Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περίεργο...

Ελάχιστες είναι οι αντιδράσεις για "κακοποίηση των συλληφθέντων στην Κοζάνη", από τους προοδευτικούς κύκλους. 
Πάντως υπάρχει χρόνος. 

 Ελπίζουμε αύριο να ξεσηκωθεί τσουνάμι καταγγελιών -σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ- για κακοποίηση των συλληφθέντων ληστών από αστυνομικούς. 
Μάλιστα, μπορεί να κατηγορηθούν οι αστυνομικοί -από τον Δημητρά π.χ.- ότι στέρησαν από τα παιδιά τα παιχνίδια τους (δύο Καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο Σκόρπιον, Μια Μπερέτα, μια επαναληπτική καραμπίνα και ένα πιστόλι Ζάσταβα που είχαν μαζί τους τα παιδιά).
Τι έγινε, σταμάτησαν οι οδηγίες από την πρεσβεία και ξέμειναν οι προοδευτικοί από "καταγγελίες για απρόκλητη επίθεση των μπάτσων" ή είναι Σάββατο και τρώνε στα λαϊκά ταβερνάκια και θα οργανώσουν τον καταγγελτικό τους λόγο αύριο Κυριακή;

Γιατί, δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη η σύλληψη από την αριστερά, έτσι δεν είναι;

Νικόλαος Ρωμανός
Νικόλαος Ρωμανός

Δημήτριος Πολίτης
Δημήτριος Πολίτης
Ανδρέας Μπουρζούκος
Ανδρέας Μπουρζούκος
Ιωάννης Μιχαηλίδης
Ιωάννης Μιχαηλίδης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Δεν μας τα λέτε καλά. Αυτοί δεν έχουν ουδεμία σχέση με την αριστερά των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου. Είναι αυτόνομα παιδάκια - μάλλον καλά εκπαιδευμένα από τις μυστικές παρακρατικές υπηρεσίες - που δρούν για λογαριασμό (προβοκατόρικο ως συνήθως) της Χρυσής Αυγής.

    Παράφαγαν στα ταβερνεία οι κυνηγοί και τα σκυλιά τους ήταν χορτάτα. Λαγούς (ή δίδυμους αδελφούς) δεν έβγαλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DILADI GIA SENA OPOIOS SILLAMVANETAI PREPEI NA KAKOPOIEITAI KIOLAS!! AUTO ESY TO LES DIMOKRATIA!!! KRIMA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες ρε μεγάλε που θα τους φερθούμε και ανθρώπινα,τα αναρχοάπλυτα.Με τα καλάσνικοφ στο χέρι απείλησαν κόσμο και αστυνομικούς.Και λίγες φάγανε.Ελπίζω να είμαι αρκετά κόσμιος σ αυτά που γράφω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟ ΚΩΝ/ΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ... ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ... ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΨΙΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΟΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σαχλαμάρες και φτηνό χιούμορ αναπαράγεις απο τον κρατικοδίαιτο;
    αντε και σε νόμιζα σοβαρό
    Δλδ θεωρείς σωστό να δημοσιεύουν τα πρόσωπα και μάλιστα ξυλοδαρμένα απο την αστυνομία κάποιων νεαρών ότι και να έκαναν ;
    Την φάτσα του βιαστή της Πάρου γιατί την έκρυβαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Την φάτσα του βιαστή της Πάρου γιατί την έκρυβαν;"

      ΚΧ, απάντηση
      Ίσως, διότι η φάτσα του βιαστή (και λαθραίου) της Πάρου τελούσε υπό την υψηλή προστασία του Διεθνούς Δικαίου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (για τους λαθραίους). Τα παιδάκια μας με τα αεροβόλα τύπου καλάσνικοφ, ούζι κλπ., ήταν κοινοί ληστές (σημ. δεν ήξεραν τι όπλα κρατούσαν) υπαγόμενοι στον εγχώριο νόμο περί τρομοκρατίας. Ο οποίος, νομίζω, δεν κάνει διάκριση ως προς τον οπλισμό - αεροβόλα τύπου καλάσνικοφ, ούζι κλπ. - των αετιδέων μας.
      Είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω.

      Διαγραφή
  6. Επίτηδες δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους σ' αυτό το χάλι. Μόλις διαμαρτυρηθεί η αριστερά, να συσχετιστεί με τις ληστείες και την τρομοκρατία στο μυαλό των ηλίθιων!
    Και ο δεύτερος λόγος είναι ότι σιγά σιγά πρέπει να συνηθίζουμε σε εικόνες κακοποίησης, καθώς τα στρατοκρατούμενα καθεστώτα βασίζονται στο φόβο. Κάτι μου λέει πως σύντομα αυτό θα γίνει ρουτίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Επίτηδες δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους σ' αυτό το χάλι. Μόλις διαμαρτυρηθεί η αριστερά, να συσχετιστεί με τις ληστείες και την τρομοκρατία στο μυαλό των ηλίθιων!
    Και ο δεύτερος λόγος είναι ότι σιγά σιγά πρέπει να συνηθίζουμε σε εικόνες κακοποίησης, καθώς τα στρατοκρατούμενα καθεστώτα βασίζονται στο φόβο. Κάτι μου λέει πως σύντομα αυτό θα γίνει ρουτίνα"

    ΚΧ
    Κάτι μου λέει κι εμένα, ότι ο συσχετισμός των δυο λόγων παράγει και προάγει το "μυαλό των ηλιθίων". Το στρατοκρατούμενο καθεστώς που έχουμε, ήδη, είναι στρατός χωρίς στολή. Ότι υπάρχουν οι ένστολοι, είναι ακριβώς για να μπερδευόμαστε - το μυαλό των ηλιθίων δηλαδή - και να βλέπουμε μόνο "τους μπάτσους". Αυτοί που ψηφίζουν όμως τους ληστρικούς νόμους είναι ψεκασμένοι με το αόρατο Ajax. Οπότε, γίνονται αόρατοι. Τα μάτια όμως του μυαλού των ηλιθίων βλέπουν ότι "σύντομα αυτό θα γίνει ρουτίνα", αφού ποτέ "σύντομα" δεν είχαμε κόμματα σαν τη Χρυσή Αυγή.

    Η σαπίλα που μας κυβερνά, θέλοντας να γλυτώσει τη Νέμεση, ετοιμάζει, κατόπιν συμβουλών ειδικών συμβούλων, το δικό της τρικομματικό πραξικόπημα σωτηρίας. Για να κλείσει τα στόματα στην ΕΟΚ και να "φάει πόρτα" η πατριωτική Χρυσή Αυγή. Η Ευρώπη των λαών ανατριχιάζει όταν βλέπει να ξεφυτώνουν πατριωτικά κόμματα, που θέλουν να διατηρήσουν οι λαοί την ταυτότητά τους, τις παραδόσεις τους, την Ιστορία τους.

    Το μυαλό των ηλιθίων δεν πάει ως εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πίστευαν ότι τα στρατοκρατούμενα καθεστώτα έχουν στρατιωτικούς στις κυβερνήσεις, σίγουρα είναι ηλίθιοι.
      Το συλλογισμό ότι οι πυρήνες της φωτιάς είναι μέσον για να πλήξουν τη Χ.Α. δεν μπόρεσα να τον ακολουθήσω, οπότε μάλλον ανήκω στους ηλίθιους.

      Διαγραφή
    2. Το συλλογισμό ότι οι πυρήνες της φωτιάς είναι μέσον για να πλήξουν τη Χ.Α. δεν μπόρεσα να τον ακολουθήσω, οπότε μάλλον ανήκω στους ηλίθιους.

      ΚΧ
      Το πλήγμα που θέλουν να δώσουν στη Χρυσή Αυγή είναι οι λεγόμενοι "δίδυμοι αδελφοί", κατ΄ άλλους και "λαγοί". Πυρήνες της φωτιάς και μαύρα μπλουζάκια που γράφουν πίσω Χρυσή Αυγή, είναι οι όμοιες παρακρατικές οργανώσεις, που θα δικαιολογήσουν νόμους και νομοθετήματα, ώστε η Χρυσή Αυγή να κηρυχθεί ναζιστικό κόμμα και με νόμο να εκδιωχθεί από το κοινοβούλιο. Όχι όμως και τα αριστεράς προελεύσεως κοινοβουλευτικά κόμματα, που τροφοδοτούν τους αναρχο-αυτόνομους αντιεξουσιαστές. Το ΚΚΕ, όθεν αντλούνται τα αναρχο-κομμουνιστικά αντιεξουσιαστικά κίνητρα των εμπρησμών, κλοπών, φόνων κλπ., είναι ένα καθώς πρέπει δημοκρατικό κόμμα, για να βγαίνουν, συμπληρώνω, κόμματα τύπου "σύριζα και συνιστώσα"

      Η ναζιστική-φασιστική ιδεολογία καίγεται με τη φωτιά του Μαρξ κι έτσι, από ανακύκλωση, μας προκύπτει η ελευθερία, η δημοκρατία, και η αποβλακωτική ψήφος προς τις δημοκρατικές και λοιπές αριστερές προοδευτικές δυνάμεις. Ο καπιταλιστικός φασιστοναζισμός συντηρείται - παράδοξο η πρόοδος να συντηρείται, έτσι; - με την μαρξιστική ψήφο των δυνάμεων του "λαού και των εργαζόμενων"!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]