διακίνηση όπλων, ναρκωτικών αλλά και τα δίκτυα της λαθρομετανάστευσης, περίπου 42 «φαμίλιες» Aλβανών κακοποιών προχωρούν πλέον και σε οργανωμένες ληστείες σε κατοικίες, καταστήματα κτλ., όπως ακριβώς συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Κάθε χρόνο συλλαμβάνονται για ληστείες, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών περίπου 9.000 Αλβανοί (ποσοστό περίπου 70% επί των συλληφθέντων αλλοδαπών απ' όλες τις χώρες). Το γεγονός ότι μόνο σ' ένα τετράμηνο έχουν βρεθεί περίπου 500 με ψεύτικα στοιχεία είναι ενδεικτικό του κινδύνου που υπάρχει.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗς ΝΕΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ΄΄ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ'' ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΗΡΩΙΝΗ.ΧΑΣΙΣ,ΛΕΥΚΗ ΣΑΡΚΑ ΟΠΛΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΔΗΛ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ...Ε ΡΕ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΠΟΥ ΣΑς ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ..ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ..ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]