Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εταίρες των εταίρων στο πορνείο της κόλασης


Έρχεται κρύο πολύ. Τόσο πολύ κρύο που θα καίγονται οι ψυχές! Ανοίξανε οι πόρτες της κόλασης και οι φλόγες είναι έτοιμες να καταπιούν την ζωή και να «κεράσουν» με θάνατο εκείνους που με σκυμμένα τα κεφάλια θα διαβούν το κατώφλι του ζωντανού θανάτου.

Παγώνουν το βλέμμα οι ανθρώπινες σκιές και οι ψυχές που ρίχνονται στο αδηφάγο στόμα του θανάτου, για να χορτάσουν το θηρίο. Δαίμονες χορεύουν ολόγυρά μας, πανευτυχείς για το σχέδιο που πέτυχε, για τις ψυχές που ξεγέλασαν και που έσυραν στα καταχθόνια άδυτα της ζώσας κόλασης που χαμογελά βλέποντας την μεγάλη αυτή επιτυχία…

Πιάνω μια χούφτα γης και την ζυγίζω, προσπαθώντας με το νου μου να βρω την πραγματική της αξία. Βάζω από την άλλη όλα τα πλούτη του κόσμου, όλα τα χρυσάφια, όλα τα ρουμπίνια... και σκύβω το κεφάλι κατανοώντας το άδικο, νιώθοντας το λάθος να διαπερνά την ψυχή μου. Όλα ετούτα τα χρυσάφια, όλες ετούτες οι λάμψεις, δεν αξίζουν πιότερο από μια χούφτα γης της αιματοβαμμένης πατρίδας μου. 
Μήτε έναν κόκκο άμμο της πατρίδας μου δεν μπορούνε να αγοράσουν οι πανίσχυροι αυτής της γης. Μήτε με έναν κόκκο άμμου δεν μπορούνε να γίνουνε ισάξιοι οι δαίμονες που χοροπηδούν και αφοδεύουν τώρα επάνω στα τιμημένα ετούτα χώματα…

Κι όμως, κάποιοι διαβουλεύθηκαν ετούτη τη γη και την βρήκανε λειψή σε αξία μπροστά στα πρόσκαιρα γυαλιστερά πλούτη...!!!

Πόσο μικροί βρεθήκαμε όλοι εμείς, πόσο τιποτένιοι σταθήκαμε στο κάλεσμα της ιστορίας, για να μοιάσουμε και να τιμήσουμε τη γη που μας γέννησε, τη γη που μας έθρεψε, τη γη που μας έκανε άνδρες και που μας επέτρεψε να περπατούμε περήφανοι πάνω στα χώματά της…!
Κι αφήσαμε άλλους να διαφεντέψουν την ζωή μας…
Κι επιτρέψαμε σε άλλους να μετρήσουν την αξία μας…
Και ξεχάσαμε το προγονικό μας χρέος, ξεχάσαμε πως ετούτη η γη ανήκει σε εκείνους που έφυγαν και μας την αφήσανε βαριά κληρονομιά, να την παραδώσουμε ολόκληρη κι απάτητη σε εκείνους που έρχονται…
Και βάλαμε στο καντάρι νεκρούς κι αποθαμένους και τους πετάξαμε στον βόθρο της λήθης, στις τρύπες των δαιμόνων που σηκώθηκαν βλέποντας την δειλία μας και γέμισαν τον ουρανό για να μας κρύψουν τα χρώματα, για να μας κρύψουν τον ορίζοντα, για να μην δούμε τον δρόμο του δικού μας χρέους…
Και γίναμε σκιές…
Και γίναμε χειρότεροι κι από τα ζώα…
Κι αφήσαμε να μετρήσουνε τις ζωές μας οι δήμιοι κι αφού τις βρήκανε αδειανές, τις πέταξαν για να γίνουνε τροφή των δαιμόνων, των παθών και της μαλθακότητάς μας.

Σιμώνει η μέρα που θα τρέξουμε να ζητήσουμε έλεος από την γη που προδώσαμε, από τους νεκρούς που επιτρέψαμε να βεβηλώσουν τα πεινασμένα όρνια που κατασπαράζουν τις σάρκες μας. Τροφή στα θηρία δώσανε οι μάνες τις κόρες κι οι πατεράδες τους γιούς…, ελπίζοντας πως η γεύση των αγέννητων θα κορέσει την πείνα του θηρίου και θα γλιτώσουν οι ίδιοι…
Βάλαμε το χρήμα πάνω απ’ όλα και στο τέλος χάσαμε τη λευτεριά μας, πουλώντας την στα σκλαβοπάζαρα των ισχυρών που "νοιάστηκαν" να μας «φροντίσουν».
Γεμίσαμε τα πορνεία των δαιμόνων με τις ψυχές αθώων παιδιών, ελπίζοντας πως αυτοί δεν θα ξεσπάσουν επάνω μας την βρωμιά της ήδη παραδομένης στους δαίμονες ψυχής μας…
Μετρήσαμε την πατρίδα με το χρήμα και μένουμε τώρα χωρίς να βρούμε γη να μας αναπαύσει…
Τ’ αλλοτινά θηρία, γενήκαμε κιοτήδες του κερατά που σέρνονται παρακαλώντας για ένα πιάτο φαγητό, για μια αχτίδα ζέστης… μέσα στην παγωμένη κόλαση που τόσο άσκεφτα μπήκαμε, τάχατες για να σωθούμε.

Και κλείνουν μια – μια οι πόρτες, πέφτουν τα μάνταλα κι είναι βαρύς ο ήχος της σκλαβιάς που φέρνουν.
Κι όμως, αν νωρίς πιάναμε μια χούφτα από ετούτη τη γη, μια χούφτα θάλασσας αν πιάναμε για να κοιταχτούμε, τι άραγε θα γινόταν; 
Κλαίει η ψυχή και τα δάκρυά της σταλάζουν στην καρδιά για να της δώσουνε το θάρρος που πρέπει, για να στηρίξουνε την μεγαλοσύνη και να διώξουνε τον φόβο μακριά…
Όποιος ακούσει αυτό το κλάμα, όποιος σκύψει να πιάσει ετούτη τη γη, όποιος στα χείλη του φέρει το νερό της θάλασσας και βρει τη δύναμη να κοιτάξει στον απέραντο ουρανό, εκείνος θα νιώσει και την αξία του πραγματικού του χρέους, εκείνος θα στέρξει η ζωή του να γίνει δαυλός μέσ’ το σκοτάδι που σήμερα βαδίζουμε, μέσα στην κόλαση που σήμερα δεχθήκαμε να γίνει σύντροφός μας, μέσα στο μαύρο που σκέπασε τον λογισμό μας.

Προσευχηθείτε αδέρφια. Το σκοτάδι έρχεται να γίνει σύντροφός μας και να μας ταλαιπωρήσει, επειδή δεν σταθήκαμε ικανοί να ευχαριστήσουμε τον Θεό που απλόχερα μας έδωσε το σπίτι του για να το κάνουμε δική μας πατρίδα. Το σπίτι που εμείς βάλαμε υποθήκη όταν ανοίξαμε δουλειές με τους δαίμονές μας…
Δικό μας, όμως, είναι ετούτο το σπίτι, δικιά μας είναι ετούτη η πατρίδα. Γιατί ό,τι ο Θεός χαρίζει δεν το παίρνει πίσω. Ας στέρξουμε, λοιπόν, στα λάθη μας κι ας του ζητήσουμε να μας βοηθήσει να πάρουμε το χάρισμά του πίσω… Δικό μας θα ‘ναι αν είμαστε ειλικρινείς απέναντί του. Δικιά μας θα ξαναγίνει η ζωή μας αν την απαιτήσουμε αντρίκια και όχι σαν ζητιάνοι… Και να θυμάστε, την πίστη μας φοβούνται οι δαίμονες, την πίστη μας φοβούνται οι δήμιοί μας, την πίστη μας τρέμουν οι εκπορνευτές των ψυχών μας. Χαίρονται που γέμισαν με μαύρο την ζωή μας, που σκέπασαν με γκρίζο την πατρίδα μας, που κομμάτιασαν τη γη που δόξασε την ελευθερία και που πρώτη τίμησε την ανδρεία...

Σιμώνει, λοιπόν η ώρα εκείνη που θα μετρήσουμε την καρδιά μας, που θα λυγίσουμε κοιτώντας το μαύρο της ψυχής μας, που θα αποφασίσουμε να σηκωθούμε για να πάρουμε στα χέρια μας την ζωή μας και να ρίξουμε ολόγυρά μας το φως για να διώξουμε τους δαίμονες που τώρα κάνουν το δικό τους πανηγύρι. 
Μέχρι όμως να έρθει εκείνη την ώρα –και θά 'ναι γρήγορα- εμείς πρέπει να μάθουμε σαν καλοί πολεμιστές τις αδυναμίες μας για να τις κρύψουμε καλά στην μεγάλη μάχη του ανθρώπου απέναντι στα κτήνη… Θα πρέπει να μάθουμε καλά τα βήματα της καρδιάς, που θα συνοδεύσουν τον χορευτή που ατρόμητος θα χορέψει στην απόκοσμη μουσική του καλέσματος των προγόνων...
Τώρα, πέφτει το μεγάλο σκοτάδι της νύχτας. Μα να θυμάστε όλοι, πως αυτό το σκοτάδι κρατάει λίγο και μετά έρχεται η αυγή...

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

 1. Μακαριοι οι δασκαλοι που διδαξαν στους μαθητες τους και πνευμα εκτος απο γραφη, αναγνωση και αριθμητικη
  Μακαριοι οι γονεις που ενεπνευσαν τα παιδια τους οτι δεν γινονται ολα για το χρημα και τη καλοπεραση.
  Μακαριοι οι πνευματικοι ταγοι [με ρασο η χωρις] που οδηγησαν ψυχες ψηλοτερα,που εσωσαν απεγνωσμενους.
  Μου φαινεται Κωνσταντινε οτι εκει ψηλα στον καθαρο αερα κατι καλο μυρισες,Κοιτα μην το χασεις οταν τα πραγματα θα δυσκολεψουν πολυ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν σου πω ότι το μόνο που μυρίζω είναι καμένη σάρκα και μπαρούτι, θα με πιστέψεις; Το πέρασμά μας από την κόλαση θα γεννήσει κάτι πολύ σπουδαίο. Κι εμείς πρέπει να φανούμε δυνατοί στους πόνους αυτής της γέννας

   Διαγραφή
  2. Αλλά κι αυτός ο λαός, στο όνομά του οποίου μιλούν κάποιοι συντελεστές της Τηλεδημοκρατίας μας, πολλές φορές αυθαίρετα, στην πραγματικότητα έχει αποφανθεί πρόσφατα. Άνευροι Ραγιάδες αποφανθήκαμε στις 17 Ιουνίου. Μπορεί ένας προσκυνημένος λαός να ακολουθήσει στο μονοπάτι του Μεγάλου "Όχι"?

   Διαγραφή
 2. Οι σύγχρονοι Έλληνες, επί το πλείστον, δεν αντιλαμβάνονται την αξία της τροφού γής, αφού μέσα σε "τσιμέντα" μεγάλωσαν, ερωτεύθηκαν, ανδρώθηκαν και "εργἀσθηκαν" (θυμίζουμε το του Μπρέχτ..."Οι συγχρονες πόλεις είναι από κάτω τους οχετοί, μέσα τους τίποτα, κι από πάνω καπνός".
  Αυτοί που έζησαν πατώντας, ποτίζοντας και εμπλουτίζοντας χώματα αντιλαμβάνονται με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα, αφού κατέχουν από πρώτο χέρι την αξία της φύσης που είναι ανυπέρβλητη, "ελευθερογέννα" και αρκεί, υπό σωτήρια ορθές πολιτικές επιλογές, όχι μόνο στην επάρκεια τροφής, με τα σύγχρονα τεχνικά μέσα... αλλά και φυσικής ευτυχίας.
  Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και οι έχοντες κατα νουν την μεγαλύτερη "ειρηνική" εξαγορά-Colpo grosso του κοινόχρηστου φυσικού περιβάλλοντος, μέσω της τεχνητής απόσυρσης χρήματος από την πραγματική οικονομία, που υποχρεώνει να πωληθούν, όσο όσο, ιδιωτικά και δημόσια φιλέτα.
  Το εννοούν όμως και οι θεράποντες-θεραπαινίδες εκπρόσωποι εάν υπογράψουν, διά παντός, τα ξεπουλήματα (ακόμη φαίνεται πως δεν είδαμε τίποτε... 99 χρόνια!).
  Δυστυχέστατα το γνωρίζουν και ελάχιστοι εξ' ημών και αυτό καταδεικνύει την αδυναμία αυτοπροστασίας των πολλών σε αυτό που επέρχεται.
  Όταν μετά από κάποια χρόνια θα καταλάβουμε τι ακριβώς επήλθε, βλέποντας απαγορευτικά παντού, ώστε να πρέπει να πληρώνουμε είσοδο γιά να τα διαβούμε, τότε θα είναι πολύ αργά... κράτη εν κράτεσιν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. καταταπληκτικο σε ευχαριστουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΠΟΙΗΤΗΣ!
  Αληθινός Έλληνας Ποιητής! Που σημαίνει ότι το δάκρυ σου γίνεται διαμάντι που ξεχωρίζει απ το ψευτοπαραπονιάρικο κάρβουνο κάποιων δήθεν πατριωτών..
  Πράγματι έρχεται η Κόλαση να μας βρει. ΄Η μήπως εμείς πήγαμε προς αυτήν; ΄Όπως και νάχει το πράγμα, οι ΄Ελληνες θα ζήσουν ζοφερές ώρες. Και αν σε παλαιότερες εποχές, οι ώρες αυτές αγγίζανε τα όρια της θυσίας, δυστυχώς, για πρώτη φορά στην πανένδοξη ιστορία μας, εκτός από ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ δεν έχουμε και ΠΟΛΙΤΕΣ!
  Εκεί είναι το ιδιαίτερο. ας ελπίσουμε να μην είναι η τελευταία φορά στην ιστορία μας που περνάμε τέτοιο ποτάμι. γιατί κινδυνεύουμε και απ αυτό: επειδή δηλαδή δεν έχουμε ΠΟΛΙΤΕΣ ,να σβηστεί απ το χάρτη του σημερινού κόσμου η Ελλάδα εντελώς.
  Και να αντικατασταθεί από ένα προτεκτοράτο με άλλο όνομα και φουκαριασμένους πληβείους μετανάστες κάθε λογής. Και να γίνει ο παράδεισος των ξένων και ντόπιων λεφτάδων. Με τέτοιον ουρανό, τέτοια νησιά, τόσο πετρέλαιο, τέτοιον Παρθενώνα..
  Προσωπικά Κωνσταντίνε μου, σε ένα μονάχα πράγμα ελπίζω πλέον: ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ! Όταν δεν θα έχουν πια ούτε νερό να πιούνε, ούτε ψωμί να φάνε, ούτε σπίτι να κρυφτούνε, ούτε ρούχο να φορέσουνε, οι συμπατριώτες μας, τι θα κάνουνε; Κάποιοι θα αυτοκτονήσουν. Οι υπόλοιποι θια βγούνε στους δρόμους και μέσα στο χαμό, ίσως βγει και κάτι κανούργιο, αληθινό, στα όρια του τέλους. Ίσως..
  Μ αυτό το ΄Ισως διεξάγω τη ζωή μου πια..
  Σε σταυροφιλώ, Άξιε ΄Ελληνα.
  Ο φίλος σου
  ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πρέπει, προφανώς, να περάσουμε μέσα από αυτό το "καθαρτήριο της ψυχής", Κωνσταντίνε. Τα σημάδια για το τι έρχεται είναι ολόγυρά μας αλλά εθελοτυφλούμε. Οι "5ες φάλαγγες" είναι μέσα στη χώρα. Όταν θα δούμε τον εχθρό πραγματικά, με τα μάτια μας, τότε θα γίνει η υπέρβαση. Ο Θεός να σ' έχει πάντα γερό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Προφητικός, αληθινός,σπάραγμα ψυχής , ό λόγος σου αγαπητέ Κωνσταντίνε. Σάν όργανο τού Ορφέα πού προσπαθεί νά ξυπνήσει τό φιλότιμο καί τήν ψυχή ένός έθνους , από τόν επιθανάτιο ρόγχο. Τής αποχαύνωσης καί τής αποσάρθωσης αξιών. Πού συστηματικά οί έν δυνάμει κατακτήτες μας. Γιά χρόνια μάς ετοίμαζαν. Άλλωστε κορύφαιοι εκπρόσωποι τούς τό είχαν από χρόνια δηλώσει: ''Πρέπει νά πλήξουμε τούς Έλληνες στά πολιτιστικά τους αποθέματα [γλώσσα, θρησκεία, ήθη ,έθιμα. Γιά νά μήν αποτελούν κίνδυνο γιά τά συμφέροντα μας. Καί μάς έφτασαν ώς εκεί πού ήθελαν. Άληθεια έχουμε καταλάβει ότι μάς επιβάλλεται ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ; Σέ ποιά χώρα τής γής ή φορολογία κυνηγά τό θεσμό τού γάμου καί τήν τεκνοποιία; Νά θεωρείται δηλαδή ή σύζυγος καί ή απόκτηση παιδιών τεκμήριο διαβίωσης [σάν νά επρόκειτο γιά πολυτελείς,βίλλες, αυτοκίνητα, σκάφη]. Μπήκαν στήν πόλη οί οχτροί καί μείς τούς χαιρετάμε σάν σωτήρες''. Θέλω νά πιστεύω ότι ό ναρκωμένος νεοέλληνας θά αντιδράσει,σύντομα. Μέσα από επώδυνες ίσως καταστάσεις. Θά μαζέψουμε τά κομμάτια μας. Νά ξαναστήσουμε τό σπιτικό μας. Καί θά ξαναδούμε τήν κλασσική Ελληνική φιγούρα τής Ελληνίδας μάνας στήριγμα τής οικογένειας καί τού σπιτιού ,τού γάμου. Γιατί αυτά πρότυπα έχουμε ανάγκη πιά. Είναι θέμα επιβίωσης. Καί όλα τά έξ εσπερίας πρότυπα πού μεταφυτεύθηκαν τόσο μεθοδευμένα είναι αλήθεια στόν τόπο. Θά είναι ανάμνηση κακιάς αρρώστειας πού πέρασε. Νάσαι καλά αγαπητέ Κωνσταντίνε. Τά λόγια σου αγγίξαν ψυχές νά τό ξέρεις..... ΠΑΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ας αναλογιστούμε ότι τα 60 τελευταία χρόνια αποτελούν τη μακροβιότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας χωρίς πολέμους. Όμορφα και μεστά τα γραφόμενα εδώ από όλους τους σχολιαστές, όπως και η γραφή του Κωνσταντίνου. Δεν γνωρίζω τον ακριβή σχεδιασμό των νεοταξιτών για κάθε λαό ξεχωριστά, ούτε τα σχετικά χρονοδιαγράμματα. Άλλωστε τη ζωή και τις εξελίξεις τις συνδιαμορφώνουμε όλοι δυναμικά κάθε στιγμή, με κάθε σκέψη, πράξη, δραστηριότητά μας ατομική και συλλογική. Ίσως αποδειχεί τελικά, πως και τούτη η φαινομενική ηρεμία του λαού μας τους στραβώνει τα σχέδια. Έχουμε σύντομα εξελίξεις εκεί στη Μέση Ανατολή που θα επηρεάσουν και τη γενικότερη πορεία της ανθρωπότητας. Τα όπλα είναι πλέον πυρηνικά. Μπορεί να υποστηρίξει κάποιος ότι στο σχεδιασμό ήταν ανέκαθεν και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Είναι όμως εύκολα υλοποίησιμος ένας τέτοιος στόχος; Οι ίδιοι ανθρωπόμορφοι που χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, ήσαν και οι χρηματοδότες των "συμμάχων" που ξεφορτώθηκαν τον Χίτλερ. Από τότε η καθημαγμένη Ευρώπη ήκμασε οικονομικά και ο πληθυσμός της πολλαπλασιάστηκε και προόδευσε εισοδηματικά. Επειδή τα θέματα αυτά είναι δεκτικά σε πολύ εκτεταμένη ανταλλαγή απόψεων, κλείνω με την αίσθηση ότι αυτά που περνάμε και θα περάσουμε είναι η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια παρανοϊκών ανθρωπόμορφων να καθυποτάξουν την ανθρωπότητα. Φαίνεται ότι χρονικά δεν τους βγαίνει... Εγκατέλειψαν τις μεταμφιέσεις και τα προκαλύματα και είναι πλέον ορατοί. Άραγε αυτό συμβαίνει γιατί αισθάνονται πανίσχυροι στην υλοποίηση του σχεδίου τους... ή καταρρέουν και παίζουν τους τελευταίους τους ρόλους; Η νοοτροπία των υποτακτικών τους γερμανών που γκρέμιζαν και κατέστρεφαν υποχωρώντας μετά την ήττα τους στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο είναι ίσως ενδεικτική ανθρωπόμορφων του ιδίου φυράματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]