Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα «τακίμια» και εμείς…


Γράφει ο Νίκος Ελευθερόγλου

Μπορεί να στενοχωρούμε κάποιους αλλά «τακίμια» με τον κ. Γιάννη Στουρνάρα και ότι εκπροσωπεί δεν μπορούμε ούτε να γίνουμε ούτε να νιώσουμε. Το αντίθετο θα λέγαμε. Με συμπεριφορές, τακτικές και αλχημείες που εκφραστές τους είναι ο κ. Στουρνάρας, οκ. Παπαδήμος, ο κ. Παπακωνσταντίνου ο κ. Σημίτης και τα άλλα τα παιδιά δεν μπορούμε να συμπλεύσουμε. Με ανθρώπους που κυνικά απαξιώνουν την Πολιτική και τους Πολιτικούς (όχι ότι δεν έχουν ευθύνες) δεν μπορούμε να συνταυτιστούμε.

Ο κ. Στουρνάρας, αυτός ο όψιμος «φίλος» της κεντροδεξιάς είναι συνυπεύθυνος αυτής της μεγάλης τραγωδίας που βιώνει σήμερα ο Ελληνισμός. Είναι ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών του φαύλου συστήματος Σημίτη, που ήταν και είναι απέναντι στην κεντρική ιδέα του φιλελευθερισμού που στον επίκεντρό της έχει τον άνθρωπο και όχι την αγορά και τις Τράπεζες.

Οι διαφορές μας δεν είναι προσωπικές είναι βαθύτατα ιδεολογικές. Όσο και αν προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι τον τελευταίο καιρό ότι έχουν καταργηθεί οι ιδεολογικές μάχες και διαφορές εμείς θα επιμείνουμε ότι το τέλος των ιδεολογιών δεν έχει επέλθει. Σίγουρα δε την ληξιαρχική πράξη θανάτου δεν θα την υπογράψει ο πολτός της τρικομματικής κυβέρνησης.

Ο …αδελφός και …τακίμη κ. Στουρνάρας που έχει αποτύχει σε όλα εκτός από τα όσα αποφασίζει και διατάζει η τρόικα να εκτελέσει εξακολουθεί και εμπαίζει τον ελληνικό λαό, όπως ο «κουλοχέρης» τους παίκτες στο καζίνο.

Όσο για τους… πρόθυμους για όλες τις δουλειές νταβατζήδες που ανέλαβαν εργολαβικά την στήριξή του κ.Στούρναρα με άνωθεν εντολή, σύντομα και αυτή η κυβέρνηση θα τους πληρώσει όταν δεν μπορέσει να τους βάλει στην ταχεία κυκλοφορία των συμφερόντων τους. Το έργο το έχουμε ξαναδεί οπότε δεν μας κάνει καμία εντύπωση. Το νέο φορολογικό είναι η μεγάλη απάτη και αυτό είναι η αλήθεια.

Είναι χειρότερο από τα μέτρα καθώς κλέβει και άλλους μισθούς από τους πολίτες τους κάνει ακόμη φτωχότερους ενώ αποτιμά κάθε παιδί μας με σαράντα ολόκληρα ευρώ. Τέσσερις μήνες οι φωστήρες του κ. Στουρνάρα σχεδίαζαν ένα σύστημα για να βάλουν για μια ακόμη φορά το χέρι στην τσέπη των Ελλήνων.

Σκορπούν για άλλη μια φορά απογοήτευση και πίκρα. Οσο δε οι πολίτες βλέπουν τον Υπουργό Οικονομικών, που λες και η δουλειά του αυτήν την ώρα είναι να περιφέρει το πολιτικό του σαρκίο από κανάλι σε κανάλι για να μας κάνει το σωτήρα και τον πατριώτη επειδή δεν έδωσε στην κόρη του λεφτά για να αγοράσει σπίτι στο εξωτερικό, τότε η οργή θα μεγαλώνει. 

Τον κ. Στουρνάρα δεν θα τον δικάσουν μόνο οι «αγέννητοι και οι νεκροί» , όπως έλεγε και ο εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς αλλά και οι ζώντες Ελληνες. Όπως εξάλλου έκρινε και πολλούς προκατόχους τους.

Επικοινωνία με τον συντάκτη


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]