Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προετοιμάζουν την πώληση της ΔΕΗ, σε "καλή" τιμή


Μέσα σε ένα χρόνο, από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, οι οφειλές των νοικοκυριών προς τη ΔΕΗ διπλασιάστηκαν, από τα 388 στα 696 εκατ. ευρώ.
Αντίστοιχη ήταν η αύξηση και στο ποσοστό των διακοπών ρεύματος στους καταναλωτές λόγω χρεών.

Τα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης από τη ΓΕΝΟΠ, με αφορμή τις επικείμενες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Από την πλευρά τους οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ δηλώνουν ότι «θα συνεχίσουμε να παρανομούμε, δεν θα κόβουμε και θα συνεχίσουμε να επανασυνδέουμε τους καταναλωτές στους οποίους γίνεται διακοπή λόγω χρεών».

Η ΓΕΝΟΠ αναφέρει ότι πρόκειται για την δωδέκατη αύξηση στα τιμολόγια τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ παράλληλα προτείνει να χορηγείται δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια σε όσους καταναλώνουν από 400 έως 1000 κιλοβατώρες το τετράμηνο, δηλαδή συνολικά 1.986.000 καταναλωτές (το κάτω όριο των 400 kwh τίθεται για να αποκλειστεί η δεύτερη κατοικία).

Η μέθοδος, φυσικά, είναι παλιά και γνωστή. Δημιουργία και ανακοίνωση προβλημάτων, για να πέσει η αξία της υπό πώληση δημόσιας επιχείρησης και να αγοραστούν "κοψοχρονιά" οι μετοχές της... Με όσα συμβαίνουν, κάποιοι πρέπει να τρίβουν ήδη τα χέρια τους. Εμείς, περιμένουμε απλά την χρηματιστηριακή πτώση στην αξία των μετοχών της ΔΕΗ...

Αναγνώστης
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]