Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπανδρέου πλουτίζει... από τη φτώχεια της Ελλάδας


Ο πρώην πρωθυπουργός έκλεισε μέχρι το καλοκαίρι 18 ομιλίες και cocktail dinners με συνολική αμοιβή 1.000.000 δολάρια!

Τι κι αν η πολιτική του καριέρα πνέει τα λοίσθια...

 Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει για τα καλά ανοίξει τα φτερά του για μια... διεθνή καριέρα ως "ειδικός" επί των οικονομικών καταστροφών σε χώρες με πρόβλημα χρέους έναντι αδρών αμοιβών.

Μπορεί να είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και την καταστροφή αλλά σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής έχει ήδη κλείσει 18 ομιλίες σε διεθνή φόρα και cocktail dinners μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με συνολική αμοιβή που φτάνει το 1 εκατομμύριο δολάρια. Το γραφείο που τον εκπροσωπεί και κλείνει τις εμφανίσεις του αναφέρει ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα αμοίβεται για κάθε ομιλία του περίπου 55.000 δολάρια, ότι προϊόντος του χρόνου το κασέ του μπορεί να αυξηθεί.

Και όλα αυτά καταλαμβάνοντας μια ελληνική βουλευτική έδρα περισσότερο ως.. κομπάρσος εισπράττοντας βεβαίως την βουλευτική αποζημίωση. Το πρακτορείο ενοικίασης διάσημων προσωπικοτήτων "The Harry Walker Agency" που τον έχει αναλάβει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει δεκάδες συνεργάτες, όμως ο Γιώργος Παπανδρέου εξελίσσεται σε "βαρύ χαρτί" και οι ατζέντηδές του δεν προλαβαίνουν να κλείνουν ραντεβού.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της "καριέρας" του είναι μια ομιλία του στη Ζυρίχη στις 24 Σεπτεμβρίου με θέμα "Διδάγματα της Ευρωπαϊκής κρίσης και πώς θα επηρεάσει την  παγκόσμια οικονομία" για την οποία η συμφωνία προέβλεπε 55.000 δολάρια.

Και η Ελλάδα φτωχαίνει...

Πηγή: Newsbomb
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν βγάζει τόσα. Απλά ξεπλένει τα μαύρα από το ξεπούλημα της χώρας. Πώς θα παρουσιάσει περιουσία στο μέλλον (μέλλον δηλαδή που λέει ο λόγος, γιατί αν πέσει στα χέρια του κόσμου που πρόδωσε, όπως έγραψε προ καιρού σχολιαστής στο olympia, δεν θα βρει ο παππάς να θάψει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]