Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία εκπαιδεύει σε ένοπλο αγώνα την "αντιπολίτευση" της Συρίας

Γράφει ο Μανώλης Κωστίδης

Η Τουρκία διαθέτει στρατόπεδο εκπαίδευσης για τους ένοπλους αντάρτες της αντιπολίτευσης της Συρίας που προσπαθούν να ανατρέψουν τη Συρία.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας Taraf το συγκεκριμένο στρατόπεδο βρίσκεται στην περιοχή κοντά στη βάση του Ιντζίρλικ στα Άδανα της Νότιας Τουρκίας.

Τα έξοδα εκπαίδευσης, διαμονής και εξοπλισμού σύμφωνα με την έγκυρη τουρκική εφημερίδα καλύπτονται από ειδικά κονδύλια που στέλνουν το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία.

Η Άγκυρα έχει διαψεύσει την ύπαρξη κέντρου εκπαίδευσης ανταρτών από τη Συρία. Όμως σύμφωνα με έμπιστες πηγές της Τaraf «οι εκπαιδευτές είναι από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, όμως κανείς δεν είναι σίγουρος αν υπάρχουν και Τούρκοι εκπαιδευτές. Το σίγουρο είναι πως το στρατόπεδο είναι υπο την επίβλεψη της Άγκυρας».

Η Συρία την Παρασκευή κατηγόρησε την Τουρκία πως στους καταυλισμούς στα σύνορα εκπαιδεύονται για ένοπλο αγώνα τα μέλη της αντιπολίτευσης και είχε διαμαρτυρηθεί έντονα εναντίον της Άγκυρας.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]