Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ΔΕΗ ζήτησε και επίσημα αυξήσεις 25% σε τρεις φάσεις για τα νοικοκυριά!

Την ώρα που 450.000 νοικοκυριά χρωστούν ακόμα το χαράτσι των ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, ο επιχείρηση που έχει προβλήματα δανεισμού λόγω της κακοδιαχείρισης, ζήτησε και επίσημα από τη ΡΑΕ αυξήσεις 25% για τα τιμολόγια χαμηλής τάσης!

Οι διαδοχικές αυξήσεις θα είναι την 1/1/2013, την 1/5/2013 και την 1/7/2013 όταν και απελευθερώνονται αυτά τα τιμολόγια που αφορούν στα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Προκειμένου να μετριαστεί η τελική αύξηση στην τσέπη του καταναλωτή, θα υπάρξει διεύρυνση του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ), πιθανή αλλαγή στις κλίμακες και ενδεχόμενη μείωση των χρεώσεων για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ), ενώ δεν θα γίνουν άμεσα αυξήσεις στις χρεώσεις δικτύου.

Από 1/1/2013 επέρχεται όμως νέα αύξηση στο τέλος ΑΠΕ, κάτι που φυσικά θα μπει κι αυτή στο λογαριασμό των νοικοκυριών.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]