Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα "πετυχημένα" μέτρα

Ζούμε σε μια χώρα της οποίας οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών κατάφεραν να την διαλύσουν όχι μόνο οικονομικά, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς.

Θα πουν πολλοί, ότι από την οικονομία ξεκινούν, και τελειώνουν όλα.

Σίγουρα.

Φτάσαμε σε ένα σημείο λίγες ώρες πριν το 2013 να μας κυβερνά ένας «πολιτικός αχταρμάς», που υποτίθεται ότι «συμφωνήσαν» να σχηματίσουν «κυβέρνηση» προκειμένου να σωθεί η χώρα από την «χρεοκοπία» (στην οποία οι ΙΔΙΟΙ μας έφεραν τότε που ήταν «χώρια»).

Και κατά τα λεγόμενα τους, μας «έσωσαν», ΔΕΝ χρεοκοπήσαμε, μείναμε στο ευρώ, ΔΕΝ

μας «εδίωξαν» οι «εταίροι τοκογλύφοι» από αυτό, και τώρα, προχωρουν στην «ανάπτυξη» μέσα από τις…. «μεταρρυθμίσεις» τις οποίες ΕΠΕΒΑΛΑΝ οι Ευρωπαίοι στη χώρα μας.

Όταν θα τραγουδά η χώρα μας το «πάει ο παλιός ο χρόνος», θα ψάλλει ταυτόχρονα το « αι γεννεαι πασαι», γιατί θα ξεκινήσει η «μεγάλη εβδομάδα» διαρκείας για την Ελλάδα, τα «ΝΕΑ ΠΑΘΗ» μας από τα μέτρα (που δεν θα έμπαιναν , μη ξεχνιόμαστε) που σχεδίασαν οι συμμετέχοντες στον αχταρμά Έλληνες και Ευρωπαίοι, και που σαν στόχο έχουν το γέμισμα των κρατικών ταμείων.

Χαράτσια, νέοι φόροι σε ΟΛΑ, συνέχιση περικοπών, και γενικά συνέχιση των αρχικών «πτυχωμένων» μέτρων που μας …γλύτωσαν από την χρεοκοπία, και θα μας βάλουν σε «τροχιά ανάπτυξης» (με το νέο έτος από το κανάβεραλ, η χώρα θα εκτοξευτεί και θα μπει σε τροχιά..).

Ήταν τόσο επιτυχημένα τα μέτρα της κυβέρνησης, που πραγματικά, το κράτος δεν προλαβαίνει να εισπράττει χρήμα (μπορεί μάλιστα να μην χρειαστεί να ξαναδανειστουμε αφού τα ταμεία γεμίζουν).

Απόδειξη της επιτυχίας των μέτρων;

Μια μόνο;

Τι να πρωτοεπισημανουμε;

Το ότι ΟΛΟΙ σπεύσαμε να πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας, και ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν παρέδωσε φέτος πινακίδες;

Το ότι ΟΛΟΙ μας φουλάραμε πετρέλαιο τις δεξαμενές μας για να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας αφού η τιμή του είναι προσιτή;

Το ότι πατάχτηκε η φοροδιαφυγή (με τα μέτρα πάντα ε;) και το κράτος επιτέλους εισέπραξε τις οφειλές από τους μεγαλοφειλέτες;

Πετυχημενα τα μέτρα λοιπόν, και ιδιαίτερα εκείνα κατά της διαφθοράς!

Απόδειξη ότι οι όποιοι «διεφθαρμένοι» πάνε «αλυσοδεμένοι» στη δικαιοσύνη, για να πάρουν το δρόμο για τη φυλακή (μόνο που λόγο έλλειψης χώρου μένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό).

Εδώ συνεργάστηκαν και οι Ευρωπαίοι (αλλοίμονο, οι πρώτοι διδάξαντες στην τιμιότητα) με τις…. «λίστες», πάντα στα πλαίσια των μέτρων.

ΟΛΑ τα μέτρα λοιπόν που πάρθηκαν μέχρι σήμερα, τα φανερά, γιατί κάτι ακούστηκε και για άλλα, κρυφά, που θα έρθουν μετά τις γιορτές, στεφθηκαν από επιτυχία.

Είναι τόση η «δίψα» μας για νέα μέτρα που θα πετυχουν ΚΑΙ αυτά, αυτό είναι σίγουρο, που με ανυπομονησία περιμένουμε να μας τα ανακοινώσουν.

Βέβαια, μεσολαβούν οι Γιορτές οπότε τι να γίνει;

Θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα, και θα περιμένουμε.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΑΝΗΦΟΡΑ ΒΙΤΣΑ ΠΟ@ΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΙ@ΛΙΑ
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΓΕΜΑΤΟ
    ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.
    ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ -ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ
    ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
    ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΗΡΩΙΣΜΟ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΣΗ ΔΗΜΟ ΜΟΥ!
    ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΣΤΟ
    ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]