Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαμαράς, ο καλός υποτακτικός της... Μέρκελ

Δυστυχώς, παρά τις προεκλογικές «κορώνες» για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, για μη περικοπή μισθών και συντάξεων, για ανάπτυξη και άλλα τέτοια που ήθελαν να ακούσουν οι ψηφοφόροι, ο κ. Σαμαράς έκρυψε επιμελώς αυτό που πραγματικά είχε στο μυαλό του να εφαρμόσει μετεκλογικά.
Όπως αποδεικνύεται σήμερα, αυτό που είχε πραγματικά στο μυαλό του ήταν να εμφανίσει τον ελληνικό λαό ως υπάκουο υποτακτικό στις επιθυμίες των Γερμανών, προσβλέποντας προφανώς στον οίκτο τους.

Στην ουσία η πολιτική Σαμαρά, η οποία μάλλον θα είναι και η τελευταία αυτού του είδους για την Ελλάδα, λέει προς το πραγματικό αφεντικό…. της ΕΕ, δηλαδή την Γερμανία: «Ορίστε, εμείς εξαθλιωνόμαστε πλήρως, εφαρμόζοντας αυτά που μας λέτε.

Περιμένουμε τώρα και από εσάς να δείξετε οίκτο». Όμως, παριστάνοντας τον υπάκουο υποτακτικό και προσφέροντας ως δώρο την Εθνική σου Κυριαρχία στις ορέξεις των Γερμανών οι οποίοι ονειρεύονται κυριαρχία στην Ευρώπη, προκειμένου να επιτύχεις τον οίκτο του αφεντικού σου δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος επιτυχίας και σε κάθε περίπτωση δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος εξωτερικής πολιτικής ενός υπομονετικού, πλην υπερήφανου λαού.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η Φωτο τα λεει ολα .
    Για οσους ξερουν και την διαβαζουν .
    Η απορια μου ειναι πως μερικοι ακομη πιστευουν οτι ο σαμαρας ο εφιαλτης ειναι ο ηγετης !!!!!!!!!που θα τους κανει ανθρωπους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ .
    Μωραινει Κυριος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]