Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εχθρική δύναμη


Υποτίθεται ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι μια σύναξη συμμαχικών κρατών, η οποία έχει ως σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινού οράματος για μια ειρηνική ήπειρο, η οποία θα εξασφαλίζει στους πολίτες υψηλό επίπεδο ζωής, ανθρωποκεντρικό πολιτισμό και ασφάλεια...

Επίσης υποτίθεται ότι οι «εταίροι», όπως και οι φίλοι άλλωστε, φαίνονται στα δύσκολα. Η περιπέτεια που περνά η χώρα μας έχει αποδείξει περίτρανα ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση, εν πολλοίς, συμπεριφέρεται σαν αγέλη υαινών που έχουν αντιληφθεί την ύπαρξη πληγωμένου θηράματος. Παρέχει αλληλεγγύη με το αζημίωτο, ουδεμία κάλυψη απέναντι σε γεωπολιτικούς κινδύνους και δείχνει να απολαμβάνει με σαδιστικό τρόπο τις εικόνες των εξαθλιωμένων Ελλήνων, που μεταδίδονται από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. 

Τώρα οι δάνειες δυνάμεις υποχρεώνουν την πατρίδα μας να παραδοθεί στους... εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς της αμαχητί. Η «δημοκρατία» έγραψε σχετικά: «Τορπιλίζουν τα όνειρα χιλιάδων νέων με απόφαση-βόμβα που υπέγραψαν οι συναρμόδιοι υπουργοί Εθνικής Αμυνας, Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη, η οποία βάζει λουκέτο στις Αστυνομικές Σχολές για τα επόμενα δύο χρόνια.

Την ίδια ώρα, μαχαίρι μπαίνει και στους εισακτέους των Στρατιωτικών Σχολών, οι οποίοι θα μειωθούν κατά 30%. Οπως ανακοινώθηκε, την επόμενη διετία (2012-2013 και 2013-2014) η Σχολή Αστυφυλάκων, η Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και η Πυροσβεστική Ακαδημία κλείνουν τις πόρτες τους για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, αφού δεν θα εισαχθεί ούτε ένας. Αιτία, το Μνημόνιο 3, που προβλέπει ότι για τα επόμενα δύο έτη δεν θα γίνουν προσλήψεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

Η Ελλάδα συνορεύει με την επεκτατική και διεκδικητική Τουρκία. Αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Οι γειτονιές της χώρας μας μαστίζονται από ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα. Και οι «εταίροι» μας, με το άθλιο Μνημόνιο 3, βάζουν λουκέτο στις αστυνομικές σχολές για δύο έτη και περιορίζουν κατά 30% τους εισακτέους στις στρατιωτικές σχολές.

Ετσι, επίσης, αποκαρδιώνονται χιλιάδες νέοι που ήλπιζαν σε μια θέση στον εργασιακό ήλιο.

Η Ευρωπαϊκή Ενωση ίσως να πρέπει να λογίζεται ως αντίπαλος και όχι ως σύμμαχος.

-->
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. και ο Εθναρχης??σαν τι θα πρεπει να υπολογιζεται??μαλλον ως "ο Δημιος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]