Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ευρεία πλειοψηφία υπέρ της εξόδου από την ΕΕ στη Βρετανία


Αυξάνονται οι πολιτικές πιέσεις στον Κάμερον

Την αποχώρηση της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ενωση επιθυμούν κατ' ευρεία πλειοψηφία οι Βρετανοί πολίτες, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε το ινστιτούτο YouGov.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 49% των πολιτών, εάν του ετίθετο η ερώτηση, θα ψήφιζε υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ, έναντι μόλις του 28% που θα ψήφιζε υπέρ. Ενα ποσοστό 17% δηλώνει «αναποφάσιστο».

Σε περίπτωση που διεξαγόταν σήμερα δημοψήφισμα σχετικά με την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Βρετανοί θα ψήφιζαν μαζικά υπέρ της αποχώρησης της χώρας, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το ινστιτούτο YouGov.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια ακόμα ένδειξη της ολοένα διογκούμενης αντιευρωπαϊκής τάσης που διαμορφώνεται στη Μ.Βρετανία, η οποία συνάμα αυξάνει την πολιτική πίεση στον πρωθυπουργό David Cameron να τηρήσει ακόμα αυστηρότερη στάση απέναντι στις Βρυξέλλες όσον αφορά τον προϋπολογισμό της Ε.Ε. για την περίοδο 2014-2020.

Πηγές: Το Βήμα και Banking News
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]